Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

O mum va proooblemos nuo pat pirmos klases g.gif Man kaip uzburtas ratas su tom mokyklom- dukra vedziau i privacia "vaivorykstes " mokyklele krikscioniska - tai is ten kai atejom i paprasta mokyklos 3 klase tai pasake kad jos lygis pirmokes tik g.gif - tai aciu mokytojai Petkevicienei kad labai padejo mano mergaitei. O privacioj vis girdavo- ciut ne geriausia mokine klasej blink.gif ir tikejau is laimes ir uzsisvajojau- tai va kaip buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 28, 17:15)
O mum va proooblemos nuo pat pirmos klases g.gif Man kaip uzburtas ratas su tom mokyklom- dukra vedziau i privacia "vaivorykstes " mokyklele krikscioniska - tai is ten kai atejom i paprasta mokyklos 3 klase tai pasake kad jos lygis pirmokes tik g.gif - tai aciu mokytojai Petkevicienei kad labai padejo mano mergaitei. O privacioj vis girdavo- ciut ne geriausia mokine klasej blink.gif ir tikejau is laimes ir uzsisvajojau- tai va kaip buna verysad.gif

Juk privačiai mokyklai svarbu pinigai, todėl jie negali prarasti mokinių. O ten būna ir labai gabių, ir labai silpnų mokinių.
Atsakyti
Nežinau, bet aš labai prieš pradines ir privačias ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš, beje, taip pat.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 28, 19:31)
Aš, beje, taip pat.

drinks_cheers.gif ir aš
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 28, 19:40)

O aš galvojau reiks gaudyt pomidorus ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif tai dabar pasimeciau doh.gif . bus ta privati mokikla ar ne. norinciu tai pakankamai atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 28, 20:40)
biggrin.gif tai dabar pasimeciau doh.gif . bus ta privati mokikla ar ne. norinciu tai pakankamai atsirado biggrin.gif

irnesakyk.gif ne apie tą kalba eina. Apie kitas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu joa- dabar ir as pries privacias - patirtis ant savo kailiuko g.gif o sunauitelis pirmokelis mano dideliam pamastyme vakar buvo- sako :-mamyte, tai kur i antra klase vesi - i kokia mokykla!o as- aaaaaaaaa, mmmmmm- ir ka! ir nezinau ka doh.gif . Nu jei vaikas taip sneka tai jau rimtas -sos.Ir ka daryt ir kur vest g.gif Protas neisnesa mega_shok.gif
Atsakyti
As ir manau, kad privaciose mokyklose tik pinigai svarbu. Mums ir siule eiti i Vaivorykstes tako m-la, bet as atsisakiau, kad ten moketi tikrai nemazai reikia i men.Bet lygis as pilnai pritariu ten zemas kas liecia mokslus.Jei vaikas paprastoj mokykloje mokosi tikrai prastai ir sunkiai sekasi matematika ar lietuviu, o Vaivorykstes mokykloj lygis iskart pakilo ir jam ten zymiai geriau. Dziaugiuosi, kad as nepadariau klaidos ir neleidau savo vaiko i ta mokykla.
Papildyta:
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 29, 07:43)
Nu joa- dabar ir as pries privacias - patirtis ant savo kailiuko g.gif  o sunauitelis pirmokelis mano dideliam pamastyme vakar buvo- sako :-mamyte,  tai kur i antra klase vesi - i kokia mokykla!o as- aaaaaaaaa, mmmmmm- ir ka! ir nezinau ka doh.gif . Nu jei vaikas taip sneka tai jau rimtas -sos.Ir ka daryt ir kur vest g.gif Protas neisnesa mega_shok.gif

O kodel tu nenori leisti i Gilijos m-kla? Ten tikrai gera mokykla, bureliu daug.Mokytojai geri.Visas priemones dailes-darbeliu galima laikyti klaseje,kuno k.taip pat.As manau jei tau nesudarytu sunkumu, kad vaikas vazinetusi tai tik pirmyn eik ir bandyk, gal jus priims is kito mikrorajono.
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 28, 19:41)
O aš galvojau reiks gaudyt pomidorus ax.gif

Norėtum! lotuliukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(elina-mante @ 2007 03 28, 20:40)

Dilma jau atsakė. biggrin.gif

QUOTE(coris @ 2007 03 29, 09:07)
O kodel tu nenori leisti i Gilijos m-kla? Ten tikrai gera mokykla, bureliu daug.Mokytojai geri.Visas priemones dailes-darbeliu galima laikyti klaseje,kuno k.taip pat.As manau jei tau nesudarytu sunkumu, kad vaikas vazinetusi tai tik pirmyn eik ir bandyk, gal jus priims is kito mikrorajono.

O aš tavo vietoje taip primygtinai nesiūlyčiau Gilijos... O ir kitose mokyklose vaikas gali gauti tą patį: ir būrelius lankyti, ir priemones palikti klasėje.
Atsakyti
rolleyes.gif nu jo- sunku- reik kad kas tvirtai rekomenduotu kokia is arciau esanciu mokyklu 2 klases nuo rugsejo mokytoja- o cia jau galit jus brangiosios ir patart ax.gif matau daug zinot apie mokyklas ir mokytojus
Atsakyti