QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 27, 14:17)
Nu nepatinka mokytojos atsinesimas i vaikus- ir dar pareiske ,kad uz papildoma demesi jai niekas papildomai nemoka- cia tai buvo viskas viskam. Ir jei vaikas pirmokas keleta menesiu sneka, kad nenori eit i ta mokykla tai ka zinau
Kai apie tai uzsiminiau mokytojai atsakymas buvo keistokas- kad problemos seimoje- keista- namuose jis laimingas ir fainas ,o va mokykloje jauciasi blogai(darzeli lankem) ir su vaikais sutaria normaliai Tai ir ieskau kur cia galim butu apsiuostyt nebloga mokykla pradinukui mano
Kai apie tai uzsiminiau mokytojai atsakymas buvo keistokas- kad problemos seimoje- keista- namuose jis laimingas ir fainas ,o va mokykloje jauciasi blogai(darzeli lankem) ir su vaikais sutaria normaliai Tai ir ieskau kur cia galim butu apsiuostyt nebloga mokykla pradinukui mano
O tu apsiuostyk Mašiote, viena mama sakė, kad yra šiemet pirmokų(O kitamet antrokų) viena nebloga mokytoja, kadangi man neaktualu antra klasė, tai net neklausiau pavardės
O šiaip tai aš galiu pasakyti, kad visiems vaikams ateina toks laikas kai nebenori eiti į m-klą Ar mes labai norėjom