Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 03 06, 12:25)

Slapux - direktorė, todėl jai ir siųskit. O mes su Dilma - pavaduotojos/mokytojos. beee.gif  mirksiukas.gif

Jo dirol.gif new_russian.gif
Atsakyti
o daugiau mokytoju nereikia??
jei ka as rezerve
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 03 06, 16:55)
o daugiau mokytoju nereikia??
jei ka as rezerve

Jamam ir tave irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, tai ką. Kiti metai sunkūs, laukia darbas privačioje SLAEZDILZUI mokykloje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 06, 23:43)
Na, tai ką. Kiti metai sunkūs, laukia darbas privačioje SLAEZDILZUI mokykloje  lotuliukas.gif

vien žo pasakojatr-koks profilis ten bus- g.gif , menai,...tikslieji, kalbos...ar dar kas..kokia užklaisine veikla g.gif ar matinimas bus ... bigsmile.gif
jaučiu čia mes anekdotą sukursim..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 07 kovo 2007 - 08:59
Ramunėle, vysks bus aukščiausiam lygy mirksiukas.gif first.gif

Dabar ne į temą biggrin.gif o dacho ne buvus 7-a vidurinė g.gif Bent jau 7-a buvo pagarsėjus nekokia reputacija, kai aš pati dar vidurinėj mokiaus g.gif jaučiu reik į visas užsirašyt, iki rugsėjo išsirinksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 03 07, 08:57)
vien žo pasakojatr-koks profilis ten bus-  g.gif , menai,...tikslieji, kalbos...ar dar kas..kokia užklaisine veikla  g.gif  ar matinimas bus ... bigsmile.gif
jaučiu čia mes anekdotą sukursim..... lotuliukas.gif

Ramunėle, reiks ir bus new_russian.gif . Ir menai, ir kovos menai, ir tikslieji menai biggrin.gif . O maitinimas... Eisi į virėjas bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 03 07, 10:39)
Ramunėle, vysks bus aukščiausiam lygy  mirksiukas.gif  first.gif

Dabar ne į temą  biggrin.gif  o dacho ne buvus 7-a vidurinė  g.gif  Bent jau 7-a buvo pagarsėjus nekokia reputacija, kai aš pati dar vidurinėj mokiaus  g.gif jaučiu reik į visas užsirašyt, iki rugsėjo išsirinksiu  lotuliukas.gif

Taip, buvusi 7 m-kla mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinote ką, padariau išvadą, kad gerų mokyklų Klaipėdoj nėra schmoll.gif Siūlau rinkti blogiausią mokyklą-manrods bus lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 03 07, 12:39)
Ramunėle, vysks bus aukščiausiam lygy  mirksiukas.gif  first.gif

Dabar ne į temą  biggrin.gif  o dacho ne buvus 7-a vidurinė  g.gif  Bent jau 7-a buvo pagarsėjus nekokia reputacija, kai aš pati dar vidurinėj mokiaus  g.gif jaučiu reik į visas užsirašyt, iki rugsėjo išsirinksiu  lotuliukas.gif

nebesirupink jau turim privacia. bet ji turi buti skirta tiksliukam. nes maniske tures paskui i kauno medicinke stoti. ax.gif
Atsakyti
Slapux, žadėjau tau rašyt, ale užėjau į šitą temą ir nutariau pasisakyuti viešai tongue.gif

kadangi esu šiek tiek susijusi su pedagogika, mokyklomis, taip pat turiu artimą giminaitį dirbantį vienoje iš KLP m-klų....tai gana nemažai žinau + pati mokiausi keliose m-klose, broliai taip pat...taigi
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 04, 16:04)
Aš apie S.Dacho nekokių atsiliepimų girdėjau 
va čia galiu išsiplėsti daug...pati baigiau pradines klase S.Dacho vidurinėje, paskui mokiausi Ąžuolyno gimnazijoje, tada grįžau ir baigiau S.Dacho vidurinę 4u.gif beje, tą patį kelią pakartojo ir mano brolis, tik pradines klases jis baigė m-kloje darželyje (šalia Ąžuolyno, netoli Sodžiaus kur yra, nežinau tik pavadinimo). Mano atsiliepimai apie S.Dachą tik patys geriausi...žinoma yra visko- ir gerų, ir blogų mokytojų...kas man patiko labiausiai, kad skirtingai nuo ąžuolyno, ten nesvarbu kiek pinigų tėvų kišenėje, taip pat ten nevyrauja toks kyšininkavimas ir lindimas subinėn (atsiprašau už išsireiškimą) kaip minėtoje gimnazijoje. Bet...yra bet...tėvų norai skirtingi- vienam patinka grižtesnė mokytoja, kitam tokia nepatinka, jam vaidenasi, kad iš jo vaiko per daug reikalaujama, kiti nori lavinti vaiko gabumus, kiti nori, kad lavintųsi pagrindiniai dalykai ir pan...čia verta apmąstyti spec programas- pvz Geros pradžios mokyklėlė, arba pvz Step by step (bijau sumaišyti, nes gal gera pradžia ir step by step yra vienas ir tas pats
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 04, 21:19)
o del azuolino tai ten sunkiau mokytis nei 1 vid. nes ten daugiau humunitarine. ir stojan i vilniaus ar kauno aukstasias i mokinius baigusius azuolina geriausie ziuri.
baisiai įdomu kodėl? doh.gif blink.gif mane asmeniškai nervina toks auktšųjų m-klų nusistatymas...taip yra todėl, kad Ąžuolyno g-ija yra tarsi pagarbinta KLP. oj geriausia iš geriausiųjų, o kas nulemia tą geriauią iš geriausiųjų vardą??? pora chemikų, nuskynė laurus Europos ar pasaulio čempionate, keli įstojo į prestičinius koledžus užsienyje ir pagal tai vertina...toks vertinimas subjektyvus...pvz galiu pateikti....Ąžuolyne buvo klasė (tarkim ta, kurioje aš mokaiusi kažkada) įstojo visi į aukštąsias, visokius VU, KTU. ISM ir pan (a la geriausios aukštosios LT), po metų pasirodo pusė metė, dalis skolas gavo, dalis mokėsi...o mano klasė (kurią baigiau paprastoje vidurinėje) sustojo nevisi, tačiau palaukus metus ar du, sustojo likę, mokosi neblogai, kai kas kad ir proftechninėje, tačiau manau tai yra geriau, nei mokytis aukštojoje ir gauti skolas arba varyt ant durniaus
ką noriu pasakyti- kad mane nervina skirstymas į geras ir blogas....ir pelenuose auksas žiba arba atvirkščiai ir aukse pelenų būna mirksiukas.gif tarp kitko esu už tai, kad visokiuose egzuose nebūtų žinoma, iš kokio miesto ar m-klos rašantieji...bet turiu pažįstamą mokytoja -ekspertė, tikrina egzus Vln...deja cool.gif bliuško mano rožinės svajonės, tokia informacija tikrinančius užduotis pasiekia.... blink.gif
QUOTE(mutti @ 2007 03 04, 21:41)
Tai Verdenė  mirksiukas.gif net nežinau ką pasakyti  g.gif yra įvairių nuomonių, žiūrint kokia mokytoja, šiaip tai daug mokytojų ten iš Žemynos ateina dėstyti.
biggrin.gif tongue.gif taigi tas artimas mano giminaitis dirba toje minimoje Verdenėje.Jiegu kalbas apie vyresnes klase, nežinau iš kur mokytojai ateina, bet jei apie pradinių kl.mokytojus, tai jie tikrai neateina iš Žemynos, o atėjo iš Medeinės (ten dabar įsikūrusis Universum, via, ar kas ten do dalykas...apie tą m-klą irgi turiu savo nuomonę). Verdenė...kadangi pasikalbu su tuo giminaičiu, žinau ir gerų, ir blogų dalykų...
O tikriausiai gausis taip, kad mano mažė irgi eis į tą pačią Verdenę, nes tai artimiausia m-kla cool.gif

tai va...dar turiu duomenų apie kt. m-klas. tai draugių vaikai eina, tai dar kieno nors....

tik aš asmeniškai įsitikinau, kad kas vienam tinka, kitam gali ir netikti, tad...optimaliausio varianto remdamiesi kitų įspūdžiais, potyriais tikrai nerasim...bandysim, rizikuosim-žinosim mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 03 07, 10:39)
Dabar ne į temą   o dacho ne buvus 7-a vidurinė  g.gif  Bent jau 7-a buvo pagarsėjus nekokia reputacija, kai aš pati dar vidurinėj mokiaus  jaučiu reik į visas užsirašyt, iki rugsėjo išsirinksiu 
ta pati...o kai tu mokeisi, kas dirikas buvo? pvz prie mano mokslų buvco du- Ulevičius ir Blažienė ax.gif a.a Ulevičius teatleidžia man, bet kaip direktorius jis buvo tikrai blogas, vertas absoliutaus nulio, o Blažienė pakėlė S.Dachą iš paskutinio taško (pagal KLP reitingus rolleyes.gif fu...nesąmonė tie reitingai gun_bandana.gif S.Dachas buvo paskutinėj vietoj unsure.gif jai pradėjus direktoriauti pasikeitė viskas į labai gerąją pusę...o dabar šiek tiek lygis smukęs, bet aš žinau kodėl...sunkiai pataisoma situacija, bet manau, kad tai ištiks visas, kurios yra ne gimnazijos sad.gif

p.s persiprašau už klaidas, mažė ant rankų, spausdinau vienu pirštu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 07 kovo 2007 - 20:01
ka norit ta sakykit apie azuolino gimnazija mano nuomones nepakeis niekas. vyro brolis baige. dabar jau 4 kurse kaune medicinkei mokinas 4u.gif . drauges dukra 3 kurse vilniui universitete. 4u.gif o tau cikadele gal per sunku buvo azuoline jei grizai atgal. pazistu ir tokiu. jeigu tik mano pana nepavarks mokytis ir uzteks jai uzsispirimo labai noreciau kad sugebetu baikti azuolina. ax.gif
Atsakyti