Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 00:45)
Ir vel man ta pati beda.... KOKYBE..... Antroji kompoziciskai visai idomi smile.gif kazkada buvo tema siluma, tai manau butu visai tike.... Pirmojoj emocija visai idomi, bet kokybes trukumas ir fokusas citrinoje, o veidas jau paplaukes... negerai... trecioje per dau virsaus.... Noretusi, kad akys butu virsutiniame kadro rtecdalyje.... Dabar jos net zemiau centro, o tai tikrai nera gerai.... Siaip labai saunuole, kad bandai  4u.gif

kokybe matyt nukentejo, nes kazkodel pas mane ISO buvo 1500 doh.gif
bandziau per flickr kelti, bet man forumas neleidzia per img ideti nuotraukos g.gif
labai aciu uz pastebejimus, patarimus.
Del trecios nuotraukos, jei akys butu virsutiniame trecdalyje, tai praktiskai nuotraukoje butu matyti tik puse galvos....ar cia nieko tokio? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 24 kovo 2010 - 10:19
sveiki. ir as noreciau prisijungti prie foto pradziamokslio. os pradziu bandziau skaityti sio forumo temas. pradejau nuo pirmos temos, bet perskaiciau 29 puslapius ir baigesi kantrybe, nes neradau nieko idomaus. po to perskaiciau visu blog'o straipsnius, siek tiek aiskiau, bet turbut reiks praktiniais dabais uzsiimti. turbut reiks imti fotika (nikon d80) i rankas ir daryti namu darbus.

uzsimaniau ismokti fotografuoti, is po savaitgali vykusio baliaus. foto nekokios gavosi.
atsiprasau uz klausima, ar cia siame skyrelyje galima ismokti fotkinti (tik neisizeiskit).klausiu, nes labai noriu to dalyko ismokti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 24 kovo 2010 - 11:08
QUOTE(irinejus @ 2010 03 24, 10:05)
atsiprasau uz klausima, ar cia siame skyrelyje galima ismokti fotkinti (tik neisizeiskit).klausiu, nes labai noriu to dalyko ismokti.

vien tik skyrelio neužteks išmokimui.
Daugiau fotografuoti, žiūrėti kitų fotografijas, skaityti komentarus, kritikas, pačiai bandyti kritikuoti, neįsižeisti dėl kritikos, nors atrodys, kad kritikuojama foto ideali..
O ir apskritai, įdomu būtų sužinoti kokį fotografavimo lygį kiekviena/s norit pasiekti smile.gif Ar užtenka tiesaus horizonto, ar veidų fokuse... o gal norisi kažko daugiau?
Nepykit už klausimą, bet atsakymai padėtu komentuojant foto. Kai žinai kur link nori eiti vienas ar kitas žmogus..
Atsakyti
Na kolkas as nieko naujo nesugalvoju fotografuoti, tai pasiknisau po archyvus.... Ir metu pora atspindziu jusu kritikai blush2.gif Fotkinta dar su muiline, todel kokybe tikrai nekokia, uz tai labai nepykit.... Dabar kazkaip atknisau as tuos kadrus ir tokie visai nieko pasirode... Labai laukiu jusu nuomoniu... mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Mergele23, kai keli per img, tai kai virsui islenda gelsva juosta, ten reikia su desiniu klavisu paspausti ir ant allow popap, ar kazkas ten tokio parasyta, tai ta paspaudus leis normaliai ikelti...

Irinejus, tikrai labai gerai Noelle parase, priklauso ir nuo to ka ir kiek nori ismokti... vien sito puslapio gal ir neuzteks.... Viska lemia noras... jei noresi, tai ir ismoksi....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 24, 12:33)
vien tik skyrelio neužteks išmokimui.
Daugiau fotografuoti, žiūrėti kitų fotografijas, skaityti komentarus, kritikas, pačiai bandyti kritikuoti, neįsižeisti dėl kritikos, nors atrodys, kad kritikuojama foto ideali..

As visiskai sutinku drinks_cheers.gif Nes yra daug zmoniu isizeidzianciu ir galvojanciu, kad kritikuojama ne foto, o jis pats doh.gif Dar labai padeda, ypac naujom idejoms, patikusiu foto kopijavimas. Nebijokit to, nes tokios pat vis tiek nepadarysit smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 13:05)
Na kolkas as nieko naujo nesugalvoju fotografuoti, tai pasiknisau po archyvus.... Ir metu pora atspindziu jusu kritikai  blush2.gif   Fotkinta dar su muiline, todel kokybe tikrai nekokia, uz tai labai nepykit.... Dabar kazkaip atknisau as tuos kadrus ir tokie visai nieko pasirode... Labai laukiu jusu nuomoniu... mirksiukas.gif

Man patinka, tik tamsokos ir kontrasto daugoka. Antroj faina karve bigsmile.gif

As ''pritempsiu'' i atspindziu tema:
Saules zuikuciai arba saules atspindziai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 24 kovo 2010 - 14:41
labadiena,

seniai nesirodziau, nelabai turiu kada ir kaip, ale va imesiu ir savo pabandyma i tema:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 03 24, 15:41)
As visiskai sutinku drinks_cheers.gif Nes yra daug zmoniu isizeidzianciu ir galvojanciu, kad kritikuojama ne foto, o jis pats doh.gif Dar labai padeda, ypac naujom idejoms, patikusiu foto kopijavimas. Nebijokit to, nes tokios pat vis tiek nepadarysit smile.gif
Man patinka, tik tamsokos ir kontrasto daugoka. Antroj faina karve bigsmile.gif

As ''pritempsiu'' i atspindziu tema:
Saules zuikuciai arba saules atspindziai

Nu visai graziai tie atspindziai... gal dar truputi karpyciau, kad kompaktu viduriuku nesimatytu...

QUOTE(robobebras @ 2010 03 24, 16:55)
labadiena,

seniai nesirodziau, nelabai turiu kada ir kaip, ale va imesiu ir savo pabandyma i tema:

Blyn net akys susizvairino, gera perspektyva thumbup.gif Gal tik taisiklingai centruotos sitoj noretusi smile.gif

Na o as sendien dar viena i atspindziu tema bandau... vakar durniavau, tai dedu...
" juodos ir bakltos mintys"

user posted image
Atsakyti
laba !
šaunu ir aš į atspindžių temą ax.gif

"Pietūs"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 17:15)
Nu visai graziai tie atspindziai... gal dar truputi karpyciau, kad kompaktu viduriuku nesimatytu...
Blyn net akys susizvairino, gera perspektyva  thumbup.gif  Gal tik taisiklingai centruotos sitoj noretusi smile.gif

Na o as sendien dar viena i atspindziu tema bandau... vakar durniavau, tai dedu...
" juodos ir baltos mintys"

Jau karpiau, bijojau visai nukarpyt biggrin.gif
Tavo sita maciau jau flickr, pagyriau biggrin.gif Ideja super thumbup.gif
robobebras, patinka kompozicija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 13:05)
Na kolkas as nieko naujo nesugalvoju fotografuoti, tai pasiknisau po archyvus.... Ir metu pora atspindziu jusu kritikai  blush2.gif  Fotkinta dar su muiline, todel kokybe tikrai nekokia, uz tai labai nepykit.... Dabar kazkaip atknisau as tuos kadrus ir tokie visai nieko pasirode... Labai laukiu jusu nuomoniu... mirksiukas.gif
Mergele23, kai keli per img, tai kai virsui islenda gelsva juosta, ten reikia su desiniu klavisu paspausti ir ant allow popap, ar kazkas ten tokio parasyta, tai ta paspaudus leis normaliai ikelti...

labai grazios nuotraukos, bet uztamsinai per daug, cia man taip atrodo ax.gif
antroji man labiau patinka.
del nuotraukos ikelimo, tai taip ir dariau, bet man paraso stai ka
"Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 17:15)
Blyn net akys susizvairino, gera perspektyva  thumbup.gif  Gal tik taisiklingai centruotos sitoj noretusi smile.gif

" juodos ir bakltos mintys"

sita superine nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 24, 17:40)
labai grazios nuotraukos, bet uztamsinai per daug, cia man taip atrodo ax.gif
antroji man labiau patinka.
del nuotraukos ikelimo, tai taip ir dariau, bet man paraso stai ka
"Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif
Papildyta:
sita superine nuotrauka thumbup.gif

o kokia nuoroda i flickr keli? nes nu niekada neturejau problemu...

Dek uztamsinimo, na man patinka kontrastingos foto smile.gif taip, kad cia gal labiau nuo skonio priklauso.... Na o gal siek tiek ir persistengiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 17:48)
Dek uztamsinimo, na man patinka kontrastingos foto smile.gif taip, kad cia gal labiau nuo skonio priklauso.... Na o gal siek tiek ir persistengiau  blush2.gif

Man irgi per daug kontrasto tavo foto, bet cia skonio reikalas, kuris labai greit keiciasi biggrin.gif
Dar pora atspindziu smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti