Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 05 02, 20:40)
Ot bus klanas Želmenėlio. doh.gif Šaika.  lotuliukas.gif

kiba reik ir man persigalvot g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 03, 00:02)
kiba reik ir man persigalvot  g.gif  lotuliukas.gif

Būtų mergaitė, tai galėtum persigalvot. O dabar tik bereikalinga konkurencija biggrin.gif
Atsakyti
Vaje, kur aš dukra užrašiau doh.gif , vel bus tarp berniuku. Darželį vieni bernai, čia vėl...
Kažkoks merginų trūkumas tskant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 05 03, 00:17)
Vaje, kur aš dukra užrašiau doh.gif , vel bus tarp berniuku. Darželį vieni bernai, čia vėl...

Užtai pasisekimas garantuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 05 03, 00:17)

Tai jau seniai statistika rodo, kad mergaičių gimsta mažiau. biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jus ziurite i tai, kad savo pirmokui (-ei) turesite pirkti suola su kede? Tai aisku nera privaloma, anot direktoriaus, "yra seni nereguliuojami suolai, kuriuos laikas nuo laiko perdazom. Bet jeigu jus norite , kad jusu vaikelis butu su neiskrypusiu stuburu, augtu kartu su suolu", tai reiks pakratyti savo pinigine. "Mokykla tokiu pinigu neturi, kad galetu vaikuciams reguliuojamus suolus nupirkti". Bet ar nejuokinga, vaikas ateina i mokykla su savo suolu. Juk tai mokyklos pareiga pasirupinti pagrindiniu inventoriumi. Zinoma as noriu, kad mano vaikas sedetu prie gero suolo , bet kazkaip keistai cia viskas gaunasi. g.gif g.gif g.gif
Mamytes, ka jus manot apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 05 09, 11:07)
O kaip jus ziurite i tai, kad savo pirmokui (-ei) turesite pirkti suola su kede? Tai aisku nera privaloma, anot direktoriaus, "yra seni nereguliuojami suolai, kuriuos laikas nuo laiko perdazom. Bet jeigu jus norite , kad jusu vaikelis butu su neiskrypusiu stuburu, augtu kartu su suolu", tai reiks pakratyti savo pinigine. "Mokykla tokiu pinigu neturi, kad galetu vaikuciams reguliuojamus suolus nupirkti". Bet ar nejuokinga, vaikas ateina i mokykla su savo suolu. Juk tai mokyklos pareiga pasirupinti pagrindiniu inventoriumi. Zinoma as noriu, kad mano vaikas sedetu prie gero suolo , bet kazkaip keistai cia viskas gaunasi.  g.gif  g.gif  g.gif
Mamytes, ka jus manot apie tai?

O tai čia kokioj mokykloj blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 09, 11:17)
O tai čia kokioj mokykloj  blink.gif  blink.gif

Mazvydo verysad.gif . Nezinau, gal ir kitose mokyklose tas pats. Zodziu, taip neturetu buti blush2.gif blush2.gif blush2.gif mokyklai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 09 gegužės 2007 - 10:31
QUOTE(Rene @ 2007 05 09, 11:26)
Mazvydo  verysad.gif . Nezinau, gal ir kitose mokyklose tas pats. Zodziu, taip neturetu buti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif mokyklai.

blink.gif įdomiai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 05 09, 11:07)
Juk tai mokyklos pareiga pasirupinti pagrindiniu inventoriumi.

Manau, kad tai ne mokyklos pareiga, o Švietimo ministerijos ax.gif

QUOTE(Rene @ 2007 05 09, 11:26)
Mazvydo  verysad.gif . Nezinau, gal ir kitose mokyklose tas pats. Zodziu, taip neturetu buti  blush2.gif   blush2.gif   blush2.gif mokyklai.

O darželiuose kitaip? Visur tas pats... Va, atkreipiau dėmesį per paskutinį susirinkimą - sūnaus grupėje prie kėdžių kojelių prisuktos kažkokios kaladėlės- kad baldai vaikams pagal ūgį tiktų doh.gif . Šitaip irgi neturėtų būti. Bet, deja, pas mus yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 09 gegužės 2007 - 10:47
QUOTE(Dilma @ 2007 05 09, 11:46)
O darželiuose kitaip? Visur tas pats... Va, atkreipiau dėmesį per paskutinį susirinkimą - sūnaus grupėje prie kėdžių kojelių prisuktos kažkokios kaladėlės- kad baldai vaikams pagal ūgį tiktų doh.gif . Šitaip irgi neturėtų būti. Bet, deja, pas mus yra doh.gif

Bent jau kitose mokyklose tikrai žinau, kad perka iš savo-mokyklos(gal duoda ministerija) lėšų, o ne tėvai smile.gif
O mūsų darželyje nupirko naujus stalus, kėdes, bet kad per vėlai nupirko tik pavasarį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 09, 11:46)

Zinoma, kad Svietimo ministerijos, bet mokykla turi rupintis savo inventorium pati, kad skirtu daugiau lesu, ir teikti prasymus i aukstesnes instancijas kiek ir ko reikia.
Atsakyti