Akasha - pirma man patiko - shviesi, emocija vaiko superine ir kompozicija.
man labai stipri kurybine pertrauka.
Laba,
Rankos jau nekyla WB namų darbų daryt. Nėra baltų daiktų aplink mane, kad ir tas kiaušinis visai nebaltas - o geltuonuojantis.... Reiškias, prieš tai buvau teisingai nustačius. Teisingą čia kaškas pastabą davė dėl WB namų darbų, berods InesaS. Reikia nurodyt, kad pvz. fotkint tik baltą popieriaus lapą... ar kašką pan. (nors ir tie labai "balti" ale nebalti būna).
Sumečiau keletą skirtingų "baltų" daiktų, nelabai yra laiko vėją laukuose gaudyti...
auto:
pre auto:
custom:
Papildyta: WB nustatymui naudojau tą patį lapą, kuris yra už objektų. Šviesos šaltinis iš kairės pusės.
Rankos jau nekyla WB namų darbų daryt. Nėra baltų daiktų aplink mane, kad ir tas kiaušinis visai nebaltas - o geltuonuojantis.... Reiškias, prieš tai buvau teisingai nustačius. Teisingą čia kaškas pastabą davė dėl WB namų darbų, berods InesaS. Reikia nurodyt, kad pvz. fotkint tik baltą popieriaus lapą... ar kašką pan. (nors ir tie labai "balti" ale nebalti būna).
Sumečiau keletą skirtingų "baltų" daiktų, nelabai yra laiko vėją laukuose gaudyti...
auto:
pre auto:
custom:
Papildyta: WB nustatymui naudojau tą patį lapą, kuris yra už objektų. Šviesos šaltinis iš kairės pusės.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 18, 19:05)
Laba,
Sveikos.
Ir as vis neprisiruosiu ta WB padaryti tai nerandu baltu daiktu,tai nera laiko
sveikutes, vaikiuko foto labai grazios
na o mano fotika pasirodo cia vietoj netaisys, tipo pirma sius i vilniu o is vilniaus gamintoui
nors dar net neaisku kas yra
Papildyta:
Na kad jau negaliu namu darbu daryt, tai parodysiu savo senu foto
Papildyta:
na o mano fotika pasirodo cia vietoj netaisys, tipo pirma sius i vilniu o is vilniaus gamintoui
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2010 03 17, 22:04)
jei nori tik šiems nd, tai nereik tos dėžės, įsilipk, kad ir į vonią iš viršaus lempa pašviesk. Tik jei mažesnė vonia (kaip mūsų), pačiai reikės susilankstyti visaip kaip, kad nufotografuoti galėtum
Aha, tik siems ND Tai cia esme yra ta, kad sonai dezes ar tai vonios butu balti? Na, kas tuos seselius isbaido? Ir kai vonioje svieti is virsaus gal reikia sviesti per balta kokia tai medziaga?
QUOTE(Akasha @ 2010 03 18, 15:51)
Tai rodau rezultatus ir laukiu kritikos.... Jei zinoma dar jums neatsibodo i mano vaika ziureti....
Man niekada neatsibosta ziureti i vaikuciu nuotraukas Is taviskiu man pirma labiausiai patiko, tik noretusi idomesnio kampo, dabar tos rankytes taip tiesiai nukirstos... antroje - rankyte perdaug vietos uzima, o trecioje ta uzuolaida man nesiziuri kazkaip...
QUOTE(azen @ 2010 03 18, 21:24)
Sita man graziausia
Man paskutiniu metu uzejusi manija fotografuoti vonioje Turbut todel, kad kitur namuose nerandu kur fotkint, baltos sienos ir tiek
O cia... vakar padariau kadra atsisveikinimui su ziema
O cia... vakar padariau kadra atsisveikinimui su ziema
QUOTE(Tiny @ 2010 03 18, 20:53)
aciu
QUOTE(Tiny @ 2010 03 18, 21:22)
o man si labai miela
Papildyta:
dar kelias imesiu
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 18, 18:25)
Niu šiandien pažaidžiau... Šviesos šaltinis prieš objektus , rezultatas skirtingas, nes objektai jau kitaip atspindi šviesą .
Dedu, tik mažesnes, kad neužkiščiau be reikalo SM.
Dedu, tik mažesnes, kad neužkiščiau be reikalo SM.
Man lyg ir gerai jau....
QUOTE(azen @ 2010 03 18, 21:24)
sveikutes, vaikiuko foto labai grazios
Papildyta:
Papildyta:
Nikonus visada veza taisyti kitur.... Kompoziciskai man su suniu tokia visai nieko... ir patiko ten kur vaikas ore
QUOTE(Tiny @ 2010 03 18, 22:22)
Man paskutiniu metu uzejusi manija fotografuoti vonioje Turbut todel, kad kitur namuose nerandu kur fotkint, baltos sienos ir tiek
Faina ta kur vonioje... Siaip man labiau patinka portretukai, kur akytes matosi, bet sita visai liux.... Ziurisi....
QUOTE(azen @ 2010 03 18, 23:25)
Antroji visai nieko, tik virsaus truputi kirpciau... ir nepatinka bykse.... O kas per padaras toj paskutinej?
visa diena slampinejau po namus, nieko gero neradau.. man turbut su fantazija nesiseka bendraut. Nebus is manes fotografes
cia is stiklo paiesku Fotkinau viska kas su stiklu susije
cia is stiklo paiesku Fotkinau viska kas su stiklu susije
laba vakara
as gal ne i tema.
bet iskau zmogaus megstancio /mokancio fotgrafuoti...taip sakant megejo,uz sutartine/nedidele kaina...
reikia graziu nuotraukyciu padaryti drabuzeliu ir vaikuciu... cia ruosiama bus internetine parduotuve...
gal yra norinciu Klaipedoje?
jeigu ka tai i AZ
aciu
as gal ne i tema.
bet iskau zmogaus megstancio /mokancio fotgrafuoti...taip sakant megejo,uz sutartine/nedidele kaina...
reikia graziu nuotraukyciu padaryti drabuzeliu ir vaikuciu... cia ruosiama bus internetine parduotuve...
gal yra norinciu Klaipedoje?
jeigu ka tai i AZ
aciu