Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(mutti @ 2007 03 29, 21:34)
o į 5 klasę gal ateisim į Balsio, nes labai patinka mano merginai dailė  rolleyes.gif Aišku per tiek laiko gali viskas ir pasikeisti  biggrin.gif

Mano sūnui taip pat baisiai patinka teplionės. Žiū, susitiks 5 klasėj biggrin.gif

QUOTE(coris @ 2007 03 29, 22:03)
Tu ezra kalbi,kalbi apie pradines, kad zinai daugiau negu mes mamos, bet pasakyti nenori.Aisku nera vaikai besimokantys prad.ar privac.kazkuo ypatingi, jie visi vienodi tiek prad.tiek pagrind.Tai manau, kad nusistatyti pries pradines nera reikalo, o jei tu zinai prad.mokyklu uzkulisius, tai mums ir nebutina cia visko iki smulkmenu zinoti, kas ten dedasi ar kas nesideda.Jei kas negero ir yra, tai anksciau ar veliau yla is maiso islys.

Nu jau ačiū, bet aš, jei įmanoma, norėčiau žinot iš anksto, kas dedasi tose mokyklose, o ne laukt kol ta yla pasireikš ant mano vaiko cool.gif

QUOTE(ezra @ 2007 03 29, 22:11)
Aš iš viso nesiūlau niekam konkrečios mokyklos.

Skriaga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 29, 22:18)

O kas iš to? Juk ne mokykla lemia, o mokytojai (kalba eina apie pradines klases). Rinktis reikia pradinių klasių mokytojus. O pradinių klasių mokytojus pažįstu tik savo mokyklos, nes esu dalykininkė. Tai va, Dilma, jei vesi į mano mokyklą, tai galėsiu rekomenduoti, o kitu atveju ne visada. biggrin.gif
Atsakyti
Siuolaikiniai vaikai tiek is pradiniu,tiek is viduriniu-pradiniu, ar pagr.mokyklu jie daug maz visi yra su auklejimo problemom. Ir as pasakysiu, kad ne mokytojas turi isaukleti vaiko:mandagumo, kulturos,elgesio, taktiskumo ir t.t.Cia visas pagrindas ateina is tevu is seimos. Paziurekit statistika, kiek dabar tevu yra isvaziave i uzsieni dirbti, o vaikai yra paliekami su mociutemis, tetomis ir t.t.Ka ta mociute gali daug ka papasakoti ir sudrausti namie ta vaika. Tokie dabar istatymai, vaikai zino savo teises, tai ir stato ant ausu, o tie mokytojai nepajegus susitvarkyti su tokiais vaikais. Va tau ir pradine mokykla.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 29, 22:23)
O kas iš to? Juk ne mokykla lemia, o mokytojai (kalba eina apie pradines klases). Rinktis reikia pradinių klasių mokytojus. O pradinių klasių mokytojus pažįstu tik savo mokyklos, nes esu dalykininkė. Tai va, Dilma, jei vesi į mano mokyklą, tai galėsiu rekomenduoti, o kitu atveju ne visada. biggrin.gif

Norėtum - imsit paskui čia aptarinėt mano vaiko elgesį, gabumus ir mokėjimus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 29, 22:24)
Siuolaikiniai vaikai tiek is pradiniu,tiek is viduriniu-pradiniu, ar pagr.mokyklu jie daug maz visi yra su auklejimo problemom. Ir as pasakysiu, kad ne mokytojas turi isaukleti vaiko:mandagumo, kulturos,elgesio, taktiskumo ir t.t.Cia visas pagrindas ateina is tevu is seimos. Paziurekit statistika, kiek dabar tevu yra isvaziave i uzsieni dirbti, o vaikai yra paliekami su mociutemis, tetomis ir t.t.Ka ta mociute gali daug ka papasakoti ir sudrausti namie ta vaika. Tokie dabar istatymai, vaikai zino savo teises, tai ir stato ant ausu, o tie mokytojai nepajegus susitvarkyti su tokiais vaikais. Va tau ir pradine mokykla.

thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai teisingai mąstai. Bet kodėl tėvai tai užmiršta (ne visi), kai vaikai pradeda į mokyklą eiti?

QUOTE(Dilma @ 2007 03 29, 22:26)
Norėtum - imsit paskui čia aptarinėt mano vaiko elgesį, gabumus ir mokėjimus tongue.gif

Tai va, pasirodo kaip blogai apie mane mąstai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 29, 22:24)
Siuolaikiniai vaikai tiek is pradiniu,tiek is viduriniu-pradiniu, ar pagr.mokyklu jie daug maz visi yra su auklejimo problemom. Ir as pasakysiu, kad ne mokytojas turi isaukleti vaiko:mandagumo, kulturos,elgesio, taktiskumo ir t.t.

Manau, kad Ezra turi omeny ne auklėjimo problemas, o atėjusiems iš pradinių mokyklų kylančius adaptacijos sunkumus su iš to išplaukiančiomis elgesio ypatybėmis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2007 03 29, 22:29)
Tai va, pasirodo kaip blogai apie mane mąstai... g.gif

Nu tikrai ne taip blogai, kaip pasirodė console.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 kovo 2007 - 21:33
QUOTE(Dilma @ 2007 03 29, 22:30)
Nu tikrai ne taip blogai, kaip pasirodė console.gif biggrin.gif

Dabar jau nesiteisink. irnesakyk.gif Dabar galvoju, kad tikrai reiks aptarinėt tavo vaiką, o kaip kitaip teisybę sužinosi apie jį? lotuliukas.gif
Atsakyti
Psio, pas tave nebevesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 29, 22:18)
Mano sūnui taip pat baisiai patinka teplionės. Žiū, susitiks 5 klasėj biggrin.gif
biggrin.gif

Visko gali būti mirksiukas.gif Mes jau treti metai dailę tai šen, tai ten lankom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 29, 22:52)
Visko gali būti  mirksiukas.gif Mes jau treti metai dailę tai šen, tai ten lankom  ax.gif

bigsmile.gif Kur? Gal ir mes lankytumėm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 29, 22:49)
Psio, pas tave nebevesiu biggrin.gif

Jei ir norėtum, nepavyktų. Aš ne pradinių klasių mokytoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 29, 23:02)
Jei ir norėtum, nepavyktų. Aš ne pradinių klasių mokytoja. biggrin.gif

Jau sakei n kartų biggrin.gif . Aš į tolimesnę ateitį žiūriu, nemanau, kad tik pradine mokykla apsiribosim tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 kovo 2007 - 22:04