Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Na as uz Akasha (jei nieko pries) imesiu ka radau mazdaug internete blush2.gif

user posted image

instrukcija visa

na cia jau supersupaprastintas variantas biggrin.gif
user posted image

na cia taip pat labai nesusilaikiau neidejus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 16 kovo 2010 - 20:27
Robobebro varžtai užkabino. thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 16, 10:58)
Na ir dedu savo dryzuoto stiklo serija  biggrin.gif

Na nerealiai thumbup.gif Ypač 2 ir 5 patiko wub.gif Sparčiai žengi į priekį Akasha 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 03 16, 14:43)
aš dar bandau su šešėliais pažaisti blush2.gif

Liuks idėja. Ir atlikta neblogai. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 03 16, 15:43)
kiek gražių darbų wub.gif labiausiai įstrigo Akashos pomidoras ir Robobebro varžtai rolleyes.gif iš paskutinių Akashos pirmoji su stiklu rolleyes.gif

aš dar bandau su šešėliais pažaisti blush2.gif

Nu pati fotke man labai faina, ir net suabejojau ar cia seseliai ax.gif Papasakokkaip padarei blush2.gif

QUOTE(Marile @ 2010 03 16, 20:35)
Akasha, o gal gali man tundrai paaiškinti kaip ten su ta deže fotografuoji  blush2.gif  dedi į vidų daiktą ir fotkini? o fotoaparatas lauke? ar kiši į vidų?

Azen geras nuorodeles idejo.... Daikta dedu i deze, o fotiko tikrai nekisu i deze, nes deze pas mane tik 50x50 cm, o su 50-tuku ir 0,5 fokusavimo atstumu netilpciau smile.gif

QUOTE(azen @ 2010 03 16, 21:22)
Na as uz Akasha (jei nieko pries) imesiu ka radau mazdaug internete  blush2.gif

na cia taip pat labai nesusilaikiau neidejus  blush2.gif

Gerai gerai, kad idejai as irgi pagal panasias nuorodas ir susikonstravau..... thumbup.gif

QUOTE(pinga @ 2010 03 16, 21:32)
Robobebro varžtai užkabino.  thumbup.gif
Na nerealiai thumbup.gif  Ypač 2 ir 5 patiko  wub.gif  Sparčiai žengi į priekį Akasha  4u.gif

Skubu isnaudoti laisva laika, kol dar nepradejau dirbti... O po to irgi pristabdysiu arklius.... Nors man cia tokia aistra, kad tikriausiai niekada nesustosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 kovo 2010 - 20:45
QUOTE(Akasha @ 2010 03 16, 20:43)
Skubu isnaudoti laisva laika, kol dar nepradejau dirbti... O po to irgi pristabdysiu arklius.... Nors man cia tokia aistra, kad tikriausiai niekada nesustosiu  lotuliukas.gif

Aš tavo vietoj gerai pagalvočiau, ar verta į darbą grįžti. biggrin.gif Su tavo talentu ir tobulėjimo tempais, jau galima galvoti kaip pomėgį darbu paversti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2010 03 16, 21:48)
Aš tavo vietoj gerai pagalvočiau, ar verta į darbą grįžti.  biggrin.gif  Su tavo talentu ir tobulėjimo tempais, jau galima galvoti kaip pomėgį darbu paversti  rolleyes.gif

biggrin.gif Svajone tokia turiu, tik iki jos igivendinimo dar toli toli... ir daug daug mokytis.... Bet labai labai aciu uz tokius grazius zodzius 4u.gif Taip sirdele paglosto ir skatina dar sparciau judeti i prieki.... bigsmile.gif
Atsakyti
nu bet mergos kiek visko yra internete, pamoku visokiu vaizdiniu kaip ka fotografuoti bigsmile.gif na tik reik zinot koki zodi i googe vest.
siaip siulyciau dazniau cia i temele mest va tokius visokiu dalykus kaip, kad as radau... juk cia mokymosi tema tai ir pamokos visokios cia labai deretu ax.gif
Atsakyti
tikiuosi neprireiks kada fotografuoti daiktų, nes ir nepatiko, bet ir šiaip, ne mano sritis.
Pabandžiau, bet gal ties šiuo bandymu ir apsistosiu. Turiu ir vakarykštį, bet tas tai nerodomas, sau pasiliksiu.
Vakar fotografavau nenureguliavus wb ir man visai patiko atspalvis. Tai ir šiandien taip pat dariau. Todėl nesibarkit smile.gif Moku nureguliuoti, bet tikslingai to nepadariau.

Uff, nenori man foto įkelti nors tu ką. Nuoroda čia
http://www.flickr.co...fie/4439110518/
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 16, 23:07)
tikiuosi neprireiks kada fotografuoti daiktų, nes ir nepatiko, bet ir šiaip, ne mano sritis.
Pabandžiau, bet gal ties šiuo bandymu ir apsistosiu. Turiu ir vakarykštį, bet tas tai nerodomas, sau pasiliksiu.

oi, as ir nemegstu daiktu fotkint smile.gif nu arba nematau as ju sielos.. biggrin.gif niekaip man nedaeina kokia minti jiems sugalvot, kad noreciau as juos nufotkint..
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 03 16, 18:52)
Bizyte,šauni idėja,labai fainai  thumbup.gif

QUOTE(pinga @ 2010 03 16, 20:32)
Liuks idėja. Ir atlikta neblogai. Šaunuolė  4u.gif

kaip faina ax.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 16, 20:43)
Nu pati fotke man labai faina, ir net suabejojau ar cia seseliai ax.gif  Papasakokkaip padarei  blush2.gif

tikrai šešėliai ten smile.gif pirma idėja buvo tekstą rašyti su markeriu ant stiklo, bet radau pas vaikus stiklo dekoravimo priemones (tokie spalvoti klijai ar ne klijai būna), tai su jais rašiau tekstą ant plėvelės, o paskui jau gaudžiau šešėlį ax.gif
Atsakyti
Akasha, smagus tavo stiklai!
O vien tik taure be nieko nesiziurejo kad neidejai?
bizyte is pradziu neikirtau kur seselio isekot smile.gif

p.s. labai dziugu, kad patiko mano varztai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 17 kovo 2010 - 11:03
QUOTE(Noelle @ 2010 03 17, 00:07)
Vakar fotografavau nenureguliavus wb ir man visai patiko atspalvis. Tai ir šiandien taip pat dariau. Todėl nesibarkit  smile.gif  Moku nureguliuoti, bet tikslingai to nepadariau.

Net nezinau kaip ir komentuoti.... Na stiklas be atspindiu, ir tai gerai... taciau pati foto neidomi blush2.gif
O man patinka daiktu fotografavimas... Tos ale issukis, kad paemus paprasta daikta sugalvoti, kad jis idomiau atrodytu ir ziuretusi... O ir siaip niekur neskubant galima susistatyti kaip nori... Su vaiku fotkinimu viska reikia ant greicio daryti smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 03 17, 11:59)
Akasha, smagus tavo stiklai!
O vien tik taure be nieko nesiziurejo kad neidejai?

Galiu ideti ir viena taure... tik cia apsvietimas is sonu, o ne is galo... Nu net nezinau man sis variantas toks nuobodokas atrodo...
user posted image

Va dar imetu nuorodele... Daug portretuku.... Man as meniskai labai patiko...
http://bentrovatoblog.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 17 kovo 2010 - 13:50
sveikos ir -i smile.gif Senokai jau cia buvau (seimyniniai rupesciai doh.gif ) Tikiuosi mane prisimenat ir neliepsit is naujo Nd daryt? biggrin.gif Veliau gal ka pavyks idet grazesnio. Kokia tema dabar?
Atsakyti