Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Cikadele, Nu čia pavarei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 08 kovo 2007 - 09:21
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 07, 22:49)
ka norit ta sakykit apie azuolino gimnazija mano nuomones nepakeis niekas. vyro brolis baige. dabar jau 4 kurse kaune medicinkei mokinas 4u.gif . drauges dukra 3 kurse vilniui universitete. 4u.gif  o tau cikadele gal per sunku buvo azuoline jei grizai atgal. pazistu ir tokiu. jeigu tik mano pana nepavarks mokytis ir uzteks jai uzsispirimo labai noreciau kad sugebetu baikti azuolina. ax.gif

rolleyes.gif paryškinau, kur neįstos, aišku, kad įstojo ir įstos toliau blink.gif , apie tuos stereotipus skaičiau ankstesnėje žinutėje rolleyes.gif tik noriu tikėti, kad jie įstojo, nes tikrai buvo gabūs ir sąžiningi mirksiukas.gif
p.s tikiuosi tavo dukra nedaro tokių elementarių rašybos klaidų kaip tamsta mirksiukas.gif čia tik pastebėjimas, prašom nesupykti mirksiukas.gif
iš dalis tu teisi- aš ne tiksliukė, o gryna humanitarė tongue.gif tačiau išėjau iš Ąžuolyno ne dėl didelio krūvio, o dėl kyšininkavimo, vertinimo ne pagal žinias (kažkodėl Ąžuolyne neįtikau, o olimpiadose vietas skyniau, tai kažin kur čia objektyvusmas blink.gif , lindimo subinėn ir šiaip...buvo pasakyta, kad Ąžuolyne dirba ne mokytojai, o prižiūrėtojai..atseit jie neprivalo padėti mokiniui, o tik prižiūrėti, kaip jis mokosi...tai va- o tai kertasi mano nuostatomis...Kas kad aš tada buvau 15-16 metų, aš buvau asmenybė ir turėjau savo nuomonę mirksiukas.gif jaučiu ir dabar pavaduotojos dar mane prisimena...ale aš nepakenčiu neteisybės....jeigu laikant egzą prieš pat mano nosį prie klasiokės, kuriose tėvai šelpė direktorę (Montvydienė tada buvo) priėjo mokytoja ir pasakė egzų atsakymus...o man nepasakė cool.gif nes aš tai neturėjau iš ko tai direktorei pamokėt...iki tokios viršūnės buvo ,,daėję"...o kur klasės auklėtojos, direktorės, pavaduotojos kavutės prie bendro stalo unsure.gif o tėvai, Klaipėdos maisto direktorius, ĮI savininkas, švietimo ministerijos Klp skyriaus vedėjas, mokytoja, tikrinanti egzus Vilniuje, kurios vaikas mokykloje teturėjo 5, o egzus išlaikė 100 proc unsure.gif klausit iš kur žinau? ogi vaikai lieka vaikais- vistiek neištveria nepasigyrę, ką veikia jų tėvai mirksiukas.gif

aij, aš telinkiu sėkmės tavo dukrai ir visiems kitiems- renkamės pagal save, savo vaiką...tik patariu daugiau į vaiko norus atsižvelgti, nes mano klasėj buvo tokių, kurie vargo vargo, nes tėvai norėjo, o ne jie....mano mama, pamačiusi, kad man blogai- mane pervedė į S.Dacho m-klą ir tai buvo pats geriausias dalykas thumbup.gif kitoje m-kloje aš atsiskleidžiau ir jos mokytojams dėkinga esu už tai, kuo esu dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 08 kovo 2007 - 09:39
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 07, 19:49)
ta pati...o kai tu mokeisi, kas dirikas buvo? pvz prie mano mokslų buvco du- Ulevičius ir Blažienė ax.gif a.a Ulevičius teatleidžia man, bet kaip direktorius jis buvo tikrai blogas, vertas absoliutaus nulio, o Blažienė pakėlė S.Dachą iš paskutinio taško (pagal KLP reitingus rolleyes.gif fu...nesąmonė tie reitingai gun_bandana.gif S.Dachas buvo paskutinėj vietoj unsure.gif jai pradėjus direktoriauti pasikeitė viskas į labai gerąją pusę...o dabar šiek tiek lygis smukęs, bet aš žinau kodėl...sunkiai pataisoma situacija, bet manau, kad tai ištiks visas, kurios yra ne gimnazijos sad.gif

Aš nesimokiau dache, bet pažiūrėjau, kad ji nuo 1990 m jau direktoriauja. tai kai per Klaipėdą sklandė tos blogos nuomonės, ji ir sėdėjo valdžioj mirksiukas.gif Tikiuosi reikalai pasitaisė bigsmile.gif O mano kojos mynė Gedminų, buvusios 10-os vid, Ąžuolyno tongue.gif ir Vytauto Didžiojo gimnazijas bigsmile.gif tai apie tas mokyklas irgi turiu savo nuomonę smile.gif

Cikadele, ačiū už info, manau naudinga pamąstymui daug kam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 07, 19:38)
nebesirupink jau turim privacia. bet ji turi buti skirta tiksliukam. nes maniske tures paskui i kauno medicinke stoti. ax.gif

Jau ir dukters ateitį suplanavai lotuliukas.gif O jei ji kraujo bijos? tongue.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 07, 20:49)
1.pvz Geros pradžios mokyklėlė, arba pvz Step by step (bijau sumaišyti, nes gal gera pradžia ir step by step yra vienas ir tas pats

2. biggrin.gif  tongue.gif taigi tas artimas mano giminaitis dirba toje minimoje Verdenėje.Jiegu kalbas apie vyresnes klase, nežinau iš kur mokytojai ateina, bet jei apie pradinių kl.mokytojus, tai jie tikrai neateina iš Žemynos, o atėjo iš Medeinės (ten dabar įsikūrusis Universum, via, ar kas ten do dalykas...apie tą m-klą irgi turiu savo nuomonę).

3.jai pradėjus direktoriauti pasikeitė viskas į labai gerąją pusę...o dabar šiek tiek lygis smukęs, bet aš žinau kodėl...sunkiai pataisoma situacija, bet manau, kad tai ištiks visas, kurios yra ne gimnazijos sad.gif

4.p.s persiprašau už klaidas, mažė ant rankų, spausdinau vienu pirštu tongue.gif

1. GERA PRADŽIA ir STEP BY STEP yra tas pats.

2. Jei tavo artimas giminaitis dirba VERDENĖJ, tai turėtum žinoti, Kad MEDEINĖ ir tapo VERDENE, kai nebeliko rusiškų klasių. O UNIVERSA VIA visai atskira mokykla, neturinti nieko bendra su jomis.

3. Po mokyklų tinklo pertvarkos liks tik gimnazijos ir pagrindinės. Ir todėl jokia situacija nelaukia pagrindinių, nes jos ruoš mokinius gimnazijoms, ir beje, puikiai ruoš!

4. Stebini savo sugebėjimais!

1. p.s tikiuosi tavo dukra nedaro tokių elementarių rašybos klaidų kaip tamsta  čia tik pastebėjimas, prašom nesupykti 

2. Kas kad aš tada buvau 15-16 metų, aš buvau asmenybė ir turėjau savo nuomonę  jaučiu ir dabar pavaduotojos dar mane prisimena...

1. Labai negražiai pasielgei, Cikadėle, reikėtų būti taktiškesnei ir vengti tokių pastabų!

2. Nesutinku (ir ko gero daug kas nesutiks), kad 15-16 metų paauglys yra asmenybė. Taip, jis - individualybė, bet tikrai dar ne asmenybė. Asmenybe jis tampa vėliau arba netampa. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 08 kovo 2007 - 12:42
QUOTE(Slapux @ 2007 03 08, 10:26)
Aš nesimokiau dache, bet pažiūrėjau, kad ji nuo 1990 m jau direktoriauja. tai kai per Klaipėdą sklandė tos blogos nuomonės, ji ir sėdėjo valdžioj  mirksiukas.gif  Tikiuosi reikalai pasitaisė  bigsmile.gif 
aš nežinau nuo kada ji direktoriauja, visgi vos atėjusi į valdžią ji nepradėjo keisti mokyklos tą pačią minutę, nes tai, kas sugiruat per metus, per minutę neatstatysi...aš asmeniškai jai galiu pasakyti tik gerus žodžius 4u.gif
QUOTE(ezra @ 2007 03 08, 12:40)
2. Jei tavo artimas giminaitis dirba VERDENĖJ, tai turėtum žinoti, Kad MEDEINĖ ir tapo VERDENE, kai nebeliko rusiškų klasių. O UNIVERSA VIA visai atskira mokykla, neturinti nieko bendra su jomis.
Ne schmoll.gif Medeinė netapo Verdene...ta Verdenė egzistavo ir anksčiau tik ne tuo pavadinimu (gal tada dar numeriuką turėjo pagal seną tvarką blush2.gif kai buvo nutarta uždaryti Medeinę, jos mokytojai perėjo į tą mokyklą, kuri gavo Verdenės pavadinimą 4u.gif bent jau tokios mano žinios. Kad Universum via yra visai atskira m-kla, aš žinau, parašiau tik, kad Universum via yra įsikūrusi tose pačiose patalpose, kuriose seniau ,,bazavosi" Medeinė mirksiukas.gif
3. Po mokyklų tinklo pertvarkos liks tik gimnazijos ir pagrindinės. Ir todėl jokia situacija nelaukia pagrindinių, nes jos ruoš mokinius gimnazijoms, ir beje, puikiai ruoš!
ginčytinas dalykas cool.gif
4. Stebini savo sugebėjimais!
kartais tenka ir taip doh.gif
1. Labai negražiai pasielgei, Cikadėle, reikėtų būti taktiškesnei ir vengti tokių pastabų!
o kas čia tokio? aš tikrai nepiktybiškai, dar paprašiau žmogaus nesupykti, tiesiog labai jau ,,baisios" klaidos ir tiek (ta prasme gramatinės, o ne šiaip atsitiktinės) unsure.gif
2. Nesutinku (ir ko gero daug kas nesutiks), kad 15-16 metų paauglys yra asmenybė. Taip, jis - individualybė, bet tikrai dar ne asmenybė. Asmenybe jis tampa vėliau arba netampa. biggrin.gif
gerbiu tamstos nuomonę, tačiau aš manau kitaip...nes mačiau daug realių pavyzdžių kai vaikai mokosi tik todėl, kad jų tėvai nori...aišku reikia vaiką skatinti, palaikyti, nes kartais jie iš tingumo, ar šiaip iš ,,durnumo" vieno ar kito nenori, bet...viskam yra ribos mirksiukas.gif

dar...gal čia aš drastiškai rašau, tačiau... turiu tos patirties su Klaipėdos mokyklomis- ir skaudžios ir geros cool.gif ir rašau tai, kaip buvo, ką jaučiau, mačiau, žinau....priimti ar ne mano žinutes, jūsų asmeninis reikalas... tongue.gif

ir niekada nerasime universaliausio varianto...neneigiu, kad kažkas puikiai jausis ir kokiam pvz Ąžuolyne biggrin.gif o kai kas ne.... tik kartais tėvai bijo pakeisti m-klą, nors ir mato, kad kažkas negerai cool.gif manau, kad bijoti neverta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 08 kovo 2007 - 13:42
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 08, 14:39)

1. Ne schmoll.gif Medeinė netapo Verdene...ta Verdenė egzistavo ir anksčiau tik ne tuo pavadinimu (gal tada dar numeriuką turėjo pagal seną tvarką blush2.gif kai buvo nutarta uždaryti Medeinę, jos mokytojai perėjo į tą mokyklą, kuri gavo Verdenės pavadinimą 4u.gif bent jau tokios mano žinios. Kad Universum via yra visai atskira m-kla, aš žinau, parašiau tik, kad Universum via yra įsikūrusi tose pačiose patalpose, kuriose seniau ,,bazavosi" Medeinė mirksiukas.gif

2. o kas čia tokio? aš tikrai nepiktybiškai, dar paprašiau žmogaus nesupykti, tiesiog labai jau ,,baisios" klaidos ir tiek (ta prasme gramatinės, o ne šiaip atsitiktinės) unsure.gif

1. UNIVERSA VIA yra įsikūrusi internato patalpose Panevėžio g. O VERDENĖ tikrai yra atsiradusi vietoj MEDEINĖS (mokykla buvo reorganizuota ir pervadinta).

2. Na, ne visiems duotas kalbos jausmas, taip kaip ne visi gali spręsti algoritmus. Žmogus gali pradėti kompleksuoti dėl tokių pastabų ir dar viešų.

Dėl to kad neaišku, kaip pagrindinės ruoš. Aišku! Juk į gimnazijas vaikai ateina iš pagrindinių, ir ateina tikrai protingi vaikai ir gerai paruošti (aišku, ne visi).
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 08, 13:54)
2. Na, ne visiems duotas kalbos jausmas, taip kaip ne visi gali spręsti algoritmus. Žmogus gali pradėti kompleksuoti dėl tokių pastabų ir dar viešų.
tikiuosi, kad elina- mantė nesupyks, tai nebuvo piktybiškai pasakyta pastaba...kartais tokios pastabos priverčia sustot ir susimastyt, o gal tikrai kažką negerai padariau...pvz turėjau blogą tokį įprotį ir man vieną kartą toks pusiau pažįstamas žmogus padarė pastabą, gal ir pyktelėjau iš pirmo karto, bet paskui sustojau ir pagalvojau- rimtai, tas mano įprotis erzinantis ir bjaurus...atsisakiau jo thumbup.gif

o kodėl tos gimnazijos yra geresnės, jose mokosi geresni mokiniai???ogi todėl, kad jos daro atranką, susirenka geriausius mokinius, o visus kitus palieka ant ledo- eikit kur norit...tai tie ir nueina į paprastą m-klą, kuri privalo priimti visus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 08 kovo 2007 - 16:20
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 08, 17:18)
o kodėl tos gimnazijos yra geresnės, jose mokosi geresni mokiniai???ogi todėl, kad jos daro atranką, susirenka geriausius mokinius, o visus kitus palieka ant ledo- eikit kur norit...tai tie ir nueina į paprastą m-klą, kuri privalo priimti visus cool.gif

Atranka daroma pagal vidurkius. O kitos gimnazijos priima (priimdavo) visus be išimties dėl krepšelio. O po to išmeta ir aiškina, kad pagrindinės blogai paruošia. Tai tegul nepriima tokių ir nereiks išmest. O tie kurie nelabai gabūs mokslams tegul eina ir įgyja profesiją (kartu su viduriniu).
Atsakyti
sakykit, o šiais laikais nebereikia į gimnaziją stojant laikyt egzaminų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 03 08, 17:29)
sakykit, o šiais laikais nebereikia į gimnaziją stojant laikyt egzaminų mastau.gif

Jau nebe.
Tik gimnazija nusistato pažymių vidurkį, su kuriuo priima mokinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 08 kovo 2007 - 16:30
QUOTE(ezra @ 2007 03 08, 17:29)
Jau nebe.
Tik gimnazija nusistato pažymių vidurkį, su kuriuo priima mokinius.

Koks tas vidurkis g.gif Tai dabar jei Baltijos bus gimnazija ir mano vaikio vidurkis neatitiks jį išmes g.gif Ar taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 08, 11:34)
rolleyes.gif  paryškinau, kur neįstos, aišku, kad įstojo ir įstos toliau blink.gif , apie tuos stereotipus skaičiau ankstesnėje žinutėje rolleyes.gif tik noriu tikėti, kad jie įstojo, nes tikrai buvo gabūs ir sąžiningi mirksiukas.gif
p.s tikiuosi tavo dukra nedaro tokių elementarių rašybos klaidų kaip tamsta mirksiukas.gif čia tik pastebėjimas, prašom nesupykti mirksiukas.gif
iš dalis tu teisi- aš ne tiksliukė, o gryna humanitarė tongue.gif tačiau išėjau iš Ąžuolyno ne dėl didelio krūvio, o dėl kyšininkavimo, vertinimo ne pagal žinias (kažkodėl Ąžuolyne neįtikau, o olimpiadose vietas skyniau, tai kažin kur čia objektyvusmas blink.gif , lindimo subinėn ir šiaip...buvo pasakyta, kad Ąžuolyne dirba ne mokytojai, o prižiūrėtojai..atseit jie neprivalo padėti mokiniui, o tik prižiūrėti, kaip jis mokosi...tai va- o tai kertasi mano nuostatomis...Kas kad aš tada buvau 15-16 metų, aš buvau asmenybė ir turėjau savo nuomonę mirksiukas.gif jaučiu ir dabar pavaduotojos dar mane prisimena...ale aš nepakenčiu neteisybės....jeigu laikant egzą prieš pat mano nosį prie klasiokės, kuriose tėvai šelpė direktorę (Montvydienė tada buvo) priėjo mokytoja ir pasakė egzų atsakymus...o man nepasakė cool.gif nes aš tai neturėjau iš ko tai direktorei pamokėt...iki tokios viršūnės buvo ,,daėję"...o kur klasės auklėtojos, direktorės, pavaduotojos kavutės prie bendro stalo unsure.gif o tėvai, Klaipėdos maisto direktorius, ĮI savininkas, švietimo ministerijos Klp skyriaus vedėjas, mokytoja, tikrinanti egzus Vilniuje, kurios vaikas mokykloje teturėjo 5, o egzus išlaikė 100 proc unsure.gif klausit iš kur žinau? ogi vaikai lieka vaikais- vistiek neištveria nepasigyrę, ką veikia jų tėvai mirksiukas.gif

aij, aš telinkiu sėkmės tavo dukrai ir visiems kitiems- renkamės pagal save, savo vaiką...tik patariu daugiau į vaiko norus atsižvelgti, nes mano klasėj buvo tokių, kurie vargo vargo, nes tėvai norėjo, o ne jie....mano mama, pamačiusi, kad man blogai- mane pervedė į S.Dacho m-klą ir tai buvo pats geriausias dalykas thumbup.gif kitoje m-kloje aš atsiskleidžiau ir jos mokytojams dėkinga esu už tai, kuo esu dabar mirksiukas.gif

del klaidu esu ruse, baigus rusu mokykla. sorry.
kiek zinau tai dacho viena is blogiausiu mokyklu. tokia ji buvo visais laikais. narkomanija ir nescios viresniu klasiu merginos jai tikrai ne naujena. kuo nelabai gali pasygirti kitos mokyklos. mano buvusi kaimine dirbo dacho mokykloi, gal ir tau deste galdikaite. tai ji sake kad tokio bordako nera nekur macius. del to ir isejo. tarpkitko jos dukra irgi baige azuolina dabar dirba oftolmologe.

o tu del manes buk kuo nori ir diziokis kuo sugebi.
Atsakyti