Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Akasha - pirma man patiko - shviesi, emocija vaiko superine ir kompozicija.

man labai stipri kurybine pertrauka.
Atsakyti
4u.gif Laba,

Rankos jau nekyla WB namų darbų daryt. Nėra baltų daiktų aplink mane, kad ir tas kiaušinis visai nebaltas - o geltuonuojantis.... smile.gif Reiškias, prieš tai buvau teisingai nustačius. Teisingą čia kaškas pastabą davė dėl WB namų darbų, berods InesaS. wink.gif Reikia nurodyt, kad pvz. fotkint tik baltą popieriaus lapą... ar kašką pan. (nors ir tie labai "balti" ale nebalti būna).

Sumečiau keletą skirtingų "baltų" daiktų, nelabai yra laiko vėją laukuose gaudyti...

auto:
user posted image

pre auto:
user posted image

custom:
user posted image

Papildyta: WB nustatymui naudojau tą patį lapą, kuris yra už objektų. Šviesos šaltinis iš kairės pusės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 18 kovo 2010 - 17:08
Niu šiandien pažaidžiau... Šviesos šaltinis prieš objektus smile.gif, rezultatas skirtingas, nes objektai jau kitaip atspindi šviesą smile.gif.

auto:
user posted image

pre auto:
user posted image

custom:
user posted image

Dedu, tik mažesnes, kad neužkiščiau be reikalo SM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 18 kovo 2010 - 17:26
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 18, 19:05)
4u.gif Laba,

Rankos jau nekyla WB namų darbų daryt. Nėra baltų daiktų aplink mane, kad ir tas kiaušinis visai nebaltas - o geltuonuojantis.... smile.gif Reiškias, prieš tai buvau teisingai nustačius. Teisingą čia kaškas pastabą davė dėl WB namų darbų, berods InesaS. wink.gif Reikia nurodyt, kad pvz. fotkint tik baltą popieriaus lapą... ar kašką pan. (nors ir tie labai "balti" ale nebalti būna).

Papildyta: WB nustatymui naudojau tą patį lapą, kuris yra už objektų. Šviesos šaltinis iš kairės pusės.

Sveikos.
Ir as vis neprisiruosiu ta WB padaryti doh.gif tai nerandu baltu daiktu,tai nera laiko doh.gif
Atsakyti
_Meadow_, gražūs Tavo balti ND.

Atsakyti
sveikutes, vaikiuko foto labai grazios wub.gif

na o mano fotika pasirodo cia vietoj netaisys, tipo pirma sius i vilniu o is vilniaus gamintoui doh.gif
nors dar net neaisku kas yra doh.gif
Papildyta:
Na kad jau negaliu namu darbu daryt, tai parodysiu savo senu foto blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 17, 22:04)
jei nori tik šiems nd, tai nereik tos dėžės, įsilipk, kad ir į vonią  smile.gif  iš viršaus lempa pašviesk.  Tik jei mažesnė vonia (kaip mūsų), pačiai reikės susilankstyti visaip kaip, kad nufotografuoti galėtum  smile.gif

Aha, tik siems ND wink.gif Tai cia esme yra ta, kad sonai dezes ar tai vonios butu balti? Na, kas tuos seselius isbaido? Ir kai vonioje svieti is virsaus gal reikia sviesti per balta kokia tai medziaga?

QUOTE(Akasha @ 2010 03 18, 15:51)
Tai rodau rezultatus ir laukiu kritikos.... Jei zinoma dar jums neatsibodo i mano vaika ziureti.... blush2.gif

Man niekada neatsibosta ziureti i vaikuciu nuotraukas wub.gif Is taviskiu man pirma labiausiai patiko, tik noretusi idomesnio kampo, dabar tos rankytes taip tiesiai nukirstos... antroje - rankyte perdaug vietos uzima, o trecioje ta uzuolaida man nesiziuri kazkaip...

QUOTE(azen @ 2010 03 18, 21:24)
Na kad jau negaliu namu darbu daryt, tai parodysiu savo senu foto  blush2.gif
user posted image

Sita man graziausia bigsmile.gif
Atsakyti
Man paskutiniu metu uzejusi manija fotografuoti vonioje smile.gif Turbut todel, kad kitur namuose nerandu kur fotkint, baltos sienos ir tiek doh.gif

user posted image

O cia... vakar padariau kadra atsisveikinimui su ziema smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 03 18, 20:53)

Sita man graziausia  bigsmile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 03 18, 21:22)
Man paskutiniu metu uzejusi manija fotografuoti vonioje 

o man si labai miela mirksiukas.gif
Papildyta:
dar kelias imesiu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 18, 18:25)
Niu šiandien pažaidžiau... Šviesos šaltinis prieš objektus smile.gif, rezultatas skirtingas, nes objektai jau kitaip atspindi šviesą smile.gif.

Dedu, tik mažesnes, kad neužkiščiau be reikalo SM.

Man lyg ir gerai jau....

QUOTE(azen @ 2010 03 18, 21:24)
sveikutes, vaikiuko foto labai grazios  wub.gif

na o mano fotika pasirodo cia vietoj netaisys, tipo pirma sius i vilniu o is vilniaus gamintoui doh.gif
nors dar net neaisku kas yra doh.gif
Papildyta:
Na kad jau negaliu namu darbu daryt, tai parodysiu savo senu foto  blush2.gif

Nikonus visada veza taisyti kitur.... Kompoziciskai man su suniu tokia visai nieko... ir patiko ten kur vaikas ore smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 03 18, 22:22)
Man paskutiniu metu uzejusi manija fotografuoti vonioje  smile.gif Turbut todel, kad kitur namuose nerandu kur fotkint, baltos sienos ir tiek  doh.gif

Faina ta kur vonioje... Siaip man labiau patinka portretukai, kur akytes matosi, bet sita visai liux.... Ziurisi.... mirksiukas.gif

QUOTE(azen @ 2010 03 18, 23:25)
aciu 4u.gif
o man si labai miela  mirksiukas.gif
Papildyta:
dar kelias imesiu  blush2.gif

Antroji visai nieko, tik virsaus truputi kirpciau... ir nepatinka bykse.... ax.gif O kas per padaras toj paskutinej? bigsmile.gif
Atsakyti
visa diena slampinejau po namus, nieko gero neradau.. man turbut su fantazija nesiseka bendraut. Nebus is manes fotografes doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

cia is stiklo paiesku doh.gif Fotkinau viska kas su stiklu susije doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noctua: 18 kovo 2010 - 23:32
laba vakara
as gal ne i tema.
bet iskau zmogaus megstancio /mokancio fotgrafuoti...taip sakant megejo,uz sutartine/nedidele kaina...
reikia graziu nuotraukyciu padaryti drabuzeliu ir vaikuciu... cia ruosiama bus internetine parduotuve...
gal yra norinciu Klaipedoje?
jeigu ka tai i AZ
aciu
Atsakyti