Kiek suprantu, tai lėšų skirstymas Švietimo skyriuj - tamsus miškas visiems . Va, teko girdėt, kad Želmenėlis kitiems metams iš ŠS gavo gerokai mažiau, nei prašė - tipo, ir taip gerai tvarkosi
čia aš biskš taipogi ne į temą..(kaip blondinė) ..ale pastebiu,jau daržely,kad berniukų mažiau,bent pas mus...tiek dukros grupėje,tiek pas sūnų...Vien žo mano vaikis turės pasisekimą ir pasirinkimą...
daba berašant klausimas iškilo-a kur tie berniukai?..matyt au auklėm būna ir darželių nelanko..
čia aš biskš taipogi ne į temą..(kaip blondinė) ..ale pastebiu,jau daržely,kad berniukų mažiau,bent pas mus...tiek dukros grupėje,tiek pas sūnų...Vien žo mano vaikis turės pasisekimą ir pasirinkimą...
daba berašant klausimas iškilo-a kur tie berniukai?..matyt au auklėm būna ir darželių nelanko..
Sveikos mamytes, as taip pat mastau i kuria mokykla leisti kita rudeni savo mergaite. ji turetu eiti i 5 kl. Dabar mokosi Gilijos pradineje mokykloje. Pagal gyvenama vieta mums priklauso 15 mokykla dabar I. Simonaitytes mokykla. Ka apie ja mastot?
Sveikos mamytes,
as taip pat mastau i kuria mokykla leisti kita rudeni savo mergaite. ji turetu eiti i 5 kl. Dabar mokosi Gilijos pradineje mokykloje. Pagal gyvenama vieta mums priklauso 15 mokykla dabar I. Simonaitytes mokykla. Ka apie ja mastot?
as tai nepatarciau i Simonaitytes, man atrodo, o be to ir mokosi ten pazistamos vaikas, tai silpni vaikai ten,o ir atmosfera ne kokia. Jau geriau jei gali rinkis kokia kita.
as tai nepatarciau i Simonaitytes, man atrodo, o be to ir mokosi ten pazistamos vaikas, tai silpni vaikai ten,o ir atmosfera ne kokia. Jau geriau jei gali rinkis kokia kita.