Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 03 04, 10:33)
Nea, kolkas lietuviskai neradau... skaitau anglu kalba pdf formate, jei kas norit galiu per skype pasiusti... nes neatsimenu is kur siunciausi...

Noriu noriu nes turiu pirmas dvi-labai naudingos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Parašyk skype kontaktus per az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 04, 11:52)
Noriu noriu nes turiu pirmas dvi-labai naudingos blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jau parasiau tau...
Atsakyti
bandau kartot WB natūraliam apšvietime g.gif
AUTO
user posted image
CLOUDY
user posted image
CUSTOM
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 04, 11:52)
Noriu noriu nes turiu pirmas dvi-labai naudingos blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

cia kur 1 dalis ir 2 dalis? as isigijau 2 dali, nes pardaveja pasake, jog pirmoji labiau skirta muilinem, labai skubejau, zmoniu milijonas (litexpo) todel paemiau tik viena, siek tiek isiskaiciau jau, bet kazhkaip vis pagalvoju apie pirmaja dali, kad ja praleidau. ar reiktu grizhti prie jos>..??
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 21:56)
jei didinu ekspo - dega dangus  g.gif daugiau nebeina pasviesint  unsure.gif

mane labiausiai nervina "mano fotografijoje" ishdegintos vietos ir kreivi horizontai. cia pastoviai man..
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 21:59)
as galiu parodyt... nieks neprase ale nu gal nieko...

sexy kojytes. man patiko. ir jb, ir kojos, ir pedikiuras ir poza kaip sedi. antroji (gal tokia buvo mintos) man per geltona. kaip vashkine
QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 22:03)
Šiandien sustojau prie vienos koplytėlės smile.gif

kryzius susilieja su horizontu. na man tokia be cinkelio, bet labai gerai jauciasi joje saltukas 4u.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, 21:42)
Maggie, garazi tavo avataro foto, prasom didesne parodyti smile.gif

tai kad ner ka rodyt blush2.gif ne as fotografavau, idaviau sesei (na nustacius viska jau buvau). zaidziau su ps tai gerokai uzglamurinau veida, na pasisakykit, ok, tebunie (tik labai nepeikit, nes pagal "sluoksniu" knyga cia bandau..)
tai toks buvo pradinis variantas ir uzslepta mintis biggrin.gif :
user posted image

cia ishkirpau ir siek tiek su PS pagrazinau (man asmenishkai labai patinka shalti, melynieji tonai):
user posted image

cia siek tiek saturation, negalejau apsispresti kuri atrodo geriau, visgi i mazha avatara nusprendziau deti labiau spalvota:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 04, 11:24)
cia kur 1 dalis ir 2 dalis? as isigijau 2 dali, nes pardaveja pasake, jog pirmoji labiau skirta muilinem, labai skubejau, zmoniu milijonas (litexpo) todel paemiau tik viena, siek tiek isiskaiciau jau, bet kazhkaip vis pagalvoju apie pirmaja dali, kad ja praleidau. ar reiktu grizhti prie jos>..??

na, man pirma dalis gal net labiau patiko.. labiau is gyvenimo smile.gif antroj jau ten kai prasideda studijinis apsvietimas, visokios blykstes.. kol kas man tai dar neaktualu.. ir kad pirma tik muilinems tai nepasakyciau schmoll.gif manau, pirk pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 04, 12:28)
na, man pirma dalis gal net labiau patiko.. labiau is gyvenimo smile.gif antroj jau ten kai prasideda studijinis apsvietimas, visokios blykstes.. kol kas man tai dar neaktualu.. ir kad pirma tik muilinems tai nepasakyciau  schmoll.gif manau, pirk pirma biggrin.gif

aciu, taip ir maniau ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 04, 12:28)
aciu, taip ir maniau ax.gif  ax.gif

O man antras variantas patinka smile.gif, va jei dar butu visas fonas baltas, tai visai, kaip studijinis kadras butu... Mane tikriausiai del tu melsvu atspalviu ir uzkliuvo uz akies... Labai grazi moteris esi.... Daugiau auto fotkink... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 21:59)
as galiu parodyt... nieks neprase ale nu gal nieko...

user posted image

user posted image

senbuves i dienos sviesa list pradejo thumbup.gif
Zit, tavo foto visad akims atgaiva, netgi sakyciau ikvepimo suteikia.
Antrojoj man gal kiek akiu noretusi, bet tikriausiai cia toks uzmanymas buvo nerodyt smile.gif

Sveikos.
Atsakyti
del Zitlali foto, tai pirma man gera, nesinori nieko nei pridet nei atimt. O antrosios kazkaip nepagaunu apie ka ji g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 04, 12:51)
O man antras variantas patinka smile.gif, va jei dar butu visas fonas baltas, tai visai, kaip studijinis kadras butu... Mane tikriausiai del tu melsvu atspalviu ir uzkliuvo uz akies... Labai grazi moteris esi.... Daugiau auto fotkink...  4u.gif

oi dekuj blush2.gif blush2.gif bigsmile.gif

as maniake melynu foto, cia dar taip grazhiai aksesuarai melyni ziurisi ir tas atspalvis. as bandziau balta fona daryt, bet man neisejo. sluoksniavau sluoksniavau, galiausiai valanda prasedejus nieko neuz'save'inau. nemoku dar to. kaip ideti fona, a? (reiktu i ps tema varyt ane), beje juodame irgi neblogai butu.
Atsakyti
Man kelbio pirma knyga irgi labai naudinga pasirode blush2.gif blush2.gif
Maggie, man irgi antr foto fainiausia blush2.gif blush2.gif
Akasha, ačiū už knygutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 04, 01:17)
na paziurek kaip pirmam lape parasyta, kitos dar diafragma paraso.

Gerai,tai diafragma f3.5-5.6(18-55mm) ir f4-5.6(55-200mm) ax.gif
Atsakyti