Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(coris @ 2007 03 30, 09:16)
Zinau nemazai vaiku, kur is Gilijos susirinko i viena penkta klase. Ir tie vaikai tikrai neturejo jokiu adaptacijos problemu, o veliau ir klases seniunais tapo. Sutinku, kad ne visi vaikai ateje is prad.m-lu lengvai adaptuojasi, cia gal tokie vaikai kurie yra letesni,jiems ir sunku prisitaikyti.

Nekalbu aš apie adaptacijos sunkumus, nesvarbu iš kur vaikas ateina, vienas sunkiai tai pereina, kitas be problemų.
O jei keli gilijiečiai susirenka į vieną klasę, tai lakykis. O jei visa klasė iš gilijiečių blink.gif

QUOTE(mutti @ 2007 03 30, 20:40)
Čia paskaitinėjus, išeina taip, kad gerų mokyklų Klp nėra  lotuliukas.gif visos blogos  rolleyes.gif

Man kilo panašios mintys. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 27, 16:17)
Nu nepatinka mokytojos atsinesimas i vaikus- ir dar pareiske ,kad uz papildoma demesi jai niekas papildomai nemoka- cia tai buvo viskas viskam. Ir jei vaikas pirmokas keleta menesiu sneka, kad nenori eit i ta mokykla tai ka zinau  schmoll.gif
Kai apie tai uzsiminiau mokytojai atsakymas buvo keistokas- kad problemos seimoje- keista- namuose jis laimingas ir fainas ,o va mokykloje jauciasi blogai(darzeli lankem) ir su vaikais sutaria normaliai blink.gif Tai ir ieskau kur cia galim butu apsiuostyt nebloga mokykla pradinukui mano g.gif

as versme baigiau 4u.gif ir visai gera pradiniu klasiu mokytoja turejau - danute jankauskiene 4u.gif nors nuo pedagogo poziurio viskas priklauso, ir vaikai db mandresni nei anais laikais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 03, 18:14)
ir vaikai db mandresni nei anais laikais  lotuliukas.gif

Kas tiesa, tai ne melas. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,nepykit jei uzduosiu klauima kuris jau gal skambejo sioje temoje,nes nespejau perskaityt visos,mano vaikas siemet eis i pirma klase nusprendem prie namu arciausia Versmes vid mokykla.bet kai pasiziurejau i ja is isores tai man ji tokia nuvargusi langu nera normaliu,nors aplink kitas kai ziurejau visos su plastikiniais langais ,grazios,gal kas vedat i Versme savo vaika kokie atsiliepimai,kokios mokytojos ,tvarka,ir dar norejau paklasut o kaip jus galit rinktis mokykla nepagal gyvenamos vietos deklaracija?as ir galvojau kad galima vest i kokia tik nori mokykla o pasirodo kad galima vest tik pagal gyvenama vieta,kaskokie vejai doh.gif
ir dar gal kas zinot kaip su mokykla 8vidurine aukuro liktais vadinasi.ar priima pirmokus,girdejau liktais padare gimnazija?kaip joje mokytojai ,kokie atsiliepimai ,gal kas vedat savo vaika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 04 balandžio 2007 - 18:08
QUOTE(pandutė @ 2007 04 04, 18:48)
o kaip jus galit rinktis mokykla nepagal gyvenamos vietos deklaracija?as ir galvojau kad galima  vest i kokia tik nori mokykla  o pasirodo kad galima vest tik pagal gyvenama vieta,kaskokie vejai doh.gif

galima, jei brolis/sesuo jau lanko tą mokyklą, jei mama/tėtis dirba tos mokyklos rajonui priklausančioje darbovietėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Aukuras nebepriima naujokų, o Versmėj tiesiog pasidomėk mokytojais, na kurie priims šiais metais pirmokus, juk tai svarbiausia, o mokykla..... na kaip ir visos su savis pliusais, savais minusais....
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 04 04, 23:18)
Aukuras nebepriima naujokų, o Versmėj tiesiog pasidomėk mokytojais, na kurie priims šiais metais pirmokus, juk tai svarbiausia, o mokykla..... na kaip ir visos su savis pliusais, savais minusais....

nu blin as taip norejau i aukura vest nes pati ten mokinausi,o del mokytoju,kaip galima issirinkti geriausia mokytoja jei tu ju nepazysti,jos visos pirmomis dienomis atrodo malonios ir geros,gal kuri zinot ar vedat vaikus i versme kokia nors gera mokytoja?
Atsakyti
na kaip supratau geru nera. vesiu ten kur pagal rajona priklauso. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 05, 11:30)
nu blin as taip norejau i aukura vest nes pati ten mokinausi,o del mokytoju,kaip galima issirinkti geriausia mokytoja jei tu ju nepazysti,jos visos pirmomis dienomis atrodo malonios ir geros,gal kuri zinot ar vedat vaikus i versme kokia nors gera  mokytoja?

Galėsi vesti į Aukurą, kai baigs 8 kl. biggrin.gif

QUOTE(elina-mante @ 2007 04 05, 17:34)
na kaip supratau geru nera. vesiu ten kur pagal rajona priklauso. smile.gif

Kiekvienoje mokykloje yra gerų mokytojų. wub.gif
Atsakyti
Aš apie Tomio pradinių klasių mokytoja galiu pasakyt tik labai gerus žodžius nu jau tikrai labai thumbup.gif mokytoja buvo ir vaikus gerai paruošė ir tokia gera jauna wub.gif nu žodžiu pas ją ir Godą vesčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 04 06, 14:12)
Aš apie Tomio pradinių klasių mokytoja galiu pasakyt tik labai gerus žodžius nu jau tikrai labai  thumbup.gif mokytoja buvo ir vaikus gerai paruošė ir tokia gera jauna wub.gif nu žodžiu pas ją ir Godą vesčiau 4u.gif

Bet Baltija neberenka pradinių klasių, belieka tau sužinoti, kur ta mokytoja išėjo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 04 06, 14:16)
Bet Baltija neberenka pradinių klasių, belieka tau sužinoti, kur ta mokytoja išėjo.

va ir išėjo mūsu mokytoja Edita į mokyklą darželį 4u.gif
Atsakyti