eikit sau, medalis visiem atlikusiem tuos penkis nd.
Pabandžiau tą su dirbtiniu apšvietimu, WB. Įkelsiu su visais. Na skirtumą tai matau, bet tiesą sakant niekada nenustatinėjau wb rankiniu būdu. Paprastai ant auto nustatyta. Įdomu kaip jūs, realiai. Ar kaitaliojat?
Na aš skaitmeną tik šeimos albumui pildyti naudoju. Tai įtariu man vaikis tris kartus aplink namą apibėgtų, kol aš wb pakeisčiau. Ir momentas, kurį norėčiau užfiksuoti ištirptų it dūmas..
Keiciu. Vienas wb prie naturalaus apsvietimo visada (issisaugoja baltos spalvos foto atmintyje), ar lauke ar patalpoje prie dienos sviesos, kitas - auto, kai su dirbtine sviesa dirbu nera sudetinga visai. Ziurint koks fotikas skaitmeninis, bet visi jie issaugo pries tai naudota wb pamatuota spalva, tai keitimas toks ir vyksta arba auto arba tas baltas lapas. Bo naturalus apsvietimas visada daugmaz vienodas, lauke ar patalpoje prie lango, plius fotografuoji raw, tai jei kazkiek netinka pasireguliuoji.
QUOTE(Fea @ 2010 03 04, 09:52)
dabar gal biski sunkoka "gaut" ta seseli saules nelabai yr...nu nebent nuo lempos kokios
galima galima
Laba ryta.
Pagaliau jau rankose mano knyga "Fotografo akis" Darbe laiko nėr tai tik perverčiau, bet ja matau ,kad gera ir naudinga.
Pagaliau jau rankose mano knyga "Fotografo akis" Darbe laiko nėr tai tik perverčiau, bet ja matau ,kad gera ir naudinga.
truputuka daugiau pavelaves nei pazadejau, keliu savo nd4. Buvau jau "stockinio tipo" mena su tais riesutais sugalvojes, bet nesigavo, o dar ir lempa perdege. Taigi, dedu beleka
prisizadu dar ir penkta per pora ateinanciu dienu .
Nu gerai, atsiimu bobas, pasirodo jus ir draugiskos bei malonios mokat buti . Gerai kai temoj biski daugiau judesio ir ne vien offtopic .
Nu gerai, atsiimu bobas, pasirodo jus ir draugiskos bei malonios mokat buti . Gerai kai temoj biski daugiau judesio ir ne vien offtopic .
QUOTE(Noelle @ 2010 03 04, 01:16)
ir praeitą temą perskaičiau. Nepamenu kas, bet kažkas brūkštelėjo, kad tik pirmas ir penktas namų darbai privalomi, kiti pasirinktinai. Bet pirmam puslapyje per brūkšnelį užrašyta 1-5. Kaip yra iš tiesų? Kurie ND yra privalomi?
Cia as kalta Kazkai visalaika buvau isitikinus, kad tik 1 ir 5... bet gerai, kad mane pataise....
QUOTE(ASTYT @ 2010 03 04, 09:48)
labas rytas . Aš norėčiau pasiūlyti temą "šešėlis". Man visai idomu butų atlikinėt tokią užduotį, kad pagrindinis "veikėjas" nuotraukoje ir būtų šešėlis.. pvz kaip čia : 1 ir 2
Na visai idomi tema... nezinau, kaip mes tai be saulutes darysim... nu bet su dirbtiniu apsvietimu bandysim...
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2010 03 04, 10:52)
Laba ryta.
Dera ir tikrai idomi knyga.... Jau pabaigiau skaityti, tai dabar dar S.Kellby trecia knyga pradejau....
QUOTE(robobebras @ 2010 03 04, 11:17)
truputuka daugiau pavelaves nei pazadejau, keliu savo nd4. Buvau jau "stockinio tipo" mena su tais riesutais sugalvojes, bet nesigavo, o dar ir lempa perdege. Taigi, dedu beleka
Gerai ND.... Saunuolis, kad pazadus vykdai....
Akasha ar yra lietuviskai Kellby trecia knyga?
robobebras ok
robobebras ok
QUOTE(Akasha @ 2010 03 04, 10:28)
Dera ir tikrai idomi knyga.... Jau pabaigiau skaityti, tai dabar dar S.Kellby trecia knyga pradejau....
jau ir trecia yra??? lietuviskai?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 04, 11:32)
jau ir trecia yra??? lietuviskai?
Nea, kolkas lietuviskai neradau... skaitau anglu kalba pdf formate, jei kas norit galiu per skype pasiusti... nes neatsimenu is kur siunciausi...