Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 23, 14:44)
O čia su vaiduokliu:

man tai grazu smile.gif nu norisi ziuret. as tai salinciau ne medzius, o ta kita sviesu nama smile.gif bet ir jis turbut neissiraus.. o siaip gal noretusi siek tiek virsaus, kad boksto virsune turetu daugiau erdves stiebtis.
Atsakyti
ne i tema:

zhvaigzhde [nezinau geles pavadinimo, gal jus zinot? be galo dziaugiausi nauja gelyte, bet deja nieko idomaus nepavyko ishgaut...]

user posted image

user posted image

QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 21, 16:28)
atsisveikinant su kovo 8 smile.gif siek tiek judesio.. ai, prisiziurejau dabar flicker tiek graziu foto, kad jau norejau mest fotika ir nieko nedet. bet ai,  gi reik bandyt..  frusty.gif

man labai patiko tulpes. viskas - spalvos, kompozicija, nuotaika. kojos irgi neblogos, bet as gal daR bandyciau su ps kazhka ishlauzht, nes gan idomi foto, zhvilgsnis sustoja ties jos, galvoji kas kur kaip. bet kazhko truksta.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 16:30)
O as sendien savo katina besisyldanti ant saulutes gaudziau...

shiltas ir jaukus kadras. man noretusi trupuciuka desines, kad nebutu letena, petys taip ispaustas.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 23, 11:56)
Vakare miesta pafotkint mano sena svajone, tik va nedrasu vienai vakare su fotiku vaikscioti... O savo diedo irgi nenoriu tempti su vaiku...

ir mano. gal kazhka mastom? ax.gif zinoma galim paluketi kelias sav, kad shilciau butu. nors man shaltis netrukdo.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 23, 15:44)
Turiu ir su žmogėnu

su juo - man geresne. idomesne, gyvesne foto. man labai patinka tokios nuotraukos, tavo atspindys dar idomus. my style biggrin.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 03 22, 14:04)
Tebūnie tuomet "A T S P I N D Ž I A I"

vaje. ka daryt. man ikvepimas kaip dinges, taip ir negrizhta. imu i rankas fotika, bet nieko gero nesigauna. dar tokia 'sunki' tema. neturiu zalio supratimo kur atspindziu ieshkoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 23, 17:19)
vaje. ka daryt. man ikvepimas kaip dinges, taip ir negrizhta. imu i rankas fotika, bet nieko gero nesigauna. dar tokia 'sunki' tema. neturiu zalio supratimo kur atspindziu ieshkoti verysad.gif

Padėsiu: balos kaime bei mieste, stiklai, naujasis swedbanko pastatas vilniuj, langai, plius galima namuose pabandyti su stiklu bei juodu popieriumi ar medžiaga pažaisti. Stiklą uždėti ant mežiagos ar juodo popieriaus ir ką nors fotkinti. Hmmm... o daugiau kaip ir nebežinau.

O dėl gėlytės - pabandyčiau centruoti ir po to daryti kvadratą blush2.gif Kaškaip pastaruoju metu dažnai apie kvadratus galvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 23 kovo 2010 - 17:20
kol nefotkinu, bandau daryt softboxa he he. radau jau dezhe, ishkirpau ten viska ka reik. radau medziaga, ishkirpau kvadratus. dabar galvoju aR reiktu ja ishlygint, kad butu idealiai lygi ir kaip ja pritvirtint prie dezhes, priklijuot, prisiut...? kaip daret jus?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 23, 16:19)
ne i tema:

zhvaigzhde [nezinau geles pavadinimo, gal jus zinot? be galo dziaugiausi nauja gelyte, bet deja nieko idomaus nepavyko ishgaut...]

man pirma grazesne. man turbut saltesniu spalvu periodas smile.gif tokia magiska atrodo. as tai necentruociau, o kaip tik gal bandyciau i ta aukso taska. siek tiek apacios reiktu ir vos vos i desine. didele foto turbut ispudingiau atrodo.. man visad dideles grazesnes smile.gif
Atsakyti
user posted image

Na tikiuosi nesupyksi wink.gif. Šiaip graži gėlė, tik ji pasimeta stačiakampyje. smile.gif O kvadratą jau ir rėmint būtų galima wink.gif 4u.gif Na bet kiekvienam pagal skonį wink.gif
Atsakyti
ne i tema:

Man patinka pirma, desines kirpciau, siaip labai fainas minimalizmas 4u.gif
Atsakyti
ne i tema:

labai grazi gele, man asmeniskai pirma graziau ziurisi smile.gif

bandziau fotografuoti is naujo narcizus, bet saules nera ir atspindys ne toks ryskus gavosi, tai atidejau kitai dienai...

o cia ka siandiena pavyko uzfiksuoti....na, ne i tema, bet noriu isgirsti Jusu nuomone blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 23 kovo 2010 - 22:09
ne i tema:

ir mano. gal kazhka mastom?  ax.gif zinoma galim paluketi kelias sav, kad shilciau butu. nors man shaltis netrukdo.

Man pirmoji labiau spalviskai patinka... o siaip desines ir virsaus siek tiek kirpciau.... taikyciau geles centra i karstaji taska...
Del vakarinio pasivaikstinejimo po vilniu, tikrai butu smagu...O kol vesesni orai ir fotkese didesnis skaidrumas... svarbu, kad lietaus nebutu...

Del softboxo, tai jei medziaga is sonu , tai gali ir nelyginti... nieko ten nesimatys... O klijuoti gali bele kaip. svarbu pritvirtinti....

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 23, 19:57)
Na tikiuosi nesupyksi wink.gif. Šiaip graži gėlė, tik ji pasimeta stačiakampyje.  smile.gif O kvadratą jau ir rėmint būtų galima wink.gif  4u.gif  Na bet kiekvienam pagal skonį wink.gif

Per daug suspausta dabar atrodo, bet cia tikriausiai visiems pagal skoni kitaip smile.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 23, 23:08)
o cia ka siandiena pavyko uzfiksuoti....na, ne i tema, bet noriu isgirsti Jusu nuomone blush2.gif

Ir vel man ta pati beda.... KOKYBE..... Antroji kompoziciskai visai idomi smile.gif kazkada buvo tema siluma, tai manau butu visai tike.... Pirmojoj emocija visai idomi, bet kokybes trukumas ir fokusas citrinoje, o veidas jau paplaukes... negerai... trecioje per dau virsaus.... Noretusi, kad akys butu virsutiniame kadro rtecdalyje.... Dabar jos net zemiau centro, o tai tikrai nera gerai.... Siaip labai saunuole, kad bandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 24, 00:45)
Per daug suspausta dabar atrodo, bet cia tikriausiai visiems pagal skoni kitaip smile.gif

4u.gif
Galima ir daugiau vietos palikt, aš tik greit čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 23 kovo 2010 - 23:56
QUOTE(Akasha @ 2010 03 23, 22:45)
Noretusi, kad akys butu virsutiniame kadro rtecdalyje.... Dabar jos net zemiau centro, o tai tikrai nera gerai.... Siaip labai saunuole, kad bandai  4u.gif

dėl foto, kuria skirtas komentaras, sutinku. Bet šiaip juk nėra blogai. Nuo nuotraukų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 24, 00:54)
dėl foto, kuria skirtas komentaras, sutinku. Bet šiaip juk nėra blogai. Nuo nuotraukų priklauso.

Tikrai netaikau, to visoms foto... toli garzu... visada buna ir kitaip padarytu puikiu kadru... tiesiog siuo atveju man tikrai nesiziuri.... blush2.gif
Atsakyti