Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(mutti @ 2007 05 02, 14:04)
Dar pažiūrėsim. Jei nelankysim Balsio m-klos, tai vesiu į muzikos pamokas privačiai, kad mokytųsi dėl savęs po truputuką. O šiaip ji į dailę labai linkus, todėl ir nenori eit į Balsio mokyklą, nes ten nuo 1 kl reik muzikuot  ax.gif

Linkiu jums sekmes pasirenkant mokykla. As savo vaika, jei nores groti kokiu instrumentu, galbut irgi vesiu privaciai. O i Balsine tai ne, nes pati savo kailiu patyriau, kas tai yra.
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 05 02, 11:44)
As savo vaika uzrasiau i Mazvyda. Rinkomes is Zudermano ir Mazvydo, bet pastaraja pasirinkom, kad nereiketu gatves pereiti. Ziuresim, kaip bus Mazvydo mokykloj, laikas parodys.  g.gif

Vat būtent, kad daug kas priklauso, kai pats savo akimis pamatai. Aišku, labai daug priklauso ir nuo mokytojos (pradinėse klasėse). O jūs užsirašėt pas konkrečią mokytoją ar tiesiog į pirmą klasę?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 02, 17:16)
Vat būtent, kad daug kas priklauso, kai pats savo akimis pamatai. Aišku, labai daug priklauso ir nuo mokytojos (pradinėse klasėse). O jūs užsirašėt pas konkrečią mokytoją ar tiesiog į pirmą klasę?

Uzsirasiau pas mokytoja Dalia
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 05 02, 17:50)
Uzsirasiau pas mokytoja Dalia

Ir bus pas mokytoją Dalią vien berniukai klasėje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 02, 18:00)

Nepergyvenk irnesakyk.gif Aš žinau jau dvi mergaites, kurios eis pas Dalią. Kaip tik jums su Rene užteks. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 05 02, 13:45)
Linkiu jums sekmes pasirenkant mokykla. As savo vaika, jei nores groti kokiu instrumentu, galbut irgi vesiu privaciai. O i Balsine tai ne, nes pati savo kailiu patyriau, kas tai yra.

ax.gif O mane tai " veža" mokyklos atmosfera, santykiai mokytojų su vaikais, bent jau tų su kuriais susidūrėm. Mano kai du dideli, tai " gyvulyno" kuris yra bendro lavinimo mokykloje nenoriu leisti patirti mažąjai. Ji aišku išgyventų, bet nenoriu kad ji turėtų taip kovoti už save. O lakstymas po kelias mokyklas dėl papildomo lavinimo- tai krūvis irgi nemažas. Kiekvienam savo pasirinkimas, jei netinka tai gali būti tikrai labai sunku, kai jauti ne ten pataikęs. Sėkmės renkantis mokyklą, tai labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 02, 18:59)
Nepergyvenk  irnesakyk.gif Aš žinau jau dvi mergaites, kurios eis pas Dalią. Kaip tik jums su Rene užteks. biggrin.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif rezervuotos, tskant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 02, 18:00)

As irgi zinau viena mergaite, kuri eis pas mokytoja Dalia. Taip kad jau bus is ko pasirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 02, 19:07)
bigsmile.gif rezervuotos, tskant biggrin.gif

Aš joms taip ir perduosiu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rene @ 2007 05 02, 19:24)
As irgi zinau viena mergaite, kuri eis pas mokytoja Dalia. Taip kad jau bus is ko pasirinkti  ax.gif

Tai dar pasirodys, kad bus berniukų trūkumas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 02, 19:28)
Aš joms taip ir perduosiu. biggrin.gif
Papildyta:

Tai dar pasirodys, kad bus berniukų trūkumas. lotuliukas.gif

irnesakyk.gif nebus - maniškis tokiu rimtu tonu pasakė - visi vyrai (grupiokai jo) į Mažvydą išeina bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tuoj reiks nauja temele atidaryt, pvz. Uzsirasiusieji pas mokytoja Dalia. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 02, 19:38)
irnesakyk.gif nebus - maniškis tokiu rimtu tonu pasakė - visi vyrai (grupiokai jo) į Mažvydą išeina  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Ot bus klanas Želmenėlio. doh.gif Šaika. lotuliukas.gif
Atsakyti