Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Akasha(dėl senesnių atspindžio nuotraukų), man antra patiko - biggrin.gif tokia bankiniam straipniui iliustruoti. SEB ir DNB Nord.
O pirmoje norėtųsi, kad atspindys būtų to paties žmogaus, o ne fotografo. Bet kaip suprantu, sumanymas ir buvo toks kaip yra pateiktas tavo variantas 4u.gif
Dėl apdirbimo - tai ir man šiek tiek daugoka kontrasto, na bet kaip sakoma kiekvienam savo.

Dėl kritikos:
g.gif Būna, kad kritikuojamas modelis, o ne fotografo darbas... Tai plikas, tai storas... O tai jau neetiška. 4u.gif Ne vieną tokį komentarą teko tiek fotokudroj skaityti, tiek efoto...
Būna tokių dienų kai pats esi nervuota/as ir nori/nenori nepriimi kritikos dėl tam tikrų priežasčių(tai dantis skauda, tai kas nors iš namiškių serga...) Na kaškaip tokias dienas reikėtų identifikuoti laugh.gif

ich, graži tvarkinga foto 4u.gif

robobebras, fainas atspindys 4u.gif

Akasha, auto atspindys:
thumbup.gif gražus atspindys bei mintis. Tik man asmeniškai veiduko norėtųsi ne tokio išdegusio. 4u.gif

ASTYT€:
Patiko tavo šmaiksti nuotrauka ir mintis įdomi. Tik dėl kadravimo nežinau...

Jo aš šiandien lauke auto fotkintis bandžiau, tai vienžo teko pabendrauti su nude megėju... Vat tau rami ir graži vietelė... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 24 kovo 2010 - 17:16
QUOTE(ich @ 2010 03 24, 18:07)
Dar pora atspindziu smile.gif

Pirmasis labai įdomus, kol išsiaiškinau, kad čia stiklinė... biggrin.gif
Antrąjam, šiek tiek dulkės nuo veidroduko su PS slėpčiau.
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 03 24, 16:27)
laba !
šaunu ir aš į atspindžių temą  ax.gif

"Pietūs"

super ir ideja ir atlikimas patiko.

Dar Akasha veidas irgi gera mintis, ir puikus rezultatas man atrodo.

Kadaise buvau siek tiek uzsikabinus ant atspndziu, ir si nuotrauka atrode labai vykusi, kaip manot ar yra kazkas idomaus?(nes as jau esu pasimetus kas gerai as ne) fotkinta dar su muiline

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 16:15)
Nu visai graziai tie atspindziai... gal dar truputi karpyciau, kad kompaktu viduriuku nesimatytu...
Blyn net akys susizvairino, gera perspektyva  thumbup.gif  Gal tik taisiklingai centruotos sitoj noretusi smile.gif

Na o as sendien dar viena i atspindziu tema bandau... vakar durniavau, tai dedu...
" juodos ir bakltos mintys"

user posted image

bigsmile.gif
labai grazu, tirsiog in ir jang
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 03 24, 17:27)
laba !
šaunu ir aš į atspindžių temą  ax.gif

"Pietūs"

Nu labai faina smile.gif...

QUOTE(ich @ 2010 03 24, 18:07)
Man irgi per daug kontrasto tavo foto, bet cia skonio reikalas, kuris labai greit keiciasi biggrin.gif
Dar pora atspindziu smile.gif

Na cia man vakar pora tokiu kontrastingu fotkiu pamacius labai patiko, tai ir pati dabar isbandziau...
Is tavuju, pirmoji tikra abstrakcija gavosi... O cesnakas tai liuks smile.gif...
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 24, 18:12)
Akasha(dėl senesnių atspindžio nuotraukų), man antra patiko - biggrin.gif tokia bankiniam straipniui iliustruoti. SEB ir DNB Nord.
O pirmoje norėtųsi, kad atspindys būtų to paties žmogaus, o ne fotografo. Bet kaip suprantu, sumanymas ir buvo toks kaip yra pateiktas tavo variantas  4u.gif 
Dėl apdirbimo - tai ir man šiek tiek daugoka kontrasto, na bet kaip sakoma kiekvienam savo.
Jo aš šiandien lauke auto fotkintis bandžiau, tai vienžo teko pabendrauti su nude megėju... Vat tau rami ir graži vietelė... doh.gif

Na antroj foto tikrai tokia netiketa akimirka buvo, kad taikiausi tik savo atspindi uzfiksuoti ir tas dede ilindo i kadra, ir kazkaip man labai patiko, kad jis ten pasimaise smile.gif...
Na o tavo nuotykis tai geras smile.gif reikejo nupapasracinti lotuliukas.gif ta nude megeja...

QUOTE(liamuna @ 2010 03 24, 19:10)

Visai grazus atspindys... man patiko...

Mano sendien tikriausiai nuotaika gera, kad viskas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 24, 11:33)
vien tik skyrelio neužteks išmokimui.
Daugiau fotografuoti, žiūrėti kitų fotografijas, skaityti komentarus, kritikas, pačiai bandyti kritikuoti, neįsižeisti dėl kritikos, nors atrodys, kad kritikuojama foto ideali..
O ir apskritai, įdomu būtų sužinoti kokį fotografavimo lygį kiekviena/s norit pasiekti  smile.gif  Ar užtenka tiesaus horizonto, ar veidų fokuse... o gal norisi kažko daugiau?
Nepykit už klausimą, bet atsakymai padėtu komentuojant foto. Kai žinai kur link nori eiti vienas ar kitas žmogus..

nelabai as ka pakomentuosiu, nes nekazka as nusimanau dar kol kas.

QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 12:05)
Irinejus, tikrai labai gerai Noelle parase, priklauso ir nuo to ka ir kiek nori ismokti... vien sito puslapio gal ir neuzteks.... Viska lemia noras... jei noresi, tai ir ismoksi....smile.gif

noras yra, fotikas yra, literaturos yra, padedamciu taip pat yra, todel manau ismoksiu. kazi kur talpinti namu darbus? pradzioje skaiciau, kad i pati foruma, o gal i koki internetini albuma (fotki.com)?
kritika priimsiu, nes tik taip ismoksiu fotkinti.
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 03 24, 17:23)
bigsmile.gif
labai grazu, tirsiog in ir jang

būtų juodam atspindy kokia balta detalė, tada tai jau tikrai 100%inis In ir Jan thumbup.gif
Atsakyti
Akasha, as taip speju, kad man neleidzia ikelti nuotraukos is flickr del to, kad as dar neturiu 100 ziuciu g.gif as keliu URL adresa i supermama.lt..... tai tiek to kelsiu is ten kur keliau.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 03 24, 19:10)
Kadaise buvau siek tiek uzsikabinus ant atspndziu, ir si nuotrauka atrode labai vykusi, kaip manot ar yra kazkas idomaus?(nes as jau esu pasimetus kas gerai as ne) fotkinta dar su muiline

Liamuna, man tai cia biski toks bardakelis...Man visko labai daug, tai sunku ta atspindi surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 24, 21:00)
Akasha, as taip speju, kad man neleidzia ikelti nuotraukos is flickr del to, kad as dar neturiu 100 ziuciu g.gif as keliu URL adresa i supermama.lt..... tai tiek to kelsiu is ten kur keliau.

manau, kad tiesiog ne ta nukopijuoji. kopijuok, kad gale butu jpg.
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 24, 22:00)

Flickr atsidarai savo foto;
virsuje pasirenki dydzius (lupa su pliusiuku);
as renkuosi vidutini dydi cia keldama,
ir apacioje nusikopijuoji nuoroda, kad gale butu .jgp;
ir tada per IMG keli cia 4u.gif
Atsakyti
na ir aš nemokėjau iš flickr foto kelti.
Ačiū Ich už paaiškinimą. Bandau ar pavyks įkelti. Jeeeeeeeee pavykoooooooooooo smile.gif ačiū dar kartelį.
Atspindžių temai, tik iš archyvų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 24 kovo 2010 - 22:05