Niekas nenori naujos temos skelbti.
Tebūnie tuomet "A T S P I N D Ž I A I"
Fotografavom stiklą be atspindžių, tai dabar paieškokim pačių atspindžių visur kur. Nuo gamtos, portretų iki abstraktų. Viskas tinka, svarbu būtų atspindys.
Gal ir buvo tokia tema, tuomet pasikartosim
QUOTE(Noelle @ 2010 03 22, 14:04)
Niekas nenori naujos temos skelbti.
Fotografavom stiklą be atspindžių, tai dabar paieškokim pačių atspindžių visur kur. Nuo gamtos, portretų iki abstraktų. Viskas tinka, svarbu būtų atspindys.
Nu va kokia saunuole.... neiskentei is paskelbei
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 12:27)
Nu va kokia saunuole.... neiskentei is paskelbei
kuo ilgiau lauksim, tuo mažiau dienų temos pildymui liktų Turiu aš mažutę seriją portretų. Bet neturiu leidimo jų publikuoti internete O taip rūpi parodyti.
Galbūt kada nors prie arbatos puodelio atspausdintas galėsiu parodyti.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 22, 14:34)
kuo ilgiau lauksim, tuo mažiau dienų temos pildymui liktų
Turiu aš mažutę seriją portretų. Bet neturiu leidimo jų publikuoti internete O taip rūpi parodyti.
Turiu aš mažutę seriją portretų. Bet neturiu leidimo jų publikuoti internete O taip rūpi parodyti.
Gatvej kazkur fotkinta?... Tokios buna geriausios... nesiokis visada su savim model release pora lapu atsiprintinus ir gal kaikurie zmones pasirasys ant publikavimo O beje jei tai nevaiku foto ir viesoj vietoj, tai galima publikuoti... man jau labai smalsu pamatyti...
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 15:04)
Gatvej kazkur fotkinta?... Tokios buna geriausios... nesiokis visada su savim model release pora lapu atsiprintinus ir gal kaikurie zmones pasirasys ant publikavimo O beje jei tai nevaiku foto ir viesoj vietoj, tai galima publikuoti... man jau labai smalsu pamatyti...
ir man butu idomu pamatyti
pagaliau sutvarke kompiuteri , pameginau fotografuoti laselius....
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 22, 15:59)
ir man butu idomu pamatyti
Sveikinu su sutvarkytu kompu, tai jau galesi dabar darbuotis
Na lasiukai matau pagauti, bet kur kokybe padejai? truputeli didesniu noretusi ir nesuprantu ar cia tas puslapis i kury dedi taip visa kokybe susrebe ar kas cia?... Nu pabandyk per kurnors kitur ikelti...
O as sendien savo katina besisyldanti ant saulutes gaudziau...
As irgi noriu pazaisti su lasiukais, bet kolkas ranka nekyla taskytis
Akasha, man tavo katinas labai patinka kokios akys
stiklo be atspindžių nepavyko man pagauti, idėją turiu, bet neturiu nei vienos lempos namie, kuria galėčiau apsišviest bet vistiek jei surasiu dar kokį būdą, pabandysiu kažką išgaut dabar jau bandysiu fotkint naujai temai
Noelle, gaila tikrai, kad negali publikuoti, na, bet gal kada prie progos
stiklo be atspindžių nepavyko man pagauti, idėją turiu, bet neturiu nei vienos lempos namie, kuria galėčiau apsišviest bet vistiek jei surasiu dar kokį būdą, pabandysiu kažką išgaut dabar jau bandysiu fotkint naujai temai
Noelle, gaila tikrai, kad negali publikuoti, na, bet gal kada prie progos
Sveiki visi
Ar priimsit i savo buri?
Ar priimsit i savo buri?
QUOTE(ich @ 2010 03 22, 18:20)
kiek atsimenu, tai tu jau ne naujoke o kuo daugiau, tuo smagiau nelabai dauk kas lankosi is senuju cia
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 22, 19:52)
kiek atsimenu, tai tu jau ne naujoke o kuo daugiau, tuo smagiau nelabai dauk kas lankosi is senuju cia
Dar mane cia kazkas atsimena Malonu Labai noreciau prisijungti