Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(ich @ 2010 03 22, 18:55)
Dar mane cia kazkas atsimena bigsmile.gif Malonu blush2.gif Labai noreciau prisijungti smile.gif

biggrin.gif kol perskaiciau nuo pirmos temos, tai patikekit, kaip seimos nariai kai kurie man pasidare biggrin.gif tik as nematomas seimos narys buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 22, 20:08)
biggrin.gif kol perskaiciau nuo pirmos temos, tai patikekit, kaip seimos nariai kai kurie man pasidare biggrin.gif tik as nematomas seimos narys buvau biggrin.gif

Supratau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Akasha,tavo katinuko foto liuks thumbup.gif

smagu,kad kaikam patiko mano seselis su roze 4u.gif
viska perskaitau,tik nerasau daug rolleyes.gif

ich,sveika sugrizus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 22 kovo 2010 - 19:33
QUOTE(vijja @ 2010 03 22, 20:32)
ich,sveika sugrizus  drinks_cheers.gif

ir tu cia bigsmile.gif Labas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 03 22, 19:55)
Dar mane cia kazkas atsimena bigsmile.gif Malonu blush2.gif Labai noreciau prisijungti smile.gif

Na tai, kad tu jau senbuve cia, tai kaip galetume nepriimti mirksiukas.gif Kiek pamenu, kai as prisijungiau, tai dar rasydavai cia smile.gif.... Gaila labai, kad senbuves taip retai uzsuka, o butu taip smagu.... Taip ,kad prasom aktyviau cia reikstis ir rodyti savo sedevrus... gal ir su mumis dar pasimokysit konors...

Vijja, ir tu galetum ne tik paskaitineti, bet ir dazniau parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 21:11)
Na tai, kad tu jau senbuve cia, tai kaip galetume nepriimti  mirksiukas.gif  Kiek pamenu, kai as prisijungiau, tai dar rasydavai cia smile.gif.... Gaila labai, kad senbuves taip retai uzsuka, o butu taip smagu.... Taip ,kad prasom aktyviau cia reikstis ir rodyti savo sedevrus... gal ir su mumis dar pasimokysit konors...

Vijja, ir tu galetum ne tik paskaitineti, bet ir dazniau parasyti smile.gif

Tai ir jungiuosi prie jusu, nes noriu kokio spyrio i uzpakali, nes reik imt fotika i rankas...Vyksta pas jus kokie konkursai? ar tik savaites temos? blush2.gif
Beje, radau pirmam puslapi, kad as dar vis sarase bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 03 22, 21:20)
Tai ir jungiuosi prie jusu, nes noriu kokio spyrio i uzpakali, nes reik imt fotika i rankas...Vyksta pas jus kokie konkursai? ar tik savaites temos? blush2.gif
Beje, radau pirmam puslapi, kad as dar vis sarase bigsmile.gif

Na tai is sarasu, kaip suprantu niekas ir neistrinina gi smile.gif Siaip kolkas tik savaites temos, bet manau butu jau labai smagu ir konkurseli koki surengti... tik va reikia irgi paskatinimo ir tu kaip senbuve jau galetum ir paorganizuoti.... smile.gif Kaip jus juos darydavot? kur fotkes keldavot? Butu visai idomu ir labiau pasistengti noretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 21:46)
Na tai is sarasu, kaip suprantu niekas ir neistrinina gi smile.gif Siaip kolkas tik savaites temos, bet manau butu jau labai smagu ir konkurseli koki surengti... tik va reikia irgi paskatinimo ir tu kaip senbuve jau galetum ir paorganizuoti.... smile.gif Kaip jus juos darydavot? kur fotkes keldavot? Butu visai idomu ir labiau pasistengti noretusi smile.gif

Mes turejom susikure Fotki.com puslapiuka. Sugalvojus konkurso tema keldavome ten anonimiskai 1-3 nuotraukas.Po dvieju ar daugiau savaiciu balsuodavom. Laimetojas skelbia sekancia konkurso tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 16:30)
Sveikinu su sutvarkytu kompu, tai jau galesi dabar darbuotis  thumbup.gif
Na lasiukai matau pagauti, bet kur kokybe padejai? truputeli didesniu noretusi ir nesuprantu ar cia tas puslapis i kury dedi taip visa kokybe susrebe ar kas cia?... Nu pabandyk per kurnors kitur ikelti...

O as sendien savo katina besisyldanti ant saulutes gaudziau...

As irgi noriu pazaisti su lasiukais, bet kolkas ranka nekyla taskytis  unsure.gif

Aciu,
lasiuku kokybes tikrai nera...nes is toliau fotkinau po to apkarpiau tai taip ir isejo blush2.gif
Tavo katinas fantastiskas 4u.gif labai grazi foto.

o cia i savaites tema blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 22 kovo 2010 - 21:12
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 22, 21:09)
o cia i savaites tema blush2.gif

pabandyk det per flickr, nes ir dabar kokybes nelabai kas.. o siaip jei apie foto, tai noreturi daugiau koteliu, na graziau butu vertikali. ir siek tiek kaires, kad nenusikirstu lapeliai.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 22, 22:31)
pabandyk det per flickr, nes ir dabar kokybes nelabai kas.. o siaip jei apie foto, tai noreturi daugiau koteliu, na graziau butu vertikali. ir siek tiek kaires, kad nenusikirstu lapeliai.

stai apversta ax.gif
kitas bandysiu per flickr
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 22 kovo 2010 - 21:53
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 22, 21:44)
stai apversta ax.gif
kitas bandysiu per flickr

nu va, taip geriau. bet dabar reiktu pagalvot apie minti, ka nori parodyt ir pan. noretusi kad tai butu ne lango remas. maziau virsaus, daugiau apacios...
Atsakyti