Na, jei taip būtų, tai kai kurios klasės būtų perpildytos, o kai kas ir be darbo turėtų sėdėt
Be to, ką tau duos susipažinimas su mokytoja? Na, pamatysi tu ją, sužinosi vardą pavardę, amžių... Bet gi šitie dalykai neparodo jos bendravimo su vaikais, neatskleidžia jos darbo metodų ar, pvz., matematikos supratimo (yra ir tokių mokytojų, kurios nelabai pradinukų uždavinių įkanda ). Norint pasirinkt mokytoją, reikia atsiliepimų apie ją... O juos gali tik susigaudyt per pažįstamus, forumus, gal dar kažkaip
Mn pavyzdžiui, pasirinktos mokytojos avardė nesako absoliučiai nieko... PAsirinkau, nes viena mama, galbūt turintį kažkokių ryšių su pradinėm, pasidomėjo. Be to, dar gavau palaiminimą ir iš daug žinančių . Tai belieka ramiai laukti
Nu tie be darbo gal tegu lieka be darbo , o ne gadina kitiem gyvenima .
Varysiu mokyklon gal kokia mokytoja rasiu, bo man kartais protas nusviecia nuo pamatymo
Varysiu mokyklon gal kokia mokytoja rasiu, bo man kartais protas nusviecia nuo pamatymo
Viena mokytoja iš versmės buvo atėjusi pas mažąjį į grupę susipažint,na jam tai labai ji patiko,nors mokytojos pavardės tai net nepaklausiau,tik mūsų mažiams kol kas nelabai tos mokytojos rūpi,jiems į mokyklą norisi kuo greičiau
Dar norėjau paklaust ar visuose mokyklose yra odontologai,ar tik mūsų?
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 20, 11:22)
Aš baigiau Mažvydo mokyklą tada ji dar buvo 19vid. Nu nelabai man ji limpa prie širdies, nors gal daug kas ten pasikeitę Bet ko gero ir mano Godytė ten keliaus Labai gaila , kad Baltijos nebepriima pradinukų
Negražu taip kalbėti apie savo buvusią mokyklą. Aš taip pat ten mokiausi
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 20, 11:39)
Na metodai tokie,kad jei vaikas neklauso ar išsidirbinėja,tai gali ir užmest...
Dar ir taip būna? (Nors, tiesą pasakius, kartais tokių pagundų gali kilti, matant kai kurių vaikų elgesį )
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 20, 12:36)
Tikrai ne visose. labai įdomų iš kokių lėšų?
QUOTE(ezra @ 2007 04 21, 15:02)
Negražu taip kalbėti apie savo buvusią mokyklą. Aš taip pat ten mokiausi
O aš nieko blogo ir nepasakiau Nors galėčiau
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 21, 15:23)
O aš nieko blogo ir nepasakiau Nors galėčiau
Labai jau įdomu, ką? Kelintais baigei?
QUOTE(ezra @ 2007 04 21, 15:28)
Labai jau įdomu, ką? Kelintais baigei?
Gal žinai tokias kaip Kėdaitienė ir Gelumbauskienė Senai baigiau
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 21, 15:31)
Gal žinai tokias kaip Kėdaitienė ir Gelumbauskienė Senai baigiau
Tikrai žinau, nors jos manęs nemokė. Na, jų seniai jau nebėra. Ir šiaip labai daug kas pasikeitė.
O aš buvau labai patenkinta savo mokykla. Net kai persikraustėm, nesutikau išeit į kitą. Tai buvo pati liuksiškiausia mokykla!
Tikiu kad nebėr Et mokykla gal ir nebloga buvo ypač atsimenu gerasias lietuvių ir rusų kalbos mokytojas Klasiokus ypač negaliu pamiršt kai reikėdavo vos nepirkt pažymius
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 21, 15:47)
Tikiu kad nebėr Et mokykla gal ir nebloga buvo ypač atsimenu gerasias lietuvių ir rusų kalbos mokytojas Klasiokus ypač negaliu pamiršt kai reikėdavo vos nepirkt pažymius
Na, pas mus tokių dalykų jau nebuvo. Tai kelintais vis dėlto baigei?
QUOTE(ezra @ 2007 04 21, 15:52)
1990 ir direktorė dar buvo Kazlauskaitė
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 21, 15:58)
O aš 1995. Kol aš mokiausi, pasikeitė 3 direktoriai. Ir šiaip daug kas pasikeitė.