Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Mamos klaipėdietės!
Noriu išgirsti jūsų nuomones apie Klaipėdos mokyklas. Persikraustome su šeima į Klaipėdą. Rudenį dukra eis į 5-ą klasę. Neturiu Klaipėdoj jokių draugų ir giminių.Rašykite savo nuomones, ar yra gimnazijų nuo 5-os klasės?
Atsakyti
Ei, mamos!
Kodėl niekas neparašo cry.gif
Atsakyti
Žurnalo "Mažylis" Nr.9 yra geriausių Lietuvos vidurinių mokyklų ir gimnazijų reitingai, siūlau pavartyti. Aukščiausiose vietose iš Klaipėdos mokyklų yra Vydūno vid. mokykla, Klaipėdos "Ąžuolyno" gimnazija, E.Balsio menų gimnazija, Vytauto Didžiojo gimnazija, "Varpo" vid. mokykla - šitos papuola į geriausiųjų šimtuką. Na o mano dukra lanko "Vyturio" vid. mokyklą, kuri yra 123 vietoje ir aš esu labai patenkinta mokykla, bent jau kolkas.Manau, kad reiktų rinktis ir pagal gyvenamąją vietą , ir pagal tai, kam vaikas gabus. "Vyturio" vid. mokykloje yra muzikinės klasės, kur vaikai daugiau mokosi muzikos, kitur gi matematika, ar kalbos ir t. t. ax.gif
Atsakyti
Vytauto Didžiojo gimnazija ir Ąžuolyno yra tik gimnazinės klasės.
E, Balsio menų gimnazijos neverta net pradėt lankyti jei nesat tikra , kad vaikasateitį sies su menu stos į muzikos akamediją arba dailės akademiją...
Atsakyti
ačiū mamytėms smile.gif
Atsakyti
O ką galite pasakyti apie Mašioto vidurinę?
Atsakyti
Esu dirbus Masioto vidurinej,man labai nepatiko poziuris i vaikus, pradinej labai mustruojami vaikai, stot sest tylet, veliau kitos bedos
kiek zinau vydune kitokia tvarka, kitoks,laisvesnis poziuris i vaikus-ten leisciau vaiika
jei reikia pradines nebloga ir gilija
gera donelaicio gimnazija
kadangi esu pedagoge tai kalbu ne reklamuodama o is savo ir kolegiu poziciju
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2006 01 13, 14:54)
Esu dirbus Masioto vidurinej,man labai nepatiko poziuris i vaikus, pradinej labai mustruojami vaikai, stot sest tylet, veliau kitos bedos
kiek zinau vydune kitokia tvarka, kitoks,laisvesnis poziuris i vaikus-ten leisciau vaiika
jei reikia pradines nebloga ir gilija
gera donelaicio gimnazija
kadangi esu pedagoge tai kalbu ne reklamuodama o is savo ir kolegiu poziciju

Mano dukra bus 5-okė rudenį, o Donelaičio gimnazija nuo 5-os klasės?
Atsakyti
zuiki puiki parasyk daugiau apie mokyklas - apie vidurines ir apie gimnazijas kur priima 5-okus, busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Sako,kad nebloga yra Versmės mokykla, ji yra pietinėje miesto daly. O dėl Mašioto... Kiek esu girdėjusi,ji yra vertinama labai skirtingai. Iš mokytojų pusės (mano pažįstamų, draugių ne viena ten yra dirbusios)- vidaus politika yra tokia, kad ten ilgai nepadirbsi, konfliktai verysad.gif Bet tėvelių nuomonė- kad tai gera griežta mokykla, tai yra katalikiško pobūdžio mokykla. Aš pati svarstau, kur leisti dukrytę ir viena iš galimų mano sąraše yra Mašioto mokykla.Bet mes žinoma dairomės m-klos pgl gyv vietą. O kitam Klaipėdos gale yra gera Vytauto gimnazija thumbup.gif Ąžuolyno gimn thumbup.gif o Vydūno yra su menine pakraipa(muzika, dailė). 4u.gif
Atsakyti
Del masioto tai is tiesu konfliktiskas vidus, o kai konfliktai aplink vaikam nera labai ok,
vydune labai draugiskas kolektyvas, ten priima penktokus yra muzikines ir dailes klases.Muzikines gauna is tiesu daugiau-koncertai, vyksta i iv renginius,direktoriai labai kuruoja muzika- jie muzikantai
donelaitis pries bpora metu penktoku neprieme dabar nzn,nes laikinai gyvenu vln
dar nebloga dacho gimnazija priima penktokus ,kiek teko girdet stiprus mokytojai

is teisu kur jus gyvensit,gal pagal gyvenama vieta optimalu varianta ieskokit
apie versme nzn,
Atsakyti
QUOTE(muti @ 2006 01 13, 17:20)
O kitam Klaipėdos gale yra gera Vytauto gimnazija thumbup.gif Ąžuolyno gimn thumbup.gif  4u.gif

vytauto gimnazija pavadinau donelaitine sorry biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti