Slapux, žadėjau tau rašyt, ale užėjau į šitą temą ir nutariau pasisakyuti viešai
kadangi esu šiek tiek susijusi su pedagogika, mokyklomis, taip pat turiu artimą giminaitį dirbantį vienoje iš KLP m-klų....tai gana nemažai žinau + pati mokiausi keliose m-klose, broliai taip pat...taigi
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 04, 16:04)
Aš apie S.Dacho nekokių atsiliepimų girdėjau
va čia galiu išsiplėsti daug...pati baigiau pradines klase S.Dacho vidurinėje, paskui mokiausi Ąžuolyno gimnazijoje, tada grįžau ir baigiau S.Dacho vidurinę
beje, tą patį kelią pakartojo ir mano brolis, tik pradines klases jis baigė m-kloje darželyje (šalia Ąžuolyno, netoli Sodžiaus kur yra, nežinau tik pavadinimo). Mano atsiliepimai apie S.Dachą tik patys geriausi...žinoma yra visko- ir gerų, ir blogų mokytojų...kas man patiko labiausiai, kad skirtingai nuo ąžuolyno, ten nesvarbu kiek pinigų tėvų kišenėje, taip pat ten nevyrauja toks kyšininkavimas ir lindimas subinėn (atsiprašau už išsireiškimą) kaip minėtoje gimnazijoje. Bet...yra bet...tėvų norai skirtingi- vienam patinka grižtesnė mokytoja, kitam tokia nepatinka, jam vaidenasi, kad iš jo vaiko per daug reikalaujama, kiti nori lavinti vaiko gabumus, kiti nori, kad lavintųsi pagrindiniai dalykai ir pan...čia verta apmąstyti spec programas- pvz Geros pradžios mokyklėlė, arba pvz Step by step (bijau sumaišyti, nes gal gera pradžia ir step by step yra vienas ir tas pats
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 04, 21:19)
o del azuolino tai ten sunkiau mokytis nei 1 vid. nes ten daugiau humunitarine. ir stojan i vilniaus ar kauno aukstasias i mokinius baigusius azuolina geriausie ziuri.
baisiai įdomu kodėl?
mane asmeniškai nervina toks auktšųjų m-klų nusistatymas...taip yra todėl, kad Ąžuolyno g-ija yra tarsi pagarbinta KLP. oj geriausia iš geriausiųjų, o kas nulemia tą geriauią iš geriausiųjų vardą??? pora chemikų, nuskynė laurus Europos ar pasaulio čempionate, keli įstojo į prestičinius koledžus užsienyje ir pagal tai vertina...toks vertinimas subjektyvus...pvz galiu pateikti....Ąžuolyne buvo klasė (tarkim ta, kurioje aš mokaiusi kažkada) įstojo visi į aukštąsias, visokius VU, KTU. ISM ir pan (a la geriausios aukštosios LT), po metų pasirodo pusė metė, dalis skolas gavo, dalis mokėsi...o mano klasė (kurią baigiau paprastoje vidurinėje) sustojo nevisi, tačiau palaukus metus ar du, sustojo likę, mokosi neblogai, kai kas kad ir proftechninėje, tačiau manau tai yra geriau, nei mokytis aukštojoje ir gauti skolas arba varyt ant durniaus
ką noriu pasakyti- kad mane nervina skirstymas į geras ir blogas....ir pelenuose auksas žiba arba atvirkščiai ir aukse pelenų būna
tarp kitko esu už tai, kad visokiuose egzuose nebūtų žinoma, iš kokio miesto ar m-klos rašantieji...bet turiu pažįstamą mokytoja -ekspertė, tikrina egzus Vln...deja
bliuško mano rožinės svajonės, tokia informacija tikrinančius užduotis pasiekia....
QUOTE(mutti @ 2007 03 04, 21:41)
Tai Verdenė
net nežinau ką pasakyti
yra įvairių nuomonių, žiūrint kokia mokytoja, šiaip tai daug mokytojų ten iš Žemynos ateina dėstyti.
taigi tas artimas mano giminaitis dirba toje minimoje Verdenėje.Jiegu kalbas apie vyresnes klase, nežinau iš kur mokytojai ateina, bet jei apie pradinių kl.mokytojus, tai jie tikrai neateina iš Žemynos, o atėjo iš Medeinės (ten dabar įsikūrusis Universum, via, ar kas ten do dalykas...apie tą m-klą irgi turiu savo nuomonę). Verdenė...kadangi pasikalbu su tuo giminaičiu, žinau ir gerų, ir blogų dalykų...
O tikriausiai gausis taip, kad mano mažė irgi eis į tą pačią Verdenę, nes tai artimiausia m-kla
tai va...dar turiu duomenų apie kt. m-klas. tai draugių vaikai eina, tai dar kieno nors....
tik aš asmeniškai įsitikinau, kad kas vienam tinka, kitam gali ir netikti, tad...optimaliausio varianto remdamiesi kitų įspūdžiais, potyriais tikrai nerasim...bandysim, rizikuosim-žinosim
Papildyta:QUOTE(Slapux @ 2007 03 07, 10:39)
Dabar ne į temą o dacho ne buvus 7-a vidurinė
Bent jau 7-a buvo pagarsėjus nekokia reputacija, kai aš pati dar vidurinėj mokiaus jaučiu reik į visas užsirašyt, iki rugsėjo išsirinksiu
ta pati...o kai tu mokeisi, kas dirikas buvo? pvz prie mano mokslų buvco du- Ulevičius ir Blažienė
a.a Ulevičius teatleidžia man, bet kaip direktorius jis buvo tikrai blogas, vertas absoliutaus nulio, o Blažienė pakėlė S.Dachą iš paskutinio taško (pagal KLP reitingus
fu...nesąmonė tie reitingai
S.Dachas buvo paskutinėj vietoj
jai pradėjus direktoriauti pasikeitė viskas į labai gerąją pusę...o dabar šiek tiek lygis smukęs, bet aš žinau kodėl...sunkiai pataisoma situacija, bet manau, kad tai ištiks visas, kurios yra ne gimnazijos
p.s persiprašau už klaidas, mažė ant rankų, spausdinau vienu pirštu