Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 03, 22:16)
Forgete, o kodėl tave tas medis nervuoja? smile.gif

Šiaip yra mintis  toje nuotraukoje - kryžius ir medis. Medžio likimas gali būti - kryžiaus padarymas... Tik maišo kad koplytėlė patenka į tą pačią linija su kryžiaus horizontalia dalimi. Plius - koplytėlė, susikerta su kryžiaus objektu. Norisi didesnio f, kad išryškėtų pagrindiniai objektai ir horizonto šiek tiek kitoje vietoje. smile.gif

man nuotrauka perkrauta. As isivaizduoju kiek kitaip. Jei pirmam plane butu kryzius, o antram - toli koplytele tai mintis risasi. Galvoju del fokusavimo, kaip rasiau nezinau kas butu geriau ar sufokusuotas kryzius, ar koplytele. Dar reiketu truputi pakeist perspektyva, kad koplytele su kryzium nesiliestu ir manau WB butu labai graziai. Jau dabartini varianta padarius wb man asmeniskai daug graziau ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 03, 22:16)
Forgete, o kodėl tave tas medis nervuoja? smile.gif

Šiaip yra mintis  toje nuotraukoje - kryžius ir medis. Medžio likimas gali būti - kryžiaus padarymas... Tik maišo kad koplytėlė patenka į tą pačią linija su kryžiaus horizontalia dalimi. Plius - koplytėlė, susikerta su kryžiaus objektu. Norisi didesnio f, kad išryškėtų pagrindiniai objektai ir horizonto šiek tiek kitoje vietoje. smile.gif

ačiū Meadow, paaiškinai geriau už mane 4u.gif Tas horizontas su kryžiumi sutapo nevykusiai. Reikėjo ko gero iš žemiau ir dešiniau imti - kad kryžius nesiliestų su koplyčia.
Reikės kitą dieną sustoti paeksperimentuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 22:29)
man nuotrauka perkrauta. As isivaizduoju kiek kitaip. Jei pirmam plane butu kryzius, o antram - toli koplytele tai mintis risasi. Galvoju del fokusavimo, kaip rasiau nezinau kas butu geriau ar sufokusuotas kryzius, ar koplytele. Dar reiketu truputi pakeist perspektyva, kad koplytele su kryzium nesiliestu ir manau WB butu labai graziai. Jau dabartini varianta padarius wb man asmeniskai daug graziau ziurisi.

biggrin.gif O aš galvojau ko tu iš WB nori. Turėjai galvoje juodai baltą?
Turiu ir tik su kryžiumi ir koplyčia ir koplyčią fokuse. Bet šita labiausiai kabina.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 22:35)

biggrin.gif O aš galvojau ko tu iš WB nori. Turėjai galvoje juodai baltą?

nu jo, net nepagalvojau kad taip susimaisty gali biggrin.gif juoda balta turejau uomeny doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 22:05)

man atrodo nebutinai, parasyk ka turi ir kiek, as itrauksiu pirmam lape.  4u.gif

Tai as lig ir rasiau blush2.gif Turiu Nikon D5000+AF-S DX VR Nikkor 18-55mm +AF-S DX VR Nikkor 55-200mm.Nezinau,ar taip parasiau g.gif nezinojau,ka rasyt,tai parasiau,kas ant dezutes parasyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 03 03, 23:11)
Tai as lig ir rasiau blush2.gif Turiu Nikon D5000+AF-S DX VR Nikkor 18-55mm +AF-S DX VR Nikkor 55-200mm.Nezinau,ar taip parasiau g.gif nezinojau,ka rasyt,tai parasiau,kas ant dezutes parasyta doh.gif

na paziurek kaip pirmam lape parasyta, kitos dar diafragma paraso.

rarity man ta koplycia kazkur matyta, ar ji ne suvalkijoj?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 23:17)
rarity man ta koplycia kazkur matyta, ar ji ne suvalkijoj?

Taip, Suvalkijoje, pusiaukelėje tarp Marijampolės ir Vilkaviškio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 23:21)
Taip, Suvalkijoje, pusiaukelėje tarp Marijampolės ir Vilkaviškio wink.gif

aisku smile.gif teko ten kelis kartus vaziuot
Atsakyti
biggrin.gif nu bent jau tema jūsų atgijo, gerai kartais pakutenti padukus smile.gif

p.s. Neatsikratysit, iki sekmadienio tikrai grįšiu. Su visais namų darbais biggrin.gif
Skaitau dabar šitą temą nuo pradžių. Atsiprašau, jei mano klausimas kažką įžeidė. Ne toks tikslas buvo. Tiesiog kažkada buvo padarytos išimtys, galvojau vis dar jos taikomos. Jei tokios taisyklės, atliksiu nd, kaip ir visi kiti.
Tiesiog atsirado kažkiek laisvo laiko ir norėjau prisijungti į būrį, tikėdamasi, kad vyksta teminiai fotografavimai. O į klausimą taip niekas ir neatsakė, ar vyksta dar tokie? Prisijungti norėčiau tik dėl jų. Tiesiog, vaizduotės lavinimui, šiaip smagaus laiko leidimui mąstant, ieškant idėjų nd atlikimams. Galima aišku ir pačiai prisigalvoti, bet būryje juk smagiau.
Todėl peace smile.gif iš mano pusės. Grįšiu su nd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 04 kovo 2010 - 00:08
QUOTE(Adeks @ 2010 03 03, 22:11)

Adeks, prirasyk dar kokios diafragmos objektyvai (susirask raidele f ir salia ju turi buti skaiciukas. Turbut bus f3.5-5.6)
Ir sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 04, 00:53)
biggrin.gif  nu bent jau tema jūsų atgijo, gerai kartais pakutenti padukus  smile.gif

p.s. Neatsikratysit, iki sekmadienio tikrai grįšiu. Su visais namų darbais  biggrin.gif

Smagu, kad nepaisant visu cia kilusiu audru, nusprendei nepasididziuoti ir prisijungti prie sios temeles... 4u.gif Dziugu, kad ir nd padarysi blush2.gif Dabar jau man biski geda, kad privertem tave tai daryti...
Temeles dar buna ir kaip tik manau sekanciai savaitei jau reiketu naujos temos.... Mums irgi jau nepakenks pamastyti apie naujas idejas....
Atsakyti
ir praeitą temą perskaičiau. Nepamenu kas, bet kažkas brūkštelėjo, kad tik pirmas ir penktas namų darbai privalomi, kiti pasirinktinai. Bet pirmam puslapyje per brūkšnelį užrašyta 1-5. Kaip yra iš tiesų? Kurie ND yra privalomi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 04 kovo 2010 - 00:17
QUOTE(Noelle @ 2010 03 04, 00:53)
Todėl peace  smile.gif  iš mano pusės. Grįšiu su nd.

kaip fainai rolleyes.gif
spaudziu desine.
Atsakyti