Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 03 16, 22:41)
kas be ko! Net speciali garbės lenta yra tokiems laimėjimams! lotuliukas.gif

Gerai, dar kad ne garbės pisuaras hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 17, 01:28)
Gerai, dar kad ne garbės pisuaras hihihi.gif

ne reiketu garbes bede ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 17, 17:52)

blink.gif
Kažkodėl pamaniau, kad tokiose varžybose tik mokytojAI tedalyvauja mastau.gif. O, pasirodo, ir Elina-mante prasisuka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 17, 18:52)

Na, mokykloje ne tik moterys dirba biggrin.gif Juk yra ir vyrų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oujea @ 2007 03 11, 20:41)
stojant i azuolyna vidurkis turi buti 8.5 ir vidurkis vedamas tik is 6 mokomu dalyku(matematika,lietuviu kalba,anglu kalba,chemija,fizika,istorija)...del vdg tiksliai nezinau,bet ten nereikia tokio auksto vidurkio galbut tinka ir 7.8 ir vidurkis vedamas is 8-10 dalyku.Taip pat yra ir vetrunges gimnazija vidurkis visai gal 7 o gal net mazesnis.Mokausi azuolyne ir mokiniai vertinami pagal zinias,mano klaseje nera tokiu,kurie mokindamiesi penketais dalyvauja olimpiadose,nes tevai turitingi

Vėtrungėj šiais metais 8 vidurkis..
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 03 23, 12:27)
Vėtrungėj šiais metais 8 vidurkis..

Tai čia todėl, kad pagaliau turi pakankamai mokinių ir nebereikia draskytis dėl krepšelio. smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif kadangi visi i airija liakia, tai greit ir 5 bus per akis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 23, 23:06)
lotuliukas.gif kadangi visi i airija liakia, tai greit ir 5 bus per akis clap.gif

Juokauji? blink.gif Jie čia pakėlė vidurkį. Anksčiau priimdavo su 6-7 (vienas buvęs auklėtinis net su neigiamais, pataisų neišlaikęs įstojo) blink.gif
Atsakyti
Sveikos mokinukumamytes 4u.gif Mano mazylis eina i 1 klase versmej, bet esu nepatenkinta labai- mes is pietines miesto dalies. Gal kas savo vaikucius vedat i stulpino ar kur arciau toje puseje- noreciau pervesti i kita mokykla nuo rugsejo ir pasimetus -kur? gelbekit -patarkit - pasidalinkit help.gif
Atsakyti
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 27, 13:16)
Sveikos mokinukumamytes 4u.gif  Mano mazylis eina i 1 klase versmej, bet esu nepatenkinta labai- mes is pietines miesto dalies. Gal kas savo vaikucius vedat i stulpino  ar kur arciau toje puseje- noreciau pervesti i kita mokykla  nuo rugsejo ir pasimetus -kur? gelbekit -patarkit - pasidalinkit help.gif

O kas nepatinka Versmėj?
Stulpino nelabai schmoll.gif Pastarosiom dienom daug apie Stulpiną kalbėjau su dukrytės grupės vaikučių mamytėmis, tai visos prisiklausiusios tik blogus atsiliepimus. Viena sakė, kad nepilnamečių inspekcijoje registruotų labai daug būtent iš tos mokyklos blink.gif Aš nevesčiau schmoll.gif nebent būtų labai gera pradinukų mokytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 27, 14:44)
O kas nepatinka Versmėj?
Stulpino nelabai  schmoll.gif Pastarosiom dienom daug apie Stulpiną kalbėjau su dukrytės grupės vaikučių mamytėmis, tai visos prisiklausiusios tik blogus atsiliepimus. Viena sakė, kad nepilnamečių inspekcijoje registruotų labai daug būtent iš tos mokyklos  blink.gif Aš nevesčiau  schmoll.gif nebent būtų labai gera pradinukų mokytoja  ax.gif

Nu nepatinka mokytojos atsinesimas i vaikus- ir dar pareiske ,kad uz papildoma demesi jai niekas papildomai nemoka- cia tai buvo viskas viskam. Ir jei vaikas pirmokas keleta menesiu sneka, kad nenori eit i ta mokykla tai ka zinau schmoll.gif
Kai apie tai uzsiminiau mokytojai atsakymas buvo keistokas- kad problemos seimoje- keista- namuose jis laimingas ir fainas ,o va mokykloje jauciasi blogai(darzeli lankem) ir su vaikais sutaria normaliai blink.gif Tai ir ieskau kur cia galim butu apsiuostyt nebloga mokykla pradinukui mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajuzyte @ 2007 03 27, 15:17)
Nu nepatinka mokytojos atsinesimas i vaikus- ir dar pareiske ,kad uz papildoma demesi jai niekas papildomai nemoka- cia tai buvo viskas viskam. Ir jei vaikas pirmokas keleta menesiu sneka, kad nenori eit i ta mokykla tai ka zinau  schmoll.gif
Kai apie tai uzsiminiau mokytojai atsakymas buvo keistokas- kad problemos seimoje- keista- namuose jis laimingas ir fainas ,o va mokykloje jauciasi blogai(darzeli lankem) ir su vaikais sutaria normaliai blink.gif Tai ir ieskau kur cia galim butu apsiuostyt nebloga mokykla pradinukui mano g.gif

Dar kartą pasikartosiu - ne mokyklą pradinukui reikia rinkti, o mokytoją.
Atsakyti