Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 20:05)
o pasirodo esu tavo nutraukas macius ir isstudijavus, malonu suspazinti  biggrin.gif

na va kaip būna wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 18:14)
Oj db busiu isbarta, ale man taip sunku patylet tongue.gif visi geri cia wink.gif viena puse uz tai kokiu tonu atejo 'slietis' i kolektyva, kiti kad net suzinoje, jog seniai nebepradziamoksle visvien laikosi isikibe tos kvailokos Nd taisykles  happy.gif vnz as pati geriausia kai visad biggrin.gif tik nemuskit  sokiai.gif

o tu pameni, kaip darei paskutini ND doh.gif lotuliukas.gif as kazkodel labai gerai 4u.gif bet pagarba is mano puses uz kantrybe tavo ir vis tiek pasiekima tikslo thumbup.gif

QUOTE(_ms_ @ 2010 03 03, 18:23)
as tai tikrai esu pasikelusi ir arogantiska boba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 18:59)
gal aš neteisi, nes iš tokios nepiktos baikos išėjo VO koks skandalas unsure.gif

juokas juokais -ale pilnatis biggrin.gif tai vos ne tradiciskai gi gaunas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 03 03, 20:24)
juokas juokais -ale pilnatis biggrin.gif tai vos ne tradiciskai gi gaunas biggrin.gif

nu bet blin, nu taip ir yra..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geriau fotkiu idekit kas turit ka nors gero
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 03, 21:30)
Geriau fotkiu idekit kas turit ka nors gero

o aš vis dar laukiu JŪSŲ komentarų apie 1ND.. ax.gif
Atsakyti
Maggie, garazi tavo avataro foto, prasom didesne parodyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(esca @ 2010 03 03, 21:38)
o aš vis dar laukiu JŪSŲ komentarų apie 1ND..  ax.gif

Pirma graziai sufokusuota, o antra ir trecia labai mazas skirtumas........ Tai jei kitos uzskaitys tai ok...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 03 kovo 2010 - 20:42
esca, man gerai. Matosi kiekvienoj fotkej fokusas (2 ir 3 skirtumas tikrai yra (i sieos tapeta ziurekit)).
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 03 03, 18:06)
emigrante - man tamsokas jis. nors skaitant diskusija, pamaniau cia asiliukas, kazhkaip pralinxmino foto  biggrin.gif nuotaikinga tokia.

jei didinu ekspo - dega dangus g.gif daugiau nebeina pasviesint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 03 kovo 2010 - 20:54
QUOTE(esca @ 2010 03 03, 20:38)
o aš vis dar laukiu JŪSŲ komentarų apie 1ND..  ax.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, 20:42)

Pirma graziai sufokusuota, o antra ir trecia labai mazas skirtumas........ Tai jei kitos uzskaitys tai ok...

Man ir panasiai atrodo blush2.gif
Gal padidink atstuma tarp 2 ir 3 objektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 03 03, 21:24)
o tu pameni, kaip darei paskutini ND doh.gif  lotuliukas.gif as kazkodel labai gerai 4u.gif  bet pagarba is mano puses uz kantrybe tavo ir vis tiek pasiekima tikslo thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pamenu biggrin.gif zinok jauc visam gyvenimui istrigo... doh.gif
jaja... ne veltui ir snypsciam... norma ax.gif musu sm'ines menesines ala rietynes tongue.gif kaip mes be ju.. ech... i istorija iejo jau smile.gif

nu rodom rodom rodom fotkes ax.gif

as galiu parodyt... nieks neprase ale nu gal nieko...

user posted image

user posted image

Bonda, vis drambliuojies tongue.gif

Solo auuuuuu, kaip gyveni? bigsmile.gif rodyk fotkes.. kur dingus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 kovo 2010 - 21:03
Šiandien sustojau prie vienos koplytėlės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 20:59)

Bonda, vis drambliuojies tongue.gif

aga, cia jau tradiciskai biggrin.gif biggrin.gif

prikepem su Saule riestaineliu rytojaus Kaziuko mugei darzelyje -jo majo su tuo mano fotiku nufotkint kambaryje prie lempos doh.gif doh.gif prasikeikiau ir gerai issikeikiau doh.gif doh.gif verysad.gif nu neveltui namie neimu as jo i rankas... cool.gif ale verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 20:59)
Solo auuuuuu, kaip gyveni?  bigsmile.gif rodyk fotkes.. kur dingus?

priviet 4u.gif aj nedingus, man fotografinė pauzė, tikiuos ne menopauzė biggrin.gif kieno įdomu foto flirke pasižiūriu. Kai atšils gal kokių minčių kils.
gražios kojos biggrin.gif

rarity, aš nesuprantu kodėl man ta išdegus žolė apačioj atrodo kaip kažkieno plaukuota galva blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 03 kovo 2010 - 21:17