O mum va proooblemos nuo pat pirmos klases Man kaip uzburtas ratas su tom mokyklom- dukra vedziau i privacia "vaivorykstes " mokyklele krikscioniska - tai is ten kai atejom i paprasta mokyklos 3 klase tai pasake kad jos lygis pirmokes tik - tai aciu mokytojai Petkevicienei kad labai padejo mano mergaitei. O privacioj vis girdavo- ciut ne geriausia mokine klasej ir tikejau is laimes ir uzsisvajojau- tai va kaip buna
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 28, 17:15)
O mum va proooblemos nuo pat pirmos klases Man kaip uzburtas ratas su tom mokyklom- dukra vedziau i privacia "vaivorykstes " mokyklele krikscioniska - tai is ten kai atejom i paprasta mokyklos 3 klase tai pasake kad jos lygis pirmokes tik - tai aciu mokytojai Petkevicienei kad labai padejo mano mergaitei. O privacioj vis girdavo- ciut ne geriausia mokine klasej ir tikejau is laimes ir uzsisvajojau- tai va kaip buna
Juk privačiai mokyklai svarbu pinigai, todėl jie negali prarasti mokinių. O ten būna ir labai gabių, ir labai silpnų mokinių.
Nežinau, bet aš labai prieš pradines ir privačias
Aš, beje, taip pat.
tai dabar pasimeciau . bus ta privati mokikla ar ne. norinciu tai pakankamai atsirado
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 28, 20:40)
tai dabar pasimeciau . bus ta privati mokikla ar ne. norinciu tai pakankamai atsirado
ne apie tą kalba eina. Apie kitas
Nu joa- dabar ir as pries privacias - patirtis ant savo kailiuko o sunauitelis pirmokelis mano dideliam pamastyme vakar buvo- sako :-mamyte, tai kur i antra klase vesi - i kokia mokykla!o as- aaaaaaaaa, mmmmmm- ir ka! ir nezinau ka . Nu jei vaikas taip sneka tai jau rimtas -sos.Ir ka daryt ir kur vest Protas neisnesa
As ir manau, kad privaciose mokyklose tik pinigai svarbu. Mums ir siule eiti i Vaivorykstes tako m-la, bet as atsisakiau, kad ten moketi tikrai nemazai reikia i men.Bet lygis as pilnai pritariu ten zemas kas liecia mokslus.Jei vaikas paprastoj mokykloje mokosi tikrai prastai ir sunkiai sekasi matematika ar lietuviu, o Vaivorykstes mokykloj lygis iskart pakilo ir jam ten zymiai geriau. Dziaugiuosi, kad as nepadariau klaidos ir neleidau savo vaiko i ta mokykla.
Papildyta:
O kodel tu nenori leisti i Gilijos m-kla? Ten tikrai gera mokykla, bureliu daug.Mokytojai geri.Visas priemones dailes-darbeliu galima laikyti klaseje,kuno k.taip pat.As manau jei tau nesudarytu sunkumu, kad vaikas vazinetusi tai tik pirmyn eik ir bandyk, gal jus priims is kito mikrorajono.
Papildyta:
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 29, 07:43)
Nu joa- dabar ir as pries privacias - patirtis ant savo kailiuko o sunauitelis pirmokelis mano dideliam pamastyme vakar buvo- sako :-mamyte, tai kur i antra klase vesi - i kokia mokykla!o as- aaaaaaaaa, mmmmmm- ir ka! ir nezinau ka . Nu jei vaikas taip sneka tai jau rimtas -sos.Ir ka daryt ir kur vest Protas neisnesa
O kodel tu nenori leisti i Gilijos m-kla? Ten tikrai gera mokykla, bureliu daug.Mokytojai geri.Visas priemones dailes-darbeliu galima laikyti klaseje,kuno k.taip pat.As manau jei tau nesudarytu sunkumu, kad vaikas vazinetusi tai tik pirmyn eik ir bandyk, gal jus priims is kito mikrorajono.
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 28, 19:41)
O aš galvojau reiks gaudyt pomidorus
Norėtum!
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 28, 20:40)
Dilma jau atsakė.
QUOTE(coris @ 2007 03 29, 09:07)
O aš tavo vietoje taip primygtinai nesiūlyčiau Gilijos... O ir kitose mokyklose vaikas gali gauti tą patį: ir būrelius lankyti, ir priemones palikti klasėje.
nu jo- sunku- reik kad kas tvirtai rekomenduotu kokia is arciau esanciu mokyklu 2 klases nuo rugsejo mokytoja- o cia jau galit jus brangiosios ir patart matau daug zinot apie mokyklas ir mokytojus