Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(mutti @ 2007 02 24, 20:08)
blink.gif siaubas  doh.gif tai ką dabar daryt? O kaip mokytoja Lingienė? Mano viena draugė sakė, kad ji labai griešta  blink.gif
Papildyta:

Tai taip išeina, kad mes ir pakliūsim  doh.gif tai sakot, baisi jinai. Man svarbiausia, kad gerai paruoštų  ax.gif

Mutti, dėl Vaišvilaitės, tai ji labai stipriai paruošia, nes jos laidos penktokus giria visi mokytojai (pagal mokymosi lygį). O žiauri ji nėra, taip pat teko su ja bendrauti. Griežta, lenkia vaikus prie meno (dailės), vyksta popamokiniai dailės būreliai.
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 08, 16:53)
del klaidu esu ruse, baigus rusu mokykla. sorry

gerai, kad nors lietuviškai moki biggrin.gif i to xleb mirksiukas.gif
kiek zinau tai dacho viena is blogiausiu mokyklu. tokia ji buvo visais laikais. narkomanija ir nescios viresniu klasiu merginos jai tikrai ne naujena. kuo nelabai gali pasygirti kitos mokyklos. mano buvusi kaimine dirbo dacho mokykloi, gal ir tau deste galdikaite. tai ji sake kad tokio bordako nera nekur macius. del to ir isejo.
kiek zinai? o iš kur žinai? viena kaimynė dirbo, papasakojo ir jos nuomone remdamasi taip sakai? rolleyes.gif aij...kažkaip truputėlį man kvailai nuskambėjo tavo postas (atsipraaašau tongue.gif už žodį kvailas, gal ir vėl pasielgiau neetiškai bigsmile.gif toks jausmas, kad narkomanijos ir nėščių vyresniųjų klasių mokinių nėra kitose mokyklose...be to- suprantu, kad narkomanija yra blogybė, tikra rykštė, bet pvz nėštumas kuo blogas? ar čia mūsų reikalas nagrinėti blogos, neblogos tos, kurios pastoja mokyklos suole...taip...pvz mano klasėje buvo panelė, pagimdė berniuką 10 klasėje, na ir kas...mokyklą baigė, u-tetą baigė, dirba puikų darbą ir gyvena gerai...o juk baigė S.Dacho m-klą, ir dar nėščia, ajei vajei rolleyes.gif tokių dalykų pasitaiko visur 9gal patylėsiu ir nepasakosiu, kaip gerų tėvelių vaikai išgirtoje gimnazijoje žolę rūkė ir į veną leidosi, paskui policijoj sėdėjo, bet išsuko tėveliai, juk nukentėtų ir jų, ir vaikų reputacija...tai va, bet aš neprikaišioju Ąžuolynui narkomanijos, nors pati mačiau klasiokus apsvaigusius mokyklos tualete rolleyes.gif
tarpkitko jos dukra irgi baige azuolina dabar dirba oftolmologe.
na ir kas.... mano draugė, baigusi 10 vidurinę (kuri kažkada, o gal ir dabar tėbėra viena iš blogiausių, kaip ir minimoji Dacho) dirba Europos parlamente sekretoriate rolleyes.gif na ir kas iš to? jei gudrus žmogus, gabus, gali ir profkę ar dar kažką baigti, prasimuš gyvenime vistiek... aišku gal aš klystu, bet iš tavo ir kai kurių postų tarsi ryškėja, kad baigęs minimas gimnazijas gausi geresnį mokslą, darbą ir išvis gyvenimas bus geresnis, negu tų, kurie baigia paprastas vidurines? fu...nekenčiu tokio požiūrio, nekenčiu....susidūriau su juo, kai atsiėmiau pareiškimą iš gimnazijos, tada man pradėjo aiškinti, kad iš jų išėjusi aš nuvairuosiu blogais keliais, nupasakojo ateitį kaip tamsta- narkomanė būsiu, su 10 vaikų sterblėj, netkėjusi, a la degradė cool.gif o kai pabaigusi tą vidurinę susitikau su Ąžuolyno mokytojomis presitžiniame seminare, akis išpūtė...nepatikėjo, kad baigus ir paprastą vidurinę galima kažko pasiekti cool.gif
o tu  del manes buk kuo nori ir diziokis kuo sugebi.
ačiū hi.gif būsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 08 kovo 2007 - 19:56
tu mano nuomones nepakeisi. i dacho mokykla maniske tikrai neis. nors givenam kaiministei. man ir 10 vid. ir dacho vieno ligio.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 08, 19:54)
narkomanė būsiu, su 10 vaikų sterblėj, netkėjusi, a la degradė cool.gif

blink.gif a tai jau turėti daug vaikų ir gyventi nesusituokus reiškia degradavimą?
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 08, 20:20)
tu mano nuomones nepakeisi. i dacho mokykla maniske tikrai neis. nors givenam kaiministei. man ir 10 vid. ir dacho vieno ligio.
o aš ir nenoriu pakeisti rolleyes.gif eikit, kur tik norit, jūsų valia unsure.gif
linkiu sėkmės 4u.gif
QUOTE(Dilma @ 2007 03 08, 20:26)
blink.gif a tai jau turėti daug vaikų ir gyventi nesusituokus reiškia degradavimą?

man tai tikrai nereiškia degradavimo, bet man išeinant buvo pasakyta, kad tose kitose mokyklose ir narkotikai, ir alkoholis, ir sexas ir pan...tarsi to nebūtų kitur...o va paskaityk elinos- mantės postą...juk irgi pasakė, kad nėščios mokinės yra kažkas blogo, tiksliau nepriimtina visuomenei rolleyes.gif ir mokyklos, kuriose mokosi tos nėščiosios yra tarsi negeros....o man tokios mokykklos yra geros, nes jos turi drąsos tokias mokines priimti, suteikti joms galimybę mokytis, padėti gyvenime, o ne skandinti ir šaipytis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 08 kovo 2007 - 20:31
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 08, 20:20)

O tai į kurią eina ax.gif

Atsakyti
Cikadele, daug žinai cool.gif

QUOTE(Marsella @ 2007 03 08, 18:57)
Mutti, dėl Vaišvilaitės, tai ji labai stipriai paruošia, nes jos laidos penktokus giria visi mokytojai (pagal mokymosi lygį). O žiauri ji nėra, taip pat teko su ja bendrauti. Griežta, lenkia vaikus prie meno (dailės), vyksta popamokiniai dailės būreliai.

Dėkui už nuomonę mirksiukas.gif Mes ir galvojam palikti pas Vaišvilaitę. Tik va neseniai sužinojau, kad ji mokė anksčiau spalvų metodu beveik visus dalykus g.gif kaži ar nepakeitė savo metodų mastau.gif
O maniškė labai linkusi prie dailės, jau treti metai lanko dailės būrelį,tai ta popamokinė veikla jai tik į naudą.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 08, 22:18)
Cikadele, daug žinai  cool.gif

QUOTE(ezra @ 2007 03 04, 15:14)
kas daug žino ir šneka, paprastai trumpai gyvena... tongue.gif  lotuliukas.gif bigsmile.gif

bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif paskaičiau Dilmos citatas, pamačiau smailikus ir mintis viena- tarsi man kažkas mirties linkėtų unsure.gif t.y trumpai gyventi unsure.gif

žinot, gal mes čia ir diskutuoja, pasipykstam, bet va šitokios nesąmonės tai šlykščios verysad.gif o atrodo- suaugę žmonės rašo... o juokauja tokiomis mintimis...ačiū už vargą, kad sugebėjai pasiknaisioti anksčiau rašytose žinutėseir ištraukti iš konteksto hi.gif širdingai dėkavojam, tamstai frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 08 kovo 2007 - 23:38
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 08, 17:34)
Koks tas vidurkis g.gif Tai dabar jei Baltijos bus gimnazija ir mano vaikio vidurkis neatitiks jį išmes g.gif Ar taip supratau g.gif

Kiekviena gimnazija nusistato savo vidurkį. O Kol tavo Godytė užaugs iki gimnazijos - daug vandens nutekės.

QUOTE(elina-mante @ 2007 03 08, 17:53)
narkomanija ir nescios viresniu klasiu merginos jai tikrai ne naujena. kuo nelabai gali pasygirti kitos mokyklos.  tai ji sake kad tokio bordako nera nekur macius. del to ir isejo.

Visose mokyklose yra nėščių vyresniųjų klasių mokinių, tik to nežinot, nes nesimokėt, ar nesimoko jūsų vaikai, nedirba kaimynai ir t. t. Tokie dalykai nėra viešai skelbiami. Visose mokyklose yra vienoks ar kitoks bordakas, tik vienos tai labai slepia, o kitos ne. Pasižiūrėkit paskutinių dienų straipsnius laikraščiuose apie mokinių smurtą. "Nieks nieko nežino, nes administracija liepia tylėti, kad nesugadintų mokyklos prestižo". O juk taip yra iš tikrųjų.

QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 08, 20:54)
jei gudrus žmogus, gabus, gali ir profkę ar dar kažką baigti, prasimuš gyvenime vistiek... aišku gal aš klystu, bet iš tavo ir kai kurių postų tarsi ryškėja, kad baigęs minimas gimnazijas gausi geresnį mokslą, darbą ir išvis gyvenimas bus geresnis, negu tų, kurie baigia paprastas vidurines?

Visiškai su tavimi sutinku, Cikadėle, bet jaučiu, kad daug kur šneka įžeista tavo savimeilė. unsure.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 09, 00:32)
g.gif  g.gif  g.gif paskaičiau Dilmos citatas, pamačiau smailikus ir mintis viena- tarsi man kažkas mirties linkėtų unsure.gif t.y trumpai gyventi unsure.gif

žinot, gal mes čia ir diskutuoja, pasipykstam, bet va šitokios nesąmonės tai šlykščios verysad.gif o atrodo- suaugę žmonės rašo... o juokauja tokiomis mintimis...ačiū už vargą, kad sugebėjai pasiknaisioti anksčiau rašytose žinutėseir ištraukti iš konteksto hi.gif širdingai dėkavojam, tamstai frusty.gif

O mūsų Dilma šaunuolė, labai tiksliai panaudojo mano žodžius (pasakytus kitoje situacijoje). thumbup.gif
Ir nieko čia baisaus ir šlykštaus. Esi labai kompleksuota, reiktų atsipalaiduoti ir mažiau aplinkui matyti priešų. Blogai, kai žmogus nesupranta jumoro. Juk tam smailikai ir pridėti, juk juokaujam.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 08, 23:32)
g.gif  g.gif  g.gif paskaičiau Dilmos citatas, pamačiau smailikus ir mintis viena- tarsi man kažkas mirties linkėtų unsure.gif t.y trumpai gyventi unsure.gif

unsure.gif atsiprašau, jei įžeidžiau. Nieko blogo neturėjau omeny, paprasčiausiai pasirodė įdomus ir juokingas dviejų žmonių minčių ne apie tą payį sutapimas vienoje temoje. Beje, citatos ne mano tongue.gif.
Ir niekur aš nesiknaisiojau bei iš konteksto nieko netraukiau. Ir niekam blogo nelinkiu. Gyvenk į sveikatą, tamsta. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2007 03 09, 00:25)
Blogai, kai žmogus nesupranta jumoro. Juk tam smailikai ir pridėti, juk juokaujam.

drinks_cheers.gif Ačiū dievui, kad yra suprantančių žmonių biggrin.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 09 kovo 2007 - 00:30
[quote=ezra,2007 03 09, 01:25]
Kiekviena gimnazija nusistato savo vidurkį. O Kol tavo Godytė užaugs iki gimnazijos - daug vandens nutekės.
Kalbbėjau apie Tomį ax.gif Jis Baltijos vidurinėj mokykloj 8klasėj 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti