Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 04 19, 20:57)
O mokykloje, kas daug kalba taip pat susilaukia tokio likimo. lotuliukas.gif

Pasirinkt reikia geriausią mokyklą arba geriausią mokytoją! mirksiukas.gif

irnesakyk.gif kas per daug žino - irgi tongue.gif

O negalima du viename mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 04 19, 21:29)

O negalima du viename mastau.gif  biggrin.gif

Aišku, kad galima. O gal žinai, kur? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 04 19, 21:50)
Aišku, kad galima. O gal žinai, kur? g.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif Būsimoj Slapudilmezros mokykloj bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 04 19, 22:15)
bigsmile.gif Būsimoj Slapudilmezros mokykloj bigsmile.gif  biggrin.gif

Tiksliai bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu į Mažvydą, bet nežinau kokią mokytoją rinktis, kaip tu Dilma susižinojai pas kokią mokytoją? Nu prisimink pavardę...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 04 20, 10:44)
Aš irgi noriu į Mažvydą, bet nežinau kokią mokytoją rinktis, kaip tu Dilma susižinojai pas kokią mokytoją? Nu prisimink pavardę...

Paprastai sužinojau - su vaiko grupiokų mamom darželyje pašnekėjom ir viskas 4u.gif . O pavardės tai neprisimenu, prisimenu tik tiek, kad ir direktoriui neteisingai pasakiau, o jis pataisė biggrin.gif .
Atsakyti
O gal dar kas ką žinot apie tą mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 04 20, 10:59)
O gal dar kas ką žinot apie tą mokyklą?

Čia, žinok, jau visos žinios surašytos biggrin.gif Iš pirmų lūpų, tskant biggrin.gif
Atsakyti
Aš baigiau Mažvydo mokyklą tada ji dar buvo 19vid. 4u.gif Nu nelabai man ji limpa prie širdies, nors gal daug kas ten pasikeitę g.gif Bet ko gero ir mano Godytė ten keliaus g.gif Labai gaila , kad Baltijos nebepriima pradinukų 4u.gif
Atsakyti
Na metodai tokie,kad jei vaikas neklauso ar išsidirbinėja,tai gali ir užmest... box.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 20, 11:39)
Na metodai tokie,kad jei vaikas neklauso ar išsidirbinėja,tai gali ir užmest... box.gif

Čia kur? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Aš kažkaip visvien nelabai susidariau nuomonę kokią mokytoją rinktis... Labai ilgai sirgom - tai su darželiu nebdraugaujam. Apie Mažvydą nieko labai blogo negirdėjau, direktorius toks fainas pasirodė, vyrui dėstė, jam irgi patiko... Mano mama buvus pedagogė, tikėjaus kad apsiuostis per buvuses koleges, bet kažko laikas eina, o mokytojos nesurandam.
Čia ezra dauk žinai, gal ką konkreciau patartum...
Labai bijau kad jei dukrai mokytoja nepatiks ji nesimokys, pastebėjau jos tokią savybę... Užsiožiuoja doh.gif ...
Geriau pirma supažindintu su mokytojais, o paskui rinktis galėtum, o ne atvirkščiai mirksiukas.gif
Atsakyti