Kiek suprantu, tai lėšų skirstymas Švietimo skyriuj - tamsus miškas visiems . Va, teko girdėt, kad Želmenėlis kitiems metams iš ŠS gavo gerokai mažiau, nei prašė - tipo, ir taip gerai tvarkosi
Taip ir yra, kad norisi kaip geriau, o gaunasi kaip visada . "Paploninkit pinigines! " Ir nieko cia per daug nepadarysi.
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 21, 15:58)
Čia aš ne į temą. Kas gi ji tokia - GODYTES MAMA ? Gal klasioke ? As taip pat baigiau buvusią 22-ąją 1990 m
QUOTE(Navio @ 2007 05 09, 13:43)
Čia aš ne į temą. Kas gi ji tokia - GODYTES MAMA ? Gal klasioke ? As taip pat baigiau buvusią 22-ąją 1990 m
Niu, kad aš baigiau Mažvydo buvusią 19 vidurinę
QUOTE(ezra @ 2007 05 03, 21:59)
Tai jau seniai statistika rodo, kad mergaičių gimsta mažiau.
čia aš biskš taipogi ne į temą..(kaip blondinė) ..ale pastebiu,jau daržely,kad berniukų mažiau,bent pas mus...tiek dukros grupėje,tiek pas sūnų...Vien žo mano vaikis turės pasisekimą ir pasirinkimą...
daba berašant klausimas iškilo-a kur tie berniukai?..matyt au auklėm būna ir darželių nelanko..
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 10, 13:59)
čia aš biskš taipogi ne į temą..(kaip blondinė) ..ale pastebiu,jau daržely,kad berniukų mažiau,bent pas mus...tiek dukros grupėje,tiek pas sūnų...Vien žo mano vaikis turės pasisekimą ir pasirinkimą...
daba berašant klausimas iškilo-a kur tie berniukai?..matyt au auklėm būna ir darželių nelanko..
visi berniukai mano vaikų grupėse
QUOTE(Slapux @ 2007 05 10, 13:05)
visi berniukai mano vaikų grupėse
tai anei tegul į būna tuose kituose darželiuose..bo irgi prasidės konkurencija...
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 10, 14:10)
tai anei tegul į būna tuose kituose darželiuose..bo irgi prasidės konkurencija...
tuoj pabirės į mokyklas gali nebesidžiaugt
Sveikos mamytes,
as taip pat mastau i kuria mokykla leisti kita rudeni savo mergaite. ji turetu eiti i 5 kl. Dabar mokosi Gilijos pradineje mokykloje. Pagal gyvenama vieta mums priklauso 15 mokykla dabar I. Simonaitytes mokykla. Ka apie ja mastot?
as taip pat mastau i kuria mokykla leisti kita rudeni savo mergaite. ji turetu eiti i 5 kl. Dabar mokosi Gilijos pradineje mokykloje. Pagal gyvenama vieta mums priklauso 15 mokykla dabar I. Simonaitytes mokykla. Ka apie ja mastot?
QUOTE(ausrav22 @ 2007 05 10, 15:06)
Sveikos mamytes,
as Ievos Simonaitytes mokiausi nuo5iki10klases,man tai patiko ta mokykla,tik gaila,kad tik10klasiu ten
QUOTE(coris @ 2007 05 11, 09:37)
as tai nepatarciau i Simonaitytes, man atrodo, o be to ir mokosi ten pazistamos vaikas, tai silpni vaikai ten,o ir atmosfera ne kokia. Jau geriau jei gali rinkis kokia kita.
O ar galima rinktis mokykla ne pagal gyvenama vieta?