ne i tema:
zhvaigzhde [nezinau geles pavadinimo, gal jus zinot? be galo dziaugiausi nauja gelyte, bet deja nieko idomaus nepavyko ishgaut...]
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 21, 16:28)
atsisveikinant su kovo 8
siek tiek judesio.. ai, prisiziurejau dabar flicker tiek graziu foto, kad jau norejau mest fotika ir nieko nedet. bet ai, gi reik bandyt..
man labai patiko tulpes. viskas - spalvos, kompozicija, nuotaika. kojos irgi neblogos, bet as gal daR bandyciau su ps kazhka ishlauzht, nes gan idomi foto, zhvilgsnis sustoja ties jos, galvoji kas kur kaip. bet kazhko truksta.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 16:30)
O as sendien savo katina besisyldanti ant saulutes gaudziau...
shiltas ir jaukus kadras. man noretusi trupuciuka desines, kad nebutu letena, petys taip ispaustas.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 23, 11:56)
Vakare miesta pafotkint mano sena svajone, tik va nedrasu vienai vakare su fotiku vaikscioti... O savo diedo irgi nenoriu tempti su vaiku...
ir mano. gal kazhka mastom?
zinoma galim paluketi kelias sav, kad shilciau butu. nors man shaltis netrukdo.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 23, 15:44)
su juo - man geresne. idomesne, gyvesne foto. man labai patinka tokios nuotraukos, tavo atspindys dar idomus. my style
QUOTE(Noelle @ 2010 03 22, 14:04)
Tebūnie tuomet "A T S P I N D Ž I A I"
vaje. ka daryt. man ikvepimas kaip dinges, taip ir negrizhta. imu i rankas fotika, bet nieko gero nesigauna. dar tokia 'sunki' tema. neturiu zalio supratimo kur atspindziu ieshkoti