Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Zuikipuiki gal gali ką gero ar blogo pasakyt apie Lingienę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 26, 16:31)
Zuikipuiki gal gali ką gero ar blogo pasakyt apie Lingienę  blush2.gif

Kazkaip sukasi man ta pavarde galvoje, tikrai ne is gerosios puses, bet gal ka maisau, gaila kad nera psl masioto.,kur mokytojos su nuotraukomis tongue.gif , Ar jos kabinetas netoli vaisvilaites?? O kokios dar bus pirmokeliu mokytojos??
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 16:35)
Kazkaip sukasi man ta pavarde galvoje, tikrai ne is gerosios puses, bet gal ka maisau, gaila kad nera psl masioto.,kur mokytojos su nuotraukomis  tongue.gif ,  Ar jos kabinetas netoli vaisvilaites??  O kokios dar bus pirmokeliu mokytojos??

bus Vaišvilaitė (dailė), Gėnė Lingienė (teatras), Rita... (muzika), Birutė Zubrickienė (šokiai).Nežinau ką rinktis, užsirašiau pas dailę, bet sakot, kad neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 26, 17:40)
bus Vaišvilaitė (dailė), Gėnė Lingienė (teatras), Rita... (muzika), Birutė Zubrickienė (šokiai).Nežinau ką rinktis, užsirašiau pas dailę, bet sakot, kad neverta  g.gif

is siu mokytoju rinksciausi rita - neauksta mokyt, apie 40 metu?? labai graziai bendrauja su vaikais, is tiesu ruosias pamokoms, del lingienes man ji schmoll.gif su mokytojais tarpusavyje nebendrauja,beje jos grazus renginiai buna ir itraukia tevus i veikla, o birutes vaikai labai bijo (as vaiko vietoj irgi bijociau tongue.gif ) siaip kiek supratau mokyt sumazejo, buvo ir jaunu geru mokytoju toje laidoje
Na cia mano nuomone, jei butu galimybe eiciau i kita mokykla, o jei ne na gal vaikui patiks ta mokyt kuria pasirinksit
dar galiu pasakyt kad mano nuomone kazkiek subjektyvi, nes nepatiko man ten... todel gal kas nors pasakys ka nors teigiamesnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikispuikis: 26 vasario 2007 - 19:17
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 18:53)
is siu mokytoju rinksciausi rita - neauksta mokyt, apie 40 metu?? labai graziai bendrauja su vaikais, is tiesu ruosias pamokoms, del lingienes man ji  schmoll.gif su mokytojais tarpusavyje nebendrauja,beje jos grazus renginiai buna ir itraukia tevus i veikla, o birutes vaikai labai bijo (as vaiko vietoj irgi bijociau  tongue.gif ) siaip kiek supratau mokyt sumazejo, buvo ir jaunu geru mokytoju toje laidoje
Na cia mano nuomone, jei butu galimybe eiciau i kita mokykla, o jei ne na gal vaikui patiks ta mokyt kuria pasirinksit
dar galiu pasakyt kad mano nuomone kazkiek subjektyvi, nes nepatiko man ten... todel gal kas nors pasakys ka nors teigiamesnio

Tai va, mano draugė irgi buvusi tos mokyklos mokytoja, nerekomendavo Lingienės, o rekomendavo Ritą, bet pas ją vietų nebėr verysad.gif Todėl ir užrašiau pas Vaišvilaitę
Bet dar svarstau apie galimybę leisti į Balsio mokyklą blush2.gif
Atsakyti
kad pas Rita mokytoja (dainavimo) visos vietos jau uzimtos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 26, 21:03)
kad pas Rita mokytoja (dainavimo) visos vietos jau uzimtos  schmoll.gif

pasirodo visi gudrus g.gif , bet pries kiek laiko reikia vaika uzrasyti,kad patekt blink.gif
o jeigu paaiskint kad vaikas superdainuojantis ir tik toje klaseje mato ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 22:04)
pasirodo visi gudrus  g.gif , bet pries kiek laiko reikia vaika uzrasyti,kad patekt  blink.gif
o jeigu paaiskint kad vaikas superdainuojantis ir tik toje klaseje mato ateiti  4u.gif

Va dabar išnagrinėjau visą jų internetinį tinklalapį , tai ten skelbiama, kad klasės komplektuojamos nuo gegužės 2d. g.gif Tai taip išeina, kad ta muzikinė klasė sukomplektuota nesilaikant taisyklių ax.gif
Beje, ten yra ir visų mokytojų nuotraukos, ir mokinių nuotraukos.
Atsakyti
blink.gif Mano sūnui tai per vieną ausį ieidavo per kitą išeidavo ką Rita mokė, tai išėjom po 2 klasių. Jis buvo su dideliu nepilnavertiškumo kompleksu, kurį pasirodo galima gauti ir gražiai bendraujant su vaiku. Vienos mergaitės mama be galo gerai apie ją atsiliepė, nes mergaitė buvo darželį užguita, tai mokykloje atsiskleidė. Nu tiesiog turi kažkas sutapti. Vyresnėlis Mašiote turėjo nuostabią mokytoją, kurią niam niam administracija ir visa ten esanti sistema. Ten negerbiamos mokytojos pačios valdžios. Išlieka stipriausios arba lanksčiausios. Linkėčiau rasti būdą susipažinti su mokytoja, nu tiesiog patarčiau prieš renkantis. Aš aišku vyriausiam nesirinkau, pataikiau, Ritą rinkausi- nepataikiau. Ji tokia kokią ją ir apibūdina, tik mums reikėjo kitokios. Mokytoja gali labai stipriai įtakoti vaiko asmenybei, būtų skaudu jei ta įtaka būtų negatyvi...

g.gif Manęs irgi rūpestėlis laukia, bet mes tai į Balsinę tapu tapu
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 02 26, 22:30)
Mokytoja gali labai stipriai įtakoti  vaiko asmenybei, būtų skaudu jei ta įtaka  būtų negatyvi...

g.gif  Manęs irgi rūpestėlis laukia,  bet mes tai į Balsinę tapu tapu

Ir aš taip manau, kad mokytojos vaidmuo labai svarbus vaiko gyvenime.
Tai va, kad vienam ta pati mokytoja bus thumbup.gif o kitam visai schmoll.gif

o jūs tapu tapu iš kokio rajono keliausit? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutti: 26 vasario 2007 - 22:44
QUOTE(mutti @ 2007 02 26, 11:25)

O tu turbūt labai griežta  bigsmile.gif

Aišku, argi galėtų būti kitaip. mirksiukas.gif Manęs vaikai kaip mirties bijo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 02 26, 23:47)
Aišku, argi galėtų būti kitaip. mirksiukas.gif Manęs vaikai kaip mirties bijo.  rolleyes.gif

flirt.gif
baik tu, nejuokauk taip lotuliukas.gif
Atsakyti