Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 03 16, 11:58)
Na ir dedu savo dryzuoto stiklo serija  biggrin.gif

technishkai - viskas patiko - ryshku, shvaru. bet kad per daug - man nelabai (ir plunksna, ir ledukai, ir dryzhiukai..), man patinka minimaliai, jei jau fotkint daiktus. beje, plunksnos man aplamai - nea, bet suprantu, kad cia tu eksperimentuoji. shaunuole. sparciai tobuleji. man geriausia su lempute, 3. 5 - idomi.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 17, 00:07)
tikiuosi neprireiks kada fotografuoti daiktų, nes ir nepatiko, bet ir šiaip, ne mano sritis.

Uff, nenori man foto įkelti nors tu ką. Nuoroda čia

drinks_cheers.gif

foto - o parodyk "visu ugiu"? idomu kaip atrodo. o fragmentas - man gal jb noretusi, neuzhkabina. arba kontrasto..?
QUOTE(azen @ 2010 03 16, 23:24)
nu bet mergos kiek visko yra internete, pamoku visokiu vaizdiniu kaip ka fotografuoti  bigsmile.gif na tik reik zinot koki zodi i googe vest.
siaip siulyciau dazniau cia i temele mest va tokius visokiu dalykus kaip, kad as radau... juk cia mokymosi tema tai ir pamokos visokios cia labai deretu ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as va uzsidegiau daiktus bandyt fotkint, jau norejau ta dezhe pirkt, bet kai idejai nuoroda kaip paprastai pasidaro, bandysiu pati blush2.gif blush2.gif blush2.gif
kas dare (akasha) - nepagailekt patarimu, kaip kas, i ka reiktu atkreipt demesi.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 17, 09:07)
oi, as ir nemegstu daiktu fotkint smile.gif nu arba nematau as ju sielos.. biggrin.gif niekaip man nedaeina kokia minti jiems sugalvot, kad noreciau as juos nufotkint..

as irgi. bet intriguoja. gal nemegstu - nes nemoku doh.gif
man patnka vazonines geles pastaruoju metu pyshkint. ech kaip noreciau macro. kazhin ar filtras kiek patenkintu mane..? ar verta? kaip manot?
Atsakyti
taisykliu dar gerai neishmanau, bet sitos taiko i istrizhaines.

user posted image

user posted image
Atsakyti
aš vakar naktį bandžiau šešėlius, nu man tai ryškus fantazijos trūkumas doh.gif
dedu vistiek į viešumą rolleyes.gif
tik dabar žiūriu,ar čia nuo iso užkelto tiek grūdo ar nuo paklodės blink.gif doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 17, 12:13)
Net nezinau kaip ir komentuoti.... Na stiklas be atspindiu, ir tai gerai... taciau pati foto neidomi  blush2.gif

rašiau juk, kad nieko originalaus pas mane ar įdomaus nebus. Ne mano sritis, priverstinai nieko įdomaus nesigauna. Svarbu išmokau stiklą be atspindžių nufotografuoti. O kūrybiškai tai atlikti, tikiuosi niekada niekas nepaprašys. O jei ir paprašys, atsisakysiu smile.gif
Vyras tai juokiasi, sako jei ebay norėsiu ką nors parduoti, galėsiu gražią foto įkelti, stiklo be atspindžių biggrin.gif
Atsakyti
Noelle, kur galima daugiau Tavo foto pamatyti, paspaudus ideta nuoroda tik kelias radau... Labai idomu butu pamatyti 4u.gif

Galvoju iskur man ta deze rasti daiktams be atspindziu... O ir laiko nemarios, pareinu namo po darbo ir... tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 03 17, 18:58)
Noelle, kur galima daugiau Tavo foto pamatyti, paspaudus ideta nuoroda tik kelias radau...  Labai idomu butu pamatyti  4u.gif
flickr dauguma mano foto privačiame albume, tik kelias neutralias padariau visiems matomas. O šiaip naujų foto kaip ir niekur nėra, apart mano kompiuteryje smile.gif Į kūdros dienoraštį įkeliu, bet ten tokios, kasdienės, šeimos labiau akimirkos...
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2010 03 17, 18:58)
Galvoju iskur man ta deze rasti daiktams be atspindziu... O ir laiko nemarios, pareinu namo po darbo ir... tingiu  blush2.gif

jei nori tik šiems nd, tai nereik tos dėžės, įsilipk, kad ir į vonią smile.gif iš viršaus lempa pašviesk. Tik jei mažesnė vonia (kaip mūsų), pačiai reikės susilankstyti visaip kaip, kad nufotografuoti galėtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 17, 15:52)
as va uzsidegiau daiktus bandyt fotkint, jau norejau ta dezhe pirkt, bet kai idejai nuoroda kaip paprastai pasidaro, bandysiu pati blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
kas dare (akasha) - nepagailekt patarimu, kaip kas, i ka reiktu atkreipt demesi.
as irgi. bet intriguoja. gal nemegstu - nes nemoku doh.gif
man patnka vazonines geles pastaruoju metu pyshkint. ech kaip noreciau macro. kazhin ar filtras kiek patenkintu mane..? ar verta? kaip manot?

Ten toj nuorodoj viskas kaip parodyta.... ir tikrai nieko mandro nereikia... dariau su paprastu audiniu, net nezinau medvilne ar linas ten buvo... tiesiog baltas ir savrbu, kad nelabai storas butu.... o toliau, tai apklijuoji tuos iskarpytus langus ir viskas.... Pasibandymams ir pradziai tikrai uzteks....

QUOTE(Maggie @ 2010 03 17, 16:30)
taisykliu dar gerai neishmanau, bet sitos taiko i istrizhaines.

Pirmoji man visai idomiai ziurisi... ir kontrastai ir istizaines... paprasta bet traukia aki... mirksiukas.gif

QUOTE(vijja @ 2010 03 17, 18:36)
aš vakar naktį bandžiau šešėlius, nu man tai ryškus fantazijos trūkumas  doh.gif
dedu vistiek į viešumą  rolleyes.gif
tik dabar žiūriu,ar čia nuo iso užkelto tiek grūdo ar nuo paklodės  blink.gif  doh.gif  biggrin.gif

Labai faina, tik gal kontrasto daugiau noretusi... Triuksmai tai arba del iso arba del neteisingos expozicijos.... O siaip gal dar siek tiek erdves daugiau is virsaus noretusi.... bet siaip labai labai patiko..... 4u.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 03 17, 19:15)
rašiau juk, kad nieko originalaus pas mane ar įdomaus nebus. Ne mano sritis, priverstinai nieko įdomaus nesigauna. Svarbu išmokau stiklą be atspindžių nufotografuoti. O kūrybiškai tai atlikti, tikiuosi niekada niekas nepaprašys. O jei ir paprašys, atsisakysiu  smile.gif
Vyras tai juokiasi, sako jei ebay norėsiu ką nors parduoti, galėsiu gražią foto įkelti, stiklo be atspindžių  biggrin.gif

Supratau supratau, kad tau nepatinka dauktu fotkinti... Viakas normaliai... Nereikia saves versti per prievarta..... mirksiukas.gif Svarbu, kas supratai ir ismokai tai daryti....
Nors as kartais save ir per prievarta verciu padaryti keleta kadru ir kai pradedu, tai isivaziuoju ir visai kartais liux gaunasi..... ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 03 17, 20:58)
Noelle, kur galima daugiau Tavo foto pamatyti, paspaudus ideta nuoroda tik kelias radau...  Labai idomu butu pamatyti  4u.gif

Galvoju iskur man ta deze rasti daiktams be atspindziu... O ir laiko nemarios, pareinu namo po darbo ir... tingiu  blush2.gif

Na gal turit namie kokiu kartoniniu deziu? o jei ne tai kai vyras varys i didesni prekybcentri tegul papraso pardaveju kokiu... turetu duoti... Ten ju kalnais metosi smile.gif Ir pasidarysi.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 17, 20:18)
Nors as kartais save ir per prievarta verciu padaryti keleta kadru ir kai pradedu, tai isivaziuoju ir visai kartais liux gaunasi..... ax.gif

teigiamo turi tas per prievartą kažko darymas. Nebloga mankštelė.
Atsakyti
Na tai kodel cia taip tylu... Kur visi prapuole? ax.gif

Metu snaigiu nuorodele akims paganyti http://www.stewpig.c...tos/2009/12/16/
Na ir dar viena...
http://www_smashinga...hotography.html

Man tai kazkoks nefotkinimo periodas... rankos nekyla.... Bet jauciu ir vel save per prievarta reikes pakankinti... negerai taip apsileisti... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 18 kovo 2010 - 11:22
Laba diena,

Man tai kompiuterio ausintuvas sugedo, tai nei vienos foto negaliu įkelti.
Nesupratau, ar šios savaites tema "Stiklas" ar "Stiklas be atspindziu". Jei nenuspresta, tai gal antras variantas geriau te buna smile.gif

akasha,labai patiko tavo kompozicijos su tauremis;)
Atsakyti
Laba diena
Akasha, tik jau nesakyk kad tau nefotkinimo periodas. Va man tai tikrai nefotkinimo periodas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Man irgi nepatinka daiktus fotkinti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Nors akashos daiktu fotkes man labai patinka ax.gif
Atsakyti
Kokere, nu zinok tikrai man atrodo, kad toks periodar, o gal tiesiog siaip nebesumastau nieko originalaus, o gal tiesiog atsibodo savo vaikus saudyti g.gif Ai net nezinau, bet sendien vistiek prisiverciau dukstant su vaiku dar ir papyskinti....
Tai rodau rezultatus ir laukiu kritikos.... Jei zinoma dar jums neatsibodo i mano vaika ziureti.... blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Sendien man matau JB diena doh.gif
Atsakyti