Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 03 29, 10:23)
Norėtum! lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
Dilma jau atsakė. biggrin.gif
O aš tavo vietoje taip primygtinai nesiūlyčiau Gilijos... O ir kitose mokyklose vaikas gali gauti tą patį: ir būrelius lankyti, ir priemones palikti klasėje.

Niekas primygtinai ir nesiulo. Tik pasakiau savo nuomone ir tiek.Jusu teise rinktis.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 29, 09:07)
O kodel tu nenori leisti i Gilijos m-kla? Ten tikrai gera mokykla, bureliu daug.Mokytojai geri.Visas priemones dailes-darbeliu galima laikyti klaseje,kuno k.taip pat.As manau jei tau nesudarytu sunkumu, kad vaikas vazinetusi tai tik pirmyn eik ir bandyk, gal jus priims is kito mikrorajono.

Priima priima ir iš kito rajono mirksiukas.gif Tik jau reiktų dabar eit, nes vietos nyksta ne dienom, o valandom biggrin.gif Bent jau į pirmas klases mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo ir as zinau, kad priima ir is kito mikrorajono ir balandzio men vietu jau gali nebelikti.Yra geros pradzios klase galit ir ten eiti, tik ten kas men reikes pinigelius moketi, po 30 ar 40 lt, gerai nzn. Bet seip gali bandyti.
Papildyta:
ezra, o kodel tu esi nusistaciusi pries Gilijos m-kla?Gal tavo vaikas ja lanko, ar lanke?O tu pati kaip pedagoge turbut gal daugiau zinai apie ja negu mes mamos. Gali rasyti man ir i a.z.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 29, 18:23)
ezra, o kodel tu esi nusistaciusi pries Gilijos m-kla?Gal tavo vaikas ja lanko, ar lanke?O tu pati kaip pedagoge turbut gal daugiau zinai apie ja negu mes mamos. Gali rasyti man ir i a.z.

Ji nusistačius ne prieš Gilijos, o apskritai prieš pradines mokyklas mirksiukas.gif O į Giliją ir mes užsirašę - jei priims į labiau norimą, galėsim vietą užleist tongue.gif
Atsakyti
o as manau, kad be reikalo.Juk ne visi vaikai is pradiniu mokyklu ateina i 5 kl.ir yra islepinti ispopinti ir jau 5 kl.jiems labai sunku dirbti, o labiausiai tai turbut mokytojoms sunku? O ka pagr.ar vidurinese m-klose kur kartu pradinukai mokosi, ka jie kitokie, jie jau visi ten vunderkindai.Mano vaikams vietos Gilijoj tikrai nereikia,o yra pazistama kur tikrai nori.O vietos ten tikrai tirpsta. Stai tau ir blogai mokytis pradineje m-loje.
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 03 29, 18:26)
Ji nusistačius ne prieš Gilijos, o apskritai prieš pradines mokyklas  mirksiukas.gif O į Giliją ir mes užsirašę - jei priims į labiau norimą, galėsim vietą užleist  tongue.gif

O kokia ta labiau norima blush2.gif gal Vydūno pradinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 29, 19:34)
O kokia ta labiau norima  blush2.gif gal Vydūno pradinė  ax.gif

gal ax.gif
Atsakyti
Gabius muzikai vaikus kviečia E. Balsio menų gimnazija- balandžio 28 bus patikrinimas ir priėmimas į 1-ą klasę. Nuo 3 klasės ten veikia papildomi dailės kursai tai į 5-ą klasę galima ir dailę permėginti jeigu muzika niekaip. Aišku,kam toli tai kam kankintis, bet jeigu vaikas gabus o tu to nežinai g.gif Aš taip vos nepramiegojau bigsmile.gif nebūtų mažoji palankiusi paruoš.grupės bei trijų smuiko pamokų tai būčiau į Versmę nuėjus,po to iš 8 klasių reikia apie gimnaziją galvot...
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 03 29, 21:07)
Gabius muzikai vaikus kviečia E. Balsio menų gimnazija- balandžio 28 bus patikrinimas ir priėmimas į 1-ą klasę. Nuo 3 klasės ten veikia papildomi dailės  kursai tai į 5-ą klasę galima ir dailę permėginti jeigu muzika niekaip. Aišku,kam toli tai kam kankintis, bet jeigu vaikas gabus o  tu to nežinai  g.gif Aš taip vos nepramiegojau bigsmile.gif  nebūtų mažoji palankiusi paruoš.grupės bei trijų smuiko pamokų tai būčiau į Versmę nuėjus,po to iš 8 klasių reikia apie gimnaziją galvot...

O mes jau beveik apsisprendėm į Balsio nebeit unsure.gif pradinę lankysim Mašiote, o į 5 klasę gal ateisim į Balsio, nes labai patinka mano merginai dailė rolleyes.gif Aišku per tiek laiko gali viskas ir pasikeisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 29, 18:23)

Slapux jau atsakė į šį klausimą biggrin.gif

QUOTE(Slapux @ 2007 03 29, 18:26)
Ji nusistačius ne prieš Gilijos, o apskritai prieš pradines mokyklas  mirksiukas.gif O į Giliją ir mes užsirašę - jei priims į labiau norimą, galėsim vietą užleist  tongue.gif

Žinanti... mirksiukas.gif

QUOTE(coris @ 2007 03 29, 19:26)
o as manau, kad be reikalo.Juk ne visi vaikai is pradiniu mokyklu ateina i 5 kl.ir yra islepinti ispopinti ir jau 5 kl.jiems labai sunku dirbti, o labiausiai tai turbut mokytojoms sunku? O ka pagr.ar vidurinese m-klose kur kartu pradinukai mokosi, ka jie kitokie, jie jau visi ten vunderkindai.Mano vaikams vietos Gilijoj tikrai nereikia,o yra pazistama kur tikrai nori.O vietos ten tikrai tirpsta. Stai tau ir blogai mokytis pradineje m-loje.

O aš nekalbu apie išlepinimą ir išpopinimą. Yra visai kitokie reikalai. O pagrindinėse ir vidurinėse (kurių neliks) besimokantis pradinukai yra tokie patys, kaip ir visur. Kaip tik susidaro įspūdis, kad besimokantys pradinėse ir privačiose yra ypatingi, bet taip nėra. O taip kalbu, nes turiu asmeninės patirties (o mano vaikui iki mokyklos dar toli biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 29, 20:44)
Slapux jau atsakė į šį klausimą biggrin.gif
Žinanti... mirksiukas.gif
O aš nekalbu apie išlepinimą ir išpopinimą. Yra visai kitokie reikalai. O pagrindinėse ir vidurinėse (kurių neliks) besimokantis pradinukai yra tokie patys, kaip ir visur. Kaip tik susidaro įspūdis, kad besimokantys pradinėse ir privačiose yra ypatingi, bet taip nėra. O taip kalbu, nes turiu asmeninės patirties (o mano vaikui iki mokyklos dar toli  biggrin.gif ).

Tu ezra kalbi,kalbi apie pradines, kad zinai daugiau negu mes mamos, bet pasakyti nenori.Aisku nera vaikai besimokantys prad.ar privac.kazkuo ypatingi, jie visi vienodi tiek prad.tiek pagrind.Tai manau, kad nusistatyti pries pradines nera reikalo, o jei tu zinai prad.mokyklu uzkulisius, tai mums ir nebutina cia visko iki smulkmenu zinoti, kas ten dedasi ar kas nesideda.Jei kas negero ir yra, tai anksciau ar veliau yla is maiso islys.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 29, 22:03)
Tu ezra kalbi,kalbi apie pradines, kad zinai daugiau negu mes mamos, bet pasakyti nenori.Aisku nera vaikai besimokantys prad.ar privac.kazkuo ypatingi, jie visi vienodi tiek prad.tiek pagrind.Tai manau, kad nusistatyti pries pradines nera reikalo, o jei tu zinai prad.mokyklu uzkulisius, tai mums ir nebutina cia visko iki smulkmenu zinoti, kas ten dedasi ar kas nesideda.Jei kas negero ir yra, tai anksciau ar veliau yla is maiso islys.

Aš nesakau, kad žinau daugiau. Tiesiog turiu patirties su vaikais, kurie ateina iš pradinių. O sakiusi esu ir labai daug. Ir tai yra mano nuomonė. Savo vaiko į Giliją neleisiu (nebent bus vienintelė mokykla) ir draugams nepatarsiu, o ar jie klausys, tai ne mano reikalas. O iš Gilijos į 5 kl. ateina labai daug vaikų su elgesio problemom. Nors tarp jų yra ir protingų ir gerų, bet tokių sutikau mažai. Štai ir viskas. Bet tai tik mano nuomonė ir patirtis. Aš iš viso nesiūlau niekam konkrečios mokyklos.
Atsakyti