QUOTE(Maggie @ 2010 03 23, 15:19)
ne i tema:
zhvaigzhde [nezinau geles pavadinimo, gal jus zinot? be galo dziaugiausi nauja gelyte, bet deja nieko idomaus nepavyko ishgaut...]
fainos gėlės. įtariu sunku tokias fotografuoti. Makro tikriausiai reiktų daryti.zhvaigzhde [nezinau geles pavadinimo, gal jus zinot? be galo dziaugiausi nauja gelyte, bet deja nieko idomaus nepavyko ishgaut...]
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 23, 21:08)
o cia ka siandiena pavyko uzfiksuoti....na, ne i tema, bet noriu isgirsti Jusu nuomone
kokybės trūksta. Pirmos spalvas reiktų patvarkyti. Trečioji kompoziciškai nesižiūri. Bet, pirmos trečios sumanymas aiškus, rezultatas, kurio siekta irgi aiškus. Lieka tik pakartoti. Trečioje, ar šilko skiautele galima veidą pridengti, ar knyga. Na kažkuo ne tokiu margu, švelnesniu.QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 11:05)
Ir metu pora atspindziu jusu kritikai Fotkinta dar su muiline, todel kokybe tikrai nekokia, uz tai labai nepykit.... Dabar kazkaip atknisau as tuos kadrus ir tokie visai nieko pasirode... Labai laukiu jusu nuomoniu...
abi fainos, tik kontrasto daugoka QUOTE(ich @ 2010 03 24, 13:41)
As ''pritempsiu'' i atspindziu tema:
Saules zuikuciai arba saules atspindziai
QUOTE(robobebras @ 2010 03 24, 14:55)
seniai nesirodziau, nelabai turiu kada ir kaip, ale va imesiu ir savo pabandyma i tema:
atspindys yra. Norisi per pusę kirpti foto. Viršus įdomiai žiūrisi vienas, ir apačia viena įdomiau. Kartu kažkaip per iiiiilga.QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 15:15)
Na o as sendien dar viena i atspindziu tema bandau... vakar durniavau, tai dedu...
" juodos ir bakltos mintys"
pasukčiau 90laipsnių prieš laikrodžio rodyklę. Gera idėja, rimtai." juodos ir bakltos mintys"
Kontrasto ir man daugoka, padeginta šviesioji pusė. Bet skonio reikalas matyt.
QUOTE(ASTYT @ 2010 03 24, 15:27)
laba !
šaunu ir aš į atspindžių temą
šaunu ir aš į atspindžių temą
vakar rodos su Meadow kalbėjom apie atspindžius. Tai ir akinius paminėjom. Smagi foto, bet paskubomis daryta.
QUOTE(ich @ 2010 03 24, 16:07)
Dar pora atspindziu
pirmosios nesupratau kas kur. Antroji kiek perkrauta. Rinkčiausi skiltelę arba vsą česnaką. Kartu, kaip dabar pateikta, nelabai kaip žiūrisi.
QUOTE(liamuna @ 2010 03 24, 17:10)
Kadaise buvau siek tiek uzsikabinus ant atspndziu, ir si nuotrauka atrode labai vykusi, kaip manot ar yra kazkas idomaus?(nes as jau esu pasimetus kas gerai as ne) fotkinta dar su muiline
žinai, o man visai patinka. Išties. Paprasta, bet gražu. Raminančiai veikia.