Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 06, 14:19)
va ir išėjo mūsu mokytoja Edita į mokyklą darželį  4u.gif

Tai jei tokia gera buvo, tai ir Godytę galėsi pas ją leisti. Nors kol reikės, dar daug kas pasikeis. biggrin.gif
Atsakyti
tikiuosi , kad pasikeis nes mačiau kokie vaikai atėjo į 5 klasę iš mokyklų darželių kol kas apie tokias negalvoju ax.gif Kol kas manau, kad Godytė eis į M.Mažvydo apie mokytojas nesidomėjau anksti dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 06, 14:42)
tikiuosi , kad pasikeis nes mačiau kokie vaikai atėjo į 5 klasę iš mokyklų darželių kol kas apie tokias negalvoju ax.gif Kol kas manau, kad Godytė eis į M.Mažvydo apie mokytojas nesidomėjau anksti dar biggrin.gif

Na, tą mačiau ir aš. Bet jei mokytoja superinė? g.gif Net nežinau, kaip elgčiausi. unsure.gif
O dėl Godytės mokytojų rūpintis tikrai dar anksti.
Atsakyti
o aš jau beveik duomiuos, nes tos kas dabar priima pirmokus, tai po keturių metų kaip tik ir maniškiui tiks, tai va ir geros žvalgytuvės tuomi pačiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 04 06, 20:14)
o aš jau beveik duomiuos, nes tos kas dabar priima pirmokus, tai po keturių metų kaip tik ir maniškiui tiks, tai va ir geros žvalgytuvės tuomi pačiu smile.gif

Per ketverius metus daug kas gali pasikeisti.

Gal kas nors ką nors žinot apie Varpelio būsimų pirmokų mokytojas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 04, 18:48)
sveikutes,nepykit  jei uzduosiu klauima kuris jau gal skambejo sioje temoje,nes nespejau perskaityt visos,mano vaikas siemet eis i pirma klase nusprendem prie namu arciausia Versmes vid  mokykla.bet kai pasiziurejau i ja is isores tai man ji tokia nuvargusi langu  nera normaliu,nors aplink kitas kai ziurejau visos su plastikiniais langais ,grazios,gal kas vedat i Versme savo vaika  kokie atsiliepimai,kokios mokytojos ,tvarka,ir dar norejau paklasut o kaip jus galit rinktis mokykla nepagal gyvenamos vietos deklaracija?as ir galvojau kad galima  vest i kokia tik nori mokykla  o pasirodo kad galima vest tik pagal gyvenama vieta,kaskokie vejai doh.gif
ir dar gal kas zinot kaip su mokykla 8vidurine aukuro liktais vadinasi.ar priima pirmokus,girdejau liktais padare gimnazija?kaip joje mokytojai ,kokie atsiliepimai ,gal kas vedat savo vaika?

visu pirma langu ten nera,nes mokykla dar negriuva,Montvydas dar kol kas issivercia ir be ju, is esamu lesu yra sutvarkyti san.mazgai. Sunus siandien parejo pasake,kad nauja kasio aikstele irenge.
taip mokykloje tvarka yra, apsauga yra,nuolat budi policijos pareigunas, i maziuku korpusa dickiai nepatenka, i kiekviena tevu pastaba mokykla reaguoja akimirksniu. vienintele problema ten valgykla, bet keliam haju,tikimes ir ten bus tvarka.
O jei ne paslaptis pas kokia mokytoja uzsirasinejot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 23:21)
visu pirma langu ten nera,nes mokykla dar negriuva,Montvydas dar kol kas issivercia ir be ju, is esamu lesu yra sutvarkyti san.mazgai. Sunus siandien parejo pasake,kad nauja kasio aikstele irenge.
taip mokykloje tvarka yra, apsauga yra,nuolat budi policijos pareigunas, i maziuku korpusa dickiai nepatenka, i kiekviena tevu pastaba mokykla reaguoja akimirksniu. vienintele problema ten valgykla, bet keliam haju,tikimes ir ten bus tvarka.

Nu, tiesiog ideali mokykla...
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 04 17, 23:28)
Nu, tiesiog ideali mokykla...

Nebūk priekaba user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 04 17, 23:38)
Nebūk priekaba user posted image biggrin.gif

Labai įdomu, kas čia kabinėjasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 23:21)

vat as to ir nesupratau kada bus galima rinktis mokytoja,nes dauk kas klause ar issirinkot mokytoja?sakau mum net nebuvo sansas jos pasirinkt.musu paprase tik dokumentu bet apie mokytojas nesake,sake ateisit birzelio supazindisim su jusu mokytoja ir tt,man net nepasiule rinktis mokytojos o as ir nezinojau kad galima,o gal ta birzelio d galesim rinktis ar kaip?o gal tu zinai kokia gera mokytoja?as turiu 2pavardes uzsirasius tik is nuogirdu kad geros
Atsakyti
Na as nuejau be dovanų,be nieko,gražiai, bet žinodama situaciją,nes sakau dičkio mokytoja superinė,pati mane apšvietė kokios mokytojos šymet ima pirmokus, ir aš taip iš peties gerb.Andrikienei rėžiau einu pas šitą. viskas.prirašė prie vaiko pavardės mokytojos pavardę ir tiek.
o mokykla neideali,tokių nebūna,bet yra tikrai stipri.
O Andrikienė turi ir pliusų,pvz. pas ją visi pradinukai yra sužiūrėti ir suskaičiuoti,kaip visčiukai, ji gal ir ima,bet patikėkit manim, su ja vaikai tikrai saugūs.
mokykloje pastoviai vyksta įvairios akcijos,kaip apsisaugoti gatvėje,vaikai mokomi pagarbos vienas kitam,pastoviai įvairiausi projektai,kad tuos vaikus užimt,tikrai dirba mokykla,nieko negaliu pasakyt..
O mano mažius,tai pats buvo numynęs į tą mokyklą,matai darželis šalia,tai jis kol visi buvo lauke,apsisuko ir nupėdino susipažint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devyndarbe: 18 balandžio 2007 - 09:25
tai jeigu as noriu pasirinkti mokytoja tai galiu dabar nueiti ar reik laukti tos birzelio 9dienos ir tada pasakyti kad noriu konkrecios mokytojos?o kam cia reik sakyt tai kur dokumentus renka ar eiti tiesiai pas dirika?
Atsakyti