Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2007 02 28, 19:48)
Linaiva, ar būtina išduoti?  rolleyes.gif Aha, o jei paklaustumėt mano mokinių, tai išgirstumėt... Todėl ir sakau, kad esu labai baisi. Kandžiojuosi, mušuosi, rėkiu...blink.gif

mažu į vaikų teises reik paskambint mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvau nukeliavus i azuolino gimnazija ten drauges seso dirba, tai suvede su pavaduotoja. as turejau viena tik klausima. is kokios mokyklos ateina gerai parosti vaikai. isvardino kelias. daugiausei nustebino kad isvardino sauletiki. as galvojau kad ji niekam tikus. g.gif . labai mane tai suintrigavo. ka pasakisit mamos.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 26, 15:31)
Zuikipuiki gal gali ką gero ar blogo pasakyt apie Lingienę  blush2.gif

na tikrai dabar jau negaliu nieko gero pasakyt apie ją sad.gif nes kaip tik vakar buvo kaimynė užėjus, kurios mergaitė ketvirtokė pas ją, tai doh.gif doh.gif doh.gif kiek ir ko prisiklausiau blink.gif na tikrai tai žinodama jokiu būdu neduočiau jai mokyt savo vaiko, bet tai tik mano nuomonė, tiesiog gal kitam pasiseks su ja visai neblogai, bet.... na jau vien tas faktas, kad mergaitė matematikos namų darbų prispręst gauna po 4 lapus ir vos ne kiekvieną dieną.... kad mokytojai kur kas lengviau vesti matematikos pamokas, nei kūno kultūros, nes gali ir kelias savaites kūno kultūros nebūt doh.gifžodžiu tikrai ne kaip nuteikė pasakojimai apie šią mokytoją unsure.gif o iš tikrųjų.... tai labai gaila, bet kitais metais pirmokų nėra gerų mokytojų Mašiote, o baisiausia dar ir tai, kad lygiai po keturių metų mano mažis priaugs mokyklą ir man teks rinktis iš to pačio mokytojų kolektyvo doh.gif tik labaii jau tikiuos, kad per tuos metelius kas nors pakis į gerą pusę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 03 03, 13:09)
na tikrai dabar jau negaliu nieko gero pasakyt apie ją sad.gif nes kaip tik vakar buvo kaimynė užėjus, kurios mergaitė ketvirtokė pas ją, tai doh.gif doh.gif doh.gif kiek ir ko prisiklausiau  blink.gif  na tikrai tai žinodama jokiu būdu neduočiau jai mokyt savo vaiko, bet tai tik mano nuomonė, tiesiog gal kitam pasiseks su ja visai neblogai, bet.... na jau vien tas faktas, kad mergaitė matematikos namų darbų prispręst gauna po 4 lapus ir vos ne kiekvieną dieną.... kad mokytojai kur kas lengviau vesti matematikos pamokas, nei kūno kultūros, nes gali ir kelias savaites kūno kultūros nebūt  doh.gifžodžiu tikrai ne kaip nuteikė pasakojimai apie šią mokytoją  unsure.gif  o iš tikrųjų.... tai labai gaila, bet kitais metais pirmokų nėra gerų mokytojų Mašiote, o baisiausia dar ir tai, kad lygiai po keturių metų mano mažis priaugs mokyklą ir man teks rinktis iš to pačio mokytojų kolektyvo doh.gif tik labaii jau tikiuos, kad per tuos metelius kas nors pakis į gerą pusę  rolleyes.gif

blink.gif aš jau irgi nebežinau ką daryti su tuo Mašiotu, paliksiu kaip ir užsirašiau pas Vaišvilaitę, kaip bus taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 03, 12:58)
as turejau viena tik klausima. is kokios mokyklos ateina gerai parosti vaikai. isvardino kelias. daugiausei nustebino kad isvardino sauletiki.

apie sauleteki visai nieko nezinau, bet sakyk o kokias dar mokyklas isvardino, va cia mane suintrigavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 03 03, 18:34)
apie sauleteki visai nieko nezinau, bet sakyk o kokias dar mokyklas isvardino, va cia mane suintrigavo tongue.gif

buvusios 19 ir 18. bet apie jas irgi nieko gero nesu girdejus. kur deti dukra nezinau?
Atsakyti
Skaitau vis atsiliepimus apie Klaipėdos mokyklas. O dabar man jau iškilo klausimas! šioj temoj buvo minėtos ko gero visos Klaipėdos mokyklos. Bet apie visas tik nieko gero. schmoll.gif Tai iš kur tie protingi ir geri vaikai atsiranda ir kokiose mokyklose jie mokosi, turbūt ne Klaipėdos?! Jau kartais net nebejuokinga. Būtų labai įdomu išgirsti, kokius gerus ir negerus dalykus apie kokią mokyklą girdėjot. unsure.gif

Slapux, kas daug žino ir šneka, paprastai trumpai gyvena... tongue.gif lotuliukas.gif

Į Ąžuolyną ateina arba protingi (įdomu, kas juos paruošia iki 9 kl. g.gif ), arba turtingų tėvų vaikai. Juk visoms unsure.gif gimnazijoms vaikus ruošia pagrindinės mokyklos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 04 kovo 2007 - 15:16
QUOTE(Linaiva @ 2007 03 03, 14:09)
na tikrai dabar jau negaliu nieko gero pasakyt apie ją sad.gif nes kaip tik vakar buvo kaimynė užėjus, kurios mergaitė ketvirtokė pas ją, tai doh.gif doh.gif doh.gif kiek ir ko prisiklausiau  blink.gif  na tikrai tai žinodama jokiu būdu neduočiau jai mokyt savo vaiko, bet tai tik mano nuomonė, tiesiog gal kitam pasiseks su ja visai neblogai, bet.... na jau vien tas faktas, kad mergaitė matematikos namų darbų prispręst gauna po 4 lapus ir vos ne kiekvieną dieną.... kad mokytojai kur kas lengviau vesti matematikos pamokas, nei kūno kultūros, nes gali ir kelias savaites kūno kultūros nebūt  doh.gifžodžiu tikrai ne kaip nuteikė pasakojimai apie šią mokytoją  unsure.gif  o iš tikrųjų.... tai labai gaila, bet kitais metais pirmokų nėra gerų mokytojų Mašiote, o baisiausia dar ir tai, kad lygiai po keturių metų mano mažis priaugs mokyklą ir man teks rinktis iš to pačio mokytojų kolektyvo doh.gif tik labaii jau tikiuos, kad per tuos metelius kas nors pakis į gerą pusę  rolleyes.gif

O gal ir geriau, kad vaikas spręs matematiką, nei labiau orientuosis į fizinio pamokas? g.gif Šeip nieko blogo nematau, kad Lingienė užduoda daug spręsti, labiau užgrūdinti bus, kaip sakant "labiau vaikai susiverš diržus" ir lengviau paskui bus blink.gif Čia taip pat mano nuomonė, ir aišku viskas bus aišku vėliau cool.gif
Atsakyti
mane domina S. Dacho m-kla ax.gif Norėčiau išgirst nuomonių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 03 04, 16:59)
mane domina S. Dacho m-kla  ax.gif  Norėčiau išgirst nuomonių  bigsmile.gif

Aš apie S.Dacho nekokių atsiliepimų girdėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 04, 16:14)
Skaitau vis atsiliepimus apie Klaipėdos mokyklas. O dabar man jau iškilo klausimas! šioj temoj buvo minėtos ko gero visos Klaipėdos mokyklos. Bet apie visas tik nieko gero. schmoll.gif
Slapux, kas daug žino ir

na taip nesakyk buvo ir geru atsiliepimu, tiksliau ivairiu apie tas pacias mokyklas, mano nuomone labiau ne nuo mokyklos priklauso o pas kokia mokytoja paklius

QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 04, 16:53)
O gal ir geriau, kad vaikas spręs matematiką, nei labiau orientuosis į fizinio pamokas?  g.gif Šeip nieko blogo nematau, kad Lingienė užduoda daug spręsti, labiau užgrūdinti bus, kaip sakant "labiau vaikai susiverš diržus" ir lengviau paskui bus  blink.gif  Čia taip pat mano nuomonė, ir aišku viskas bus aišku vėliau  cool.gif

manyciau svarbu yra ir fizinio pamokos, ir apskritai neisivaizduoju kaip vietoj fizinio galima pasakyt jog spresim matematikos uzduotis g.gif g.gif , jos tik du kartus per savaite ir vaikams taip patinka, o cia sedet, sprest- is cia ir kyla nepasitenkinimas mokytoja(is vaiku puses)

QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 04, 17:04)
Aš apie S.Dacho nekokių atsiliepimų girdėjau  blink.gif

o as geru girdejau, tik man rodos ten pagrindine padare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikispuikis: 04 kovo 2007 - 16:40
Na mergaites, pasakysiu jums kokia P.Mašioto mokykla ir kokia Lingienė rudeniui įpusėjus 4u.gif .. Nes jau turbūt nieko nebekeisiu bigsmile.gif
Atsakyti