Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 16:24)
O su tokiais dalykais nejuokauju blink.gif Pasakysiu, o tu dar patikėsi doh.gif Paskui atsakyk kaip už naują.

Bandžiau visaip išskyrus fizines bausmes aš labai prieš tokį auklėjimą doh.gif Bet kaip jį sudomint et visko pertekę niekas nebeįdomu doh.gif Dabar didžiausia bausmė tai knygos skaitymas doh.gif Aš tokiam amžiuj tik skaičiau ir skaičiau o čia doh.gif et.....
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 16:30)
Bandžiau visaip išskyrus fizines bausmes aš labai prieš tokį auklėjimą doh.gif Bet kaip jį sudomint et visko pertekę niekas nebeįdomu doh.gif Dabar didžiausia bausmė tai knygos skaitymas doh.gif Aš tokiam amžiuj tik skaičiau ir skaičiau o čia doh.gif et.....

Patikėk, manęs niekuo nenustebinai.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 16:32)
Patikėk, manęs niekuo nenustebinai.

Žinai su kuo bepakalbi susidaro toks vaizdas , kad dabartiniai vaikai iš vis neskaito blush2.gif košmaras doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O ką reikia daryti? Kur tas stebuklingas receptas. Aš tai liepiu skaityti. Dabar pyksta, gal kada nors padėkos. doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Dilma @ 2007 03 09, 15:17)
biggrin.gif Ji pas mus viską žino mirksiukas.gif  thumbup.gif

QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 15:20)
Jo, jo. Paklausk ko nori, viską pasakysiu. lotuliukas.gif

QUOTE(ezra @ 2007 03 04, 15:14)
[kas daug žino ir šneka, paprastai trumpai gyvena... tongue.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur aš tai girdėjau.. laugh.gif
Atsakyti
Turbūt paukščiukas pačiulbėjo, o tai jau pavasaris...
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 16:49)
O ką reikia daryti? Kur tas stebuklingas receptas. Aš tai liepiu skaityti. Dabar pyksta, gal kada nors padėkos. doh.gif

Tikiuosi ,kad padėkos g.gif Aš savo mamai irgi už daug ką galiu padėkot 4u.gif Kartais reikalinga ir priverst kažką daryti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o maniske pati skaito. kartais net nuvaryti nuo knygu reike. ji pas mus net puskino ir lermantovo eilerasciu moka atmintinai. daznai pasakas skaito anglu kalba. bande skaityti hari poteri anglu kalba bet nepatiko kazkodel(galvoju ne viska suprato biggrin.gif )
Atsakyti
Smagu, kai vaikas myli knygas. Jis nuo to darosi tik tobulesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
stojant i azuolyna vidurkis turi buti 8.5 ir vidurkis vedamas tik is 6 mokomu dalyku(matematika,lietuviu kalba,anglu kalba,chemija,fizika,istorija)...del vdg tiksliai nezinau,bet ten nereikia tokio auksto vidurkio galbut tinka ir 7.8 ir vidurkis vedamas is 8-10 dalyku.Taip pat yra ir vetrunges gimnazija vidurkis visai gal 7 o gal net mazesnis.Mokausi azuolyne ir mokiniai vertinami pagal zinias,mano klaseje nera tokiu,kurie mokindamiesi penketais dalyvauja olimpiadose,nes tevai turitingi
Atsakyti
Tai vat taip visur ir yra, arba turėtų būti. Kartais tenka susidurti su neteisybe. Bet toks jau gyvenimas.

O kaip jums patiktų mintis, kad mokyklose, koridoriuse būtų filmavimo kameros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 15, 00:20)
O kaip jums patiktų mintis, kad mokyklose, koridoriuse būtų filmavimo kameros? g.gif

Žinant kas vyksta mokyklos koridoriuose, manau būtų gerai tos kameros ax.gif
Atsakyti