QUOTE(Akasha @ 2010 03 16, 11:58)
technishkai - viskas patiko - ryshku, shvaru. bet kad per daug - man nelabai (ir plunksna, ir ledukai, ir dryzhiukai..), man patinka minimaliai, jei jau fotkint daiktus. beje, plunksnos man aplamai - nea, bet suprantu, kad cia tu eksperimentuoji. shaunuole. sparciai tobuleji. man geriausia su lempute, 3. 5 - idomi.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 17, 00:07)
tikiuosi neprireiks kada fotografuoti daiktų, nes ir nepatiko, bet ir šiaip, ne mano sritis.
Uff, nenori man foto įkelti nors tu ką. Nuoroda čia
Uff, nenori man foto įkelti nors tu ką. Nuoroda čia
foto - o parodyk "visu ugiu"? idomu kaip atrodo. o fragmentas - man gal jb noretusi, neuzhkabina. arba kontrasto..?
QUOTE(azen @ 2010 03 16, 23:24)
nu bet mergos kiek visko yra internete, pamoku visokiu vaizdiniu kaip ka fotografuoti na tik reik zinot koki zodi i googe vest.
siaip siulyciau dazniau cia i temele mest va tokius visokiu dalykus kaip, kad as radau... juk cia mokymosi tema tai ir pamokos visokios cia labai deretu
siaip siulyciau dazniau cia i temele mest va tokius visokiu dalykus kaip, kad as radau... juk cia mokymosi tema tai ir pamokos visokios cia labai deretu
as va uzsidegiau daiktus bandyt fotkint, jau norejau ta dezhe pirkt, bet kai idejai nuoroda kaip paprastai pasidaro, bandysiu pati
kas dare (akasha) - nepagailekt patarimu, kaip kas, i ka reiktu atkreipt demesi.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 17, 09:07)
oi, as ir nemegstu daiktu fotkint nu arba nematau as ju sielos.. niekaip man nedaeina kokia minti jiems sugalvot, kad noreciau as juos nufotkint..
as irgi. bet intriguoja. gal nemegstu - nes nemoku
man patnka vazonines geles pastaruoju metu pyshkint. ech kaip noreciau macro. kazhin ar filtras kiek patenkintu mane..? ar verta? kaip manot?