Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Dilma @ 2007 04 24, 23:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bent viską pataisius būtum, tamsta mokytoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir koks aš tau tėvelis, a mastau.gif? biggrin.gif

Cituodama ir aš daug ką galiu parašyt, o kai skubi tai dar ne tas gali gautis.
Būsi, ir tėvelis būsi, ir mamytė. lotuliukas.gif Gerb. tėveliai...
Atsakyti
Na merginos nenukrypkit nuo temos, vakar įsitikinau viena tiesa,kad tėvėlių nuomonė ryškiai gali skirtis nuo vaikučių, kiek daug prikalbėjo mamos apie mūsų pav.Andrikienę,o vakar įsitikinau kaip vaikai ją myli...tai dabar galvoju kur tiesa,kur prasimanymai blink.gif Vaikai pribėga apsikabina,glebesčiuojasi,saldainiais vaišina, susibalamutijau...
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 25, 10:59)
Na merginos nenukrypkit nuo temos, vakar įsitikinau viena tiesa,kad tėvėlių nuomonė ryškiai gali skirtis nuo vaikučių, kiek daug prikalbėjo mamos apie mūsų pav.Andrikienę,o vakar įsitikinau kaip vaikai ją myli...tai dabar galvoju kur tiesa,kur prasimanymai blink.gif Vaikai pribėga apsikabina,glebesčiuojasi,saldainiais vaišina, susibalamutijau...

aš ir su ja prieš porą dienų visai smagiai pasišnekėjau, mano pirmoji mokytoja ax.gif thumbup.gif blatas taip sakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 25, 10:59)

Čia tai jau tiesa dėl nuomonių skirtumo. Teko man susidurti su savo buvusia pradinių klasių mokytoja. Kai buvau vaikas, ją mylėjau, nors buvo vaikų, kuriems ji nepatiko. Dabar, kai esu jau suaugusi daug ką matau kitaip. Ir tikrai neleisčiau savo vaiko pas ją mokytis. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Linaiva @ 2007 04 25, 11:55)
aš ir su ja prieš porą dienų visai smagiai pasišnekėjau, mano pirmoji mokytoja ax.gif thumbup.gif  blatas taip sakant smile.gif

Tai galėjo būti viena iš priežasčių, ko gero pagrindinė. irnesakyk.gif Ai, aš jau įsitikinau, kad apietą patį žmogų gali kalbėti labai įvairiai. Juk normalu, kad žmogus su vienais bendrauja vienaip, su kitais - kitaip. smile.gif
Atsakyti
Gilijos pradineje isleistuves 4 -okams bus ir netgi puosnios. 4u.gif Geguzes 31 - oficiali pradines mokyklos baigimo ceremonija su mantijomis, gelemis, pirmoku sveikinimais ir mamu asaromis. Po to - vaises bare. O sestadieni visi isdumsime i Lokes peda Jonavos rajone "ant virviu" pasikarstyti (su po to sekanciu piknikeliu gamtoje ).
Papildyta:
Erza, ko tu puoli ant tos Gilijos? Susidaro ispudis, kad turi vidiniu problemu ar kazkokiu nesuvestu saskaitu.
Puiki mokykla. Nuostabi mokytoja Rita (Geros pradzios programa). Jei jau butu taip blogai, tai Kovo 18-tai dienai nebutu PILNAI sukomlektuota mok. Ritos klase 2007 pirmokeliams.
Gal gali konkreciai nurodyti mokytojas ir mokyklas, kuriu klases siai datai jau butu uzpildytos? Is anksto dekinga!
Atsakyti
QUOTE(Artele @ 2007 04 27, 11:47)
Gal gali konkreciai nurodyti mokytojas ir mokyklas, kuriu klases siai datai jau butu uzpildytos? Is anksto dekinga!

Kai nuėjau vasario mėn į Mašioto mokyklą užsirašyti, tai muzikinė klasė (mokyt pavardės nepamenu) jau buvo pilnai sukomplektuota rolleyes.gif

Aš ne Ezra rolleyes.gif čia tiesiog pastebėjimas

Aš nei už nei prieš Giliją, mane domina kitos mokyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Artele @ 2007 04 27, 11:47)
Erza, ko tu puoli ant tos Gilijos? Susidaro ispudis, kad turi vidiniu problemu ar kazkokiu nesuvestu saskaitu. Puiki mokykla. Nuostabi mokytoja Rita (Geros pradzios programa). Jei jau butu taip blogai, tai Kovo 18-tai dienai nebutu PILNAI sukomlektuota mok. Ritos klase 2007 pirmokeliams.

Jei nežinai, tai ir nešnekėk! Ir niekas nieko nepuola, žmonės tiesiog čia išsako savo nuomonę, gal neturi teisės?! Džiaugies, tai ir džiaukis, o prie manęs nekibk, kadangi nežinai situacijos. Kartais labai gražioje pakuotėje gali būti labai neskanus saldainis.
P. S. Jei jau pasirinkai Giliją, nematau reikalo aiškinti, kokiose mokyklose ir pas kokias mokytojas jau sukomplektuotos klasės. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 28 balandžio 2007 - 18:31
Mano mažoji jau Balsio menų gimnazijos pirmokė. Smuiko mokytojas dirbs du kartus į savaitę, taip kad rugsėjo 1-ą būsim pažengę. Kiek suprantu, daugiau čia Balsinukų mamų nerasta verysad.gif Būtų su kuo pasitart wub.gif
Atsakyti
As savo vaika uzrasiau i Mazvyda. Rinkomes is Zudermano ir Mazvydo, bet pastaraja pasirinkom, kad nereiketu gatves pereiti. Ziuresim, kaip bus Mazvydo mokykloj, laikas parodys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 05 01, 19:39)
Mano mažoji jau Balsio menų gimnazijos pirmokė. Smuiko mokytojas dirbs du kartus į  savaitę, taip kad  rugsėjo 1-ą būsim pažengę. Kiek suprantu, daugiau čia Balsinukų mamų nerasta verysad.gif Būtų su kuo pasitart wub.gif

Mes taip pat įstojom, bet svarstom ar vesti ar ne ax.gif Manoji labai jau nenori muzikuoti, nors sekasi neblogai visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 02, 12:11)
Mes taip pat įstojom, bet svarstom ar vesti ar ne  ax.gif Manoji labai jau nenori muzikuoti, nors sekasi neblogai visai  ax.gif

Tai gal geriau rinkites muzikos mokykla, jeigu nelabai nori muzikos. Nepatiks ir nelankysit toliau. As pati esu baigus Vilniuje M.K.Ciurlionio meno mokykla (dabar gimnazija), tai jau labai didelis kruvis tenka tai muzikai, jokio laisvalaikio. smile.gif aisku cia jums paties spresti ka pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 05 02, 12:59)
Tai gal geriau rinkites muzikos mokykla, jeigu nelabai nori muzikos. Nepatiks ir nelankysit toliau. As pati esu baigus Vilniuje M.K.Ciurlionio meno mokykla (dabar gimnazija), tai jau labai didelis kruvis tenka tai muzikai, jokio laisvalaikio.  smile.gif aisku cia jums paties spresti ka pasirinkti.

Dar pažiūrėsim. Jei nelankysim Balsio m-klos, tai vesiu į muzikos pamokas privačiai, kad mokytųsi dėl savęs po truputuką. O šiaip ji į dailę labai linkus, todėl ir nenori eit į Balsio mokyklą, nes ten nuo 1 kl reik muzikuot ax.gif
Atsakyti