Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(bonda @ 2010 03 03, 22:10)
rytojaus Kaziuko mugei darzelyje

o kada ji mieste bus? otai jau? unsure.gif pavasaris thumbup.gif

QUOTE(solo @ 2010 03 03, 22:15)
priviet  4u.gif  aj nedingus, man fotografinė pauzė, tikiuos ne menopauzė biggrin.gif kieno įdomu foto flirke pasižiūriu. Kai atšils gal kokių minčių kils.
gražios kojos biggrin.gif

biggrin.gif neee... as ir laukiu oru, atsibodooooo ten pat fotografuot, nybygaliu doh.gif
nu aciu negaliu sakyt biggrin.gif ne mano
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 22:03)
Šiandien sustojau prie vienos koplytėlės smile.gif

As matau ne tik koplytele, pirma kryzius su krumu toliau visa kita... truputi bardakelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 21:19)
o kada ji mieste bus? otai jau?  unsure.gif pavasaris  thumbup.gif

vilniuj 5-7d mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif neee... as ir laukiu oru, atsibodooooo ten pat fotografuot, nybygaliu  doh.gif
--
nu aciu negaliu sakyt biggrin.gif ne mano

tas tavo "ten pat" - labai šauni vieta su puikiais rezultatais biggrin.gif turiu minčių vasarą tave paklibint fotosesijai su MB(apmokestinai aišku , nu pasiderinsim biggrin.gif )
---
kas kad ne tavo, ir dailiausioms kojos reikia pagaut geriausią kampą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 18:24)

atsiprasau kad isiterpiu ,o kodel visos foto nespalvotos smile.gif blush2.gif

laba
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 03 03, 22:15)
rarity, aš nesuprantu kodėl man ta išdegus žolė apačioj atrodo kaip kažkieno plaukuota galva  blink.gif  biggrin.gif

nesiskundi vaizduote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 03 03, 21:26)
atsiprasau kad isiterpiu ,o kodel visos foto nespalvotos smile.gif  blush2.gif
laba

ne visos..smile.gif
todėl, kad su spalvomis man sunkiai sekasi - tai čia viena pusė. o antra pusė.. sunkiai paaiškinama. man juodai balta fotografija visada daugiau kalba.. bet šitą klausimą man dažnai užduoda, o aš nebijau atsakyti, kad nemoku dirbti su spalvomis.
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 03 03, 22:26)
atsiprasau kad isiterpiu ,o kodel visos foto nespalvotos smile.gif  blush2.gif

biggrin.gif 4u.gif kzko juokas ima mane sian.. einu.. geru kadru merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 kovo 2010 - 21:28
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 20:59)
as galiu parodyt... nieks neprase ale nu gal nieko...

man labai abi grazios rolleyes.gif

QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 21:03)
Šiandien sustojau prie vienos koplytėlės smile.gif

user posted image

o neturi kad koplytele butu sufokusuota, o kryzius susiliejes? tas medis lenda i kadra ir nervina.
Atsakyti
Aj beje, merginos - nebūkit tokios reiklios senbuvėms kurių nepažįstat. smile.gif. Tokie žmonės tikrai nemažai patarimų galėtų duoti ir tik reikėtų džiaugtis, kad jie prie mūsų prisijungia biggrin.gif

Tiksliau pasakius ir aš jungiuosi ne vien todėl kad noriu kaško išmokti, bet ir todėl, kad tema merdėja... sad.gif
Aš manau senbuviams, kurie padarę tuos ND seniausiai jų kaip ir nebereikėtų daryt 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, 19:11)
Nemanau, kad tema kazka prarado ir noellei asmeniskai niekas nesiule eiti diafragmos studijuoti...

Deja, prarado mielą ir tikrai nuoširdų žmogeliuką sad.gif... Kuris tikrai nei nuoširdžių patarimų negaili sad.gif.

Sorry, turiu svečių, tai jūsų čią diskuciją tik dabar pastebėjau lotuliukas.gif Sorry, už off topic, bet negalėjau nutylėti to ką galvoju wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 03 kovo 2010 - 21:43
QUOTE(solo @ 2010 03 03, 21:15)
rarity, aš nesuprantu kodėl man ta išdegus žolė apačioj atrodo kaip kažkieno plaukuota galva  blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif

As matau ne tik koplytele, pirma kryzius su krumu toliau visa kita... truputi bardakelis  4u.gif

Tik koplytėlę irgi turiu, bet nuobodu ten man. Turiu visokių variantų. Šis patiko labiausiai smile.gif
Zit, graži gražių kojų foto 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 21:29)
o neturi kad koplytele butu sufokusuota, o kryzius susiliejes? tas medis lenda i kadra ir nervina.

Šiaip tai čia taip specialiai padaryta wink.gif Ir medis specialiai kadre. Dar peržiūrėsiu ir kitus kadrus. Gal ką atrasiu. Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 21:46)
Šiaip tai čia taip specialiai padaryta wink.gif Ir medis specialiai kadre. Dar peržiūrėsiu ir kitus kadrus. Gal ką atrasiu. Ačiū už komentarą  4u.gif

as supratau, kad specialiai, tik pasakau savo nuomone. O wb kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 22:46)
lotuliukas.gif
Tik koplytėlę irgi turiu, bet nuobodu ten man. Turiu visokių variantų. Šis patiko labiausiai smile.gif
Zit, graži gražių kojų foto  4u.gif
Šiaip tai čia taip specialiai padaryta wink.gif Ir medis specialiai kadre. Dar peržiūrėsiu ir kitus kadrus. Gal ką atrasiu. Ačiū už komentarą  4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 22:59)
as supratau, kad specialiai, tik pasakau savo nuomone. O wb kaip atrodo?

Forgete, o kodėl tave tas medis nervuoja? smile.gif

Šiaip yra mintis toje nuotraukoje - kryžius ir medis. Medžio likimas gali būti - kryžiaus padarymas... Tik maišo kad koplytėlė patenka į tą pačią linija su kryžiaus horizontalia dalimi. Plius - koplytėlė, susikerta su kryžiaus objektu. Norisi didesnio f, kad išryškėtų pagrindiniai objektai ir horizonto šiek tiek kitoje vietoje. smile.gif
Atsakyti