Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Kiek suprantu, tai lėšų skirstymas Švietimo skyriuj - tamsus miškas visiems doh.gif biggrin.gif . Va, teko girdėt, kad Želmenėlis kitiems metams iš ŠS gavo gerokai mažiau, nei prašė - tipo, ir taip gerai tvarkosi blink.gif doh.gif
Atsakyti
Taip ir yra, kad norisi kaip geriau, o gaunasi kaip visada biggrin.gif . "Paploninkit pinigines! " Ir nieko cia per daug nepadarysi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 21, 15:58)
1990 ir direktorė dar buvo Kazlauskaitė 4u.gif

4u.gif Čia aš ne į temą. Kas gi ji tokia - GODYTES MAMA ? Gal klasioke ? As taip pat baigiau buvusią 22-ąją 1990 m g.gif
Atsakyti
QUOTE(Navio @ 2007 05 09, 13:43)
4u.gif Čia aš ne į temą. Kas gi ji tokia - GODYTES MAMA ? Gal klasioke ? As taip pat baigiau buvusią 22-ąją 1990 m  g.gif

4u.gif Niu, kad aš baigiau Mažvydo buvusią 19 vidurinę g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 03, 21:59)
Tai jau seniai statistika rodo, kad mergaičių gimsta mažiau. biggrin.gif

čia aš biskš taipogi ne į temą..(kaip blondinė) doh.gif lotuliukas.gif ..ale pastebiu,jau daržely,kad berniukų mažiau,bent pas mus...tiek dukros grupėje,tiek pas sūnų...Vien žo mano vaikis turės pasisekimą ir pasirinkimą... biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

daba berašant klausimas iškilo-a kur tie berniukai?..matyt au auklėm būna ir darželių nelanko.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 10, 13:59)
čia aš biskš taipogi ne į temą..(kaip blondinė) doh.gif  lotuliukas.gif ..ale pastebiu,jau daržely,kad berniukų mažiau,bent pas  mus...tiek dukros grupėje,tiek pas sūnų...Vien žo mano vaikis turės pasisekimą ir pasirinkimą... biggrin.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

daba berašant klausimas iškilo-a kur tie berniukai?..matyt au auklėm būna ir darželių nelanko.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cool.gif

irnesakyk.gif visi berniukai mano vaikų grupėse tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 10, 13:05)
irnesakyk.gif visi berniukai mano vaikų grupėse  tongue.gif

tai anei tegul į būna tuose kituose darželiuose..bo irgi prasidės konkurencija... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 10, 14:10)
tai anei tegul į būna tuose kituose darželiuose..bo irgi prasidės konkurencija... doh.gif  lotuliukas.gif

tuoj pabirės į mokyklas tongue.gif gali nebesidžiaugt tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
as taip pat mastau i kuria mokykla leisti kita rudeni savo mergaite. ji turetu eiti i 5 kl. Dabar mokosi Gilijos pradineje mokykloje. Pagal gyvenama vieta mums priklauso 15 mokykla dabar I. Simonaitytes mokykla. Ka apie ja mastot?
Atsakyti
QUOTE(ausrav22 @ 2007 05 10, 15:06)
Sveikos mamytes,
as taip pat mastau i kuria mokykla leisti kita rudeni savo mergaite. ji turetu eiti i 5 kl. Dabar mokosi Gilijos pradineje mokykloje. Pagal gyvenama vieta mums priklauso 15 mokykla dabar I. Simonaitytes mokykla. Ka apie ja mastot?

as Ievos Simonaitytes mokiausi nuo5iki10klases,man tai patiko ta mokykla,tik gaila,kad tik10klasiu ten verysad.gif
Atsakyti
as tai nepatarciau i Simonaitytes, man atrodo, o be to ir mokosi ten pazistamos vaikas, tai silpni vaikai ten,o ir atmosfera ne kokia. Jau geriau jei gali rinkis kokia kita.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 05 11, 09:37)
as tai nepatarciau i Simonaitytes, man atrodo, o be to ir mokosi ten pazistamos vaikas, tai silpni vaikai ten,o ir atmosfera ne kokia. Jau geriau jei gali rinkis kokia kita.

O ar galima rinktis mokykla ne pagal gyvenama vieta?
Atsakyti