QUOTE(elina-mante @ 2007 03 08, 16:53)
del klaidu esu ruse, baigus rusu mokykla. sorry
gerai, kad nors lietuviškai moki
i to xleb
kiek zinau tai dacho viena is blogiausiu mokyklu. tokia ji buvo visais laikais. narkomanija ir nescios viresniu klasiu merginos jai tikrai ne naujena. kuo nelabai gali pasygirti kitos mokyklos. mano buvusi kaimine dirbo dacho mokykloi, gal ir tau deste galdikaite. tai ji sake kad tokio bordako nera nekur macius. del to ir isejo.
kiek zinai? o iš kur žinai? viena kaimynė dirbo, papasakojo ir jos nuomone remdamasi taip sakai?
aij...kažkaip truputėlį man kvailai nuskambėjo tavo postas (atsipraaašau
už žodį kvailas, gal ir vėl pasielgiau neetiškai
toks jausmas, kad narkomanijos ir nėščių vyresniųjų klasių mokinių nėra kitose mokyklose...be to- suprantu, kad narkomanija yra blogybė, tikra rykštė, bet pvz nėštumas kuo blogas? ar čia mūsų reikalas nagrinėti blogos, neblogos tos, kurios pastoja mokyklos suole...taip...pvz mano klasėje buvo panelė, pagimdė berniuką 10 klasėje, na ir kas...mokyklą baigė, u-tetą baigė, dirba puikų darbą ir gyvena gerai...o juk baigė S.Dacho m-klą, ir dar nėščia, ajei vajei
tokių dalykų pasitaiko visur 9gal patylėsiu ir nepasakosiu, kaip gerų tėvelių vaikai išgirtoje gimnazijoje žolę rūkė ir į veną leidosi, paskui policijoj sėdėjo, bet išsuko tėveliai, juk nukentėtų ir jų, ir vaikų reputacija...tai va, bet aš neprikaišioju Ąžuolynui narkomanijos, nors pati mačiau klasiokus apsvaigusius mokyklos tualete
tarpkitko jos dukra irgi baige azuolina dabar dirba oftolmologe.
na ir kas.... mano draugė, baigusi 10 vidurinę (kuri kažkada, o gal ir dabar tėbėra viena iš blogiausių, kaip ir minimoji Dacho) dirba Europos parlamente sekretoriate
na ir kas iš to? jei gudrus žmogus, gabus, gali ir profkę ar dar kažką baigti, prasimuš gyvenime vistiek... aišku gal aš klystu, bet iš tavo ir kai kurių postų tarsi ryškėja, kad baigęs minimas gimnazijas gausi geresnį mokslą, darbą ir išvis gyvenimas bus geresnis, negu tų, kurie baigia paprastas vidurines? fu...nekenčiu tokio požiūrio, nekenčiu....susidūriau su juo, kai atsiėmiau pareiškimą iš gimnazijos, tada man pradėjo aiškinti, kad iš jų išėjusi aš nuvairuosiu blogais keliais, nupasakojo ateitį kaip tamsta- narkomanė būsiu, su 10 vaikų sterblėj, netkėjusi, a la degradė
o kai pabaigusi tą vidurinę susitikau su Ąžuolyno mokytojomis presitžiniame seminare, akis išpūtė...nepatikėjo, kad baigus ir paprastą vidurinę galima kažko pasiekti
o tu del manes buk kuo nori ir diziokis kuo sugebi.
ačiū
būsiu