Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Akasha - norejau paklaust del boxo:

1. baltas fonas - medziaga ar popierius? viduj popierius, bet sieneles lygtais su medziaga. su kokia?
2. stikla dedam ant popieriaus? gali papasakoti kam tixliau jis reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 19, 12:18)
Akasha - norejau paklaust del boxo:

1. baltas fonas - medziaga ar popierius? viduj popierius, bet sieneles lygtais su medziaga. su kokia?
2. stikla dedam ant popieriaus? gali papasakoti kam tixliau jis reikalingas?

Jei kalbant apie paskutines fotkes, tai balta medziaga ten, ta prame boxo sienele... audinys tiksliai nepasakysiu koks.... Greiciausiai, kad medvilne, bet nestora... Net nezinau su kuo palyginti... O jei kalbant ne apie paskutini bandyma, tai dedu tiesiog popieriu fonui.... Tik storesni, ale vatmana.... Cia zinai dar labai priklauso kokio rezultato nori... Jei nori lygaus fono, kad nesimatytu horizonto linijos, tai reikia deti istisini lapa nuo sieneles iki pagrindo.... o jei to nereikia, tai gali ir du atskirus deti viena pagrindui, kita sienelei...
O stikla dedu ant popieriaus ir tik tada, kai noriu ant pagrindo atspindiu fotografuojamo daikto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 19 kovo 2010 - 11:32
QUOTE(Akasha @ 2010 03 18, 23:05)

Nikonus visada veza taisyti kitur.... Kompoziciskai man su suniu tokia visai nieko... ir patiko ten kur vaikas ore smile.gif

Antroji visai nieko, tik virsaus truputi kirpciau... ir nepatinka bykse....  ax.gif  O kas per padaras toj paskutinej? bigsmile.gif

Aciu aciu ax.gif o kas liecia blykste tai fotkinta dar pries pradedant dometis fotografavimo taisyklemis blush2.gif
o padaras tai kazkoks lyg ir is naktiniu drugeliu serijos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sendien akcija pries rukyma.... ax.gif

user posted image

Atsakyti
Cia siaip idomumui,
Geriausios 2008-ųjų naujienų fotografijos:
1dalis
2dalis
3dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 19 kovo 2010 - 14:54
o cia gal kam prisireiks
cia

galima pasirinkti is objektyvu saraso
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 19, 14:47)

man persviesi ji truputi.. ir lyg yra isdegusiu vietu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 03 19, 16:27)
man persviesi ji truputi.. ir lyg yra isdegusiu vietu  4u.gif

Specialiai perexponuota buvo.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Akasha - patiko akcija, patiko, kad tokia shviesi ir pereksponuota.

del box'o - na cia tik pasibandymui, desiu lapa ishilgai, na kad nesimatytu konturu, tik va neturiu baltos medziagos.
beje box'a reiktu apshviesti ish dvieju pusiu su lempom?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 19, 14:47)

kad paziurejus i ja, norisi rukyt biggrin.gif

o siaip grazu, idomu, tik isdegimai maiso.. ir gal siek tiek daugiau galvos noretusi smile.gif
Atsakyti
o man si foto labai faina ir tas isdegimas cia tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 19, 17:03)
Akasha - patiko akcija, patiko, kad tokia shviesi ir pereksponuota.
del box'o - na cia tik pasibandymui, desiu lapa ishilgai, na kad nesimatytu konturu, tik va neturiu baltos medziagos.
beje box'a reiktu apshviesti ish dvieju pusiu su lempom?

smile.gif as ir tamsesniu foto noreciau, bet prie mano sviesiu plauku nelabai tinka smile.gif
Boxa butinai svieciu is dvieju pusiu, tik taip isvegsi seseliu... jei turi galimybe, dar ir is virsaus dek....

QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 19, 17:27)
kad paziurejus i ja, norisi rukyt biggrin.gif
o siaip grazu, idomu, tik isdegimai maiso.. ir gal siek tiek daugiau galvos noretusi smile.gif

Nu nu... cia akcija pries rukyma smile.gif nerukykitit smile.gif Uztenka, kad as nuodijuosi smile.gif Isdegimu su mano nusvilintais plaukais, nelabai pavyksta isvengti, ypac, kai noriu perexponuoti...

Azen dekui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 19 kovo 2010 - 16:49