Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Niekas nenori naujos temos skelbti.

Tebūnie tuomet "A T S P I N D Ž I A I"

Fotografavom stiklą be atspindžių, tai dabar paieškokim pačių atspindžių visur kur. Nuo gamtos, portretų iki abstraktų. Viskas tinka, svarbu būtų atspindys.
Gal ir buvo tokia tema, tuomet pasikartosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 22, 14:04)
Niekas nenori naujos temos skelbti.

Tebūnie tuomet "A T S P I N D Ž I A I"

Fotografavom stiklą be atspindžių, tai dabar paieškokim pačių atspindžių visur kur. Nuo gamtos, portretų iki abstraktų. Viskas tinka, svarbu būtų atspindys.
Gal ir buvo tokia tema, tuomet pasikartosim  smile.gif

Nu va kokia saunuole.... neiskentei is paskelbei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 12:27)
Nu va kokia saunuole.... neiskentei is paskelbei  thumbup.gif
kuo ilgiau lauksim, tuo mažiau dienų temos pildymui liktų smile.gif
Turiu aš mažutę seriją portretų. Bet neturiu leidimo jų publikuoti internete verysad.gif O taip rūpi parodyti.
Galbūt kada nors prie arbatos puodelio atspausdintas galėsiu parodyti.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 22, 14:34)
kuo ilgiau lauksim, tuo mažiau dienų temos pildymui liktų  smile.gif
Turiu aš mažutę seriją portretų. Bet neturiu leidimo jų publikuoti internete  verysad.gif  O taip rūpi parodyti.
Galbūt kada nors prie arbatos puodelio atspausdintas galėsiu parodyti.

Gatvej kazkur fotkinta?... Tokios buna geriausios... smile.gif nesiokis visada su savim model release pora lapu atsiprintinus ir gal kaikurie zmones pasirasys ant publikavimo smile.gif O beje jei tai nevaiku foto ir viesoj vietoj, tai galima publikuoti... man jau labai smalsu pamatyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 22, 15:04)
Gatvej kazkur fotkinta?... Tokios buna geriausios... smile.gif nesiokis visada su savim model release pora lapu atsiprintinus ir gal kaikurie zmones pasirasys ant publikavimo smile.gif O beje jei tai nevaiku foto ir viesoj vietoj, tai galima publikuoti... man jau labai smalsu pamatyti...  ax.gif

ir man butu idomu pamatyti blush2.gif

pagaliau sutvarke kompiuteri thumbup.gif, pameginau fotografuoti laselius....

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 22, 15:59)
ir man butu idomu pamatyti blush2.gif

pagaliau sutvarke kompiuteri thumbup.gif, pameginau fotografuoti laselius....

Sveikinu su sutvarkytu kompu, tai jau galesi dabar darbuotis thumbup.gif
Na lasiukai matau pagauti, bet kur kokybe padejai? truputeli didesniu noretusi ir nesuprantu ar cia tas puslapis i kury dedi taip visa kokybe susrebe ar kas cia?... Nu pabandyk per kurnors kitur ikelti...

O as sendien savo katina besisyldanti ant saulutes gaudziau...
user posted image

As irgi noriu pazaisti su lasiukais, bet kolkas ranka nekyla taskytis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 22 kovo 2010 - 15:30
fotografau alzheimeriu sergančius senukus. Deja, leidimo rodyti internete neturiu. Bet galiu rodyti atspaustas. Svarbu tik, kad foto niekur internete nepasklistų.
Atsakyti
Ačiū, Noelle už temą biggrin.gif. Na ką bandysim gaudyti atspindžius.

Dėl lašiukų, tai pritariu Akashai - šiek tiek trūksta kokybės. 4u.gif Man ir dar rankos pasitaškyti nekilo... sad.gif

Akasha, fainas katiniukas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 22 kovo 2010 - 17:12
Akasha, man tavo katinas labai patinka rolleyes.gif kokios akys bigsmile.gif

stiklo be atspindžių nepavyko man pagauti, idėją turiu, bet neturiu nei vienos lempos namie, kuria galėčiau apsišviest doh.gif bet vistiek jei surasiu dar kokį būdą, pabandysiu kažką išgaut ax.gif dabar jau bandysiu fotkint naujai temai smile.gif

Noelle, gaila tikrai, kad negali publikuoti, na, bet gal kada prie progos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Ar priimsit i savo buri? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 03 22, 18:20)
Sveiki visi 4u.gif
Ar priimsit i savo buri? blush2.gif  ax.gif

kiek atsimenu, tai tu jau ne naujoke wink.gif o kuo daugiau, tuo smagiau smile.gif nelabai dauk kas lankosi is senuju cia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 22, 19:52)
kiek atsimenu, tai tu jau ne naujoke wink.gif o kuo daugiau, tuo smagiau smile.gif nelabai dauk kas lankosi is senuju cia sad.gif

Dar mane cia kazkas atsimena bigsmile.gif Malonu blush2.gif Labai noreciau prisijungti smile.gif
Atsakyti