Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 00:25)
Esi labai kompleksuota, reiktų atsipalaiduoti ir mažiau aplinkui matyti priešų. Blogai, kai žmogus nesupranta jumoro. Juk tam smailikai ir pridėti, juk juokaujam.
hihihi.gif jūs manęs visai nepažįstat mirksiukas.gif na, nessvarbu tai...žiūriu, kad nukrypom nuo temos unsure.gif

o gal kas žinot, kokie tie vidurkiai, pvz Ąžuolyno ir Vytauto Didžiojo gimnazijose? g.gif
Atsakyti
[quote=GODYTĖS-MAMA,2007 03 09, 11:18]
[quote=ezra,2007 03 09, 01:25]
Kiekviena gimnazija nusistato savo vidurkį. O Kol tavo Godytė užaugs iki gimnazijos - daug vandens nutekės.
Kalbbėjau apie Tomį ax.gif Jis Baltijos vidurinėj mokykloj 8klasėj 4u.gif biggrin.gif
[/quote]
O dėl Tomio nežinau. Juk Blatija dar ne gimnazija. Bus jis kitąmet devintokas.
[quote=Cikadelė,2007 03 09, 14:35]

o gal kas žinot, kokie tie vidurkiai, pvz Ąžuolyno ir Vytauto Didžiojo gimnazijose? g.gif
[/quote]
Nežinau tiksliai, koks dabar. Prieš du metus ĄŽUOLYNE buvo 8,25. Vytautinės paprastai būna mažesni.
Atsakyti
Kaži kada ta Baltijos pataps gimnazija g.gif Tomio vidurkis dabar 7,5 ar nereiks ieškotis kitos mokyklos g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 16:09)
Kaži kada ta Baltijos pataps gimnazija g.gif Tomio vidurkis dabar 7,5 ar nereiks ieškotis kitos mokyklos g.gif

Nei ieškok, nei ką. kai reikės, tai ir bus.
Atsakyti
Labai norėčiau ir tikiuos, kad baigs Baltijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 16:16)
Labai norėčiau ir tikiuos, kad baigs Baltijos g.gif

Aišku, kad baigs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 15:14)
Nei ieškok, nei ką. kai reikės, tai ir bus.

biggrin.gif Ji pas mus viską žino mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 09, 16:17)
biggrin.gif Ji pas mus viską žino mirksiukas.gif  thumbup.gif

Jo, jo. Paklausk ko nori, viską pasakysiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 15:20)

Veidrodėl veidrodėli biggrin.gif

Ech, pasakyk tu man, kada mes pasveiksim doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 16:20)

Tai paklausiu. Buvau mokykloj norėjau, kad papildomai pamokytu sako nereikia g.gif Galvą turi gerą ale tingi kaip koks.....
Atsakyti
Dilma, O su tokiais dalykais nejuokauju blink.gif Pasakysiu, o tu dar patikėsi doh.gif Paskui atsakyk kaip už naują.
Papildyta:
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 16:22)
Tai paklausiu. Buvau mokykloj norėjau, kad papildomai pamokytu sako nereikia g.gif Galvą turi gerą ale tingi kaip koks.....

Nieko nepadės papildomas mokymas, jei pats vaikas nenori. Juk per užpakalį nesukiši žinių. Kažkada mokiau papildomai ir ne vieną, bet po to pamačiau, kad tai bereikalingai švaistomas laikas ir tėvų pinigai, todėl atsisakiau. Galbūt sutikčiau tik tokiu atveju, jei pats vaikas ateitų ir paprašytų padėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 09 kovo 2007 - 15:28
QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 15:27)
Dilma, O su tokiais dalykais nejuokauju blink.gif Pasakysiu, o tu dar patikėsi doh.gif

Jo jo, aš iš tų, kur juokų nesupranta tongue.gif
Atsakyti