Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

o tai gal reik daryt tema "stiklas" ir tiek? smile.gif "su" ar "be" atspindziu cia jau tebunie potemes?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 16, 08:16)
Kelk kelk.... gi idomu viska paziureti.... As irgi vakar fotkinau stikla, tik truputi ne tema... specialiai dariau atspindzius, tai siek tiek veliau ikelsiu.... Laukiam ir tavo darbelio...
žinok nieko originalaus ar įdomaus, tiesiog mažutis tualetinio vandens buteliukas. Lig ir nėra atspindžių, bet dar noriu ir vieną šešėlį sutramdyti, vakar niekaip nepavyko jo išvengti. Mažutėlis, bet vistiek matosi. O šiandien dar ir antrą lempą iš rūsio parsinešiu į namus. Žiūrėsiu gal geriau gausis. Tuomet parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 16, 10:39)
o tai gal reik daryt tema "stiklas" ir tiek? smile.gif "su" ar "be" atspindziu cia jau tebunie potemes?

As uz smile.gif

Na ir dedu savo dryzuoto stiklo serija biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tikiuosi nemusit, kad tiek daug pridejau blush2.gif Na ir dar viena is tos pacios serijos, tik jau ne stiklas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 16, 10:58)

Na ir dedu savo dryzuoto stiklo serija  biggrin.gif

pirmos dvi net labai patiko, thumbup.gif
Atsakyti
Akasha, liuksiniai bandymai. Stiklo temai trečia labiausiai patiko, o ir plunksnelė.Papasakok kaip darei smile.gif
Atsakyti
Visos savaip įdomios, man ta su apversta taure pati pačiausia ir plunksnelė žinoma.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 16, 13:23)
Akasha, liuksiniai bandymai. Stiklo temai trečia labiausiai patiko, o ir plunksnelė.Papasakok kaip darei  smile.gif

Nu ka cia pasakoti ax.gif Turiu pasidariusi deze daiktams fotkinti (toki ale soft boxa) is Jyske pirktos skalbiniu dezes tokios medziagines... aptarukta baltu audiniu... Fonui vargau ir dariau kartona kas 1cm iskarpyta.... ir lempa staciau uz fono... Kaip ir viskas... O pagrindui stiklas is sekcijos naudotas, po juo juodas kartonas......

Dziaugiuosi, kad visas sudejau... Nes kaip matau kiekvienai vis kita patinka... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 kovo 2010 - 14:43
kiek gražių darbų wub.gif labiausiai įstrigo Akashos pomidoras ir Robobebro varžtai rolleyes.gif iš paskutinių Akashos pirmoji su stiklu rolleyes.gif

aš dar bandau su šešėliais pažaisti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Akasha, man irgi trecia super bigsmile.gif

O gal galetum nufotkinti is toli, kaip visa tavo iranga atrodo? ... nes sunkiai isivaizduoju kazkaip blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 16 kovo 2010 - 16:07
QUOTE(Tiny @ 2010 03 16, 15:53)
O gal galetum nufotkinti is toli, kaip visa tavo iranga atrodo? ... nes sunkiai isivaizduoju kazkaip  blush2.gif  biggrin.gif

man irgi idomu ax.gif

labas vakaras 4u.gif

Akasha,šauniai pasidarbavai thumbup.gif

robobebro varžtai bigsmile.gif thumbup.gif lego irgi patiko smile.gif

Maggie,iš tavo serijos labiausiai patiko pirma ir paskutinė bigsmile.gif

Bizyte,šauni idėja,labai fainai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 03 16, 16:53)
Akasha, man irgi trecia super  bigsmile.gif

O gal galetum nufotkinti is toli, kaip visa tavo iranga atrodo? ... nes sunkiai isivaizduoju kazkaip  blush2.gif  biggrin.gif

Na fotkinti dabar tikrai tingiu viska issitraukineti ir statyti...
bet va kazkiek panasus daiktas i sita nuorodoje, tik pas mane priekis atviras...
http://foto.kataloga...5...823&lang=lt Tik pas mane zinoma, kai savadarbis tai biski kreivas ir sleivas blush2.gif Tai biski geda ir rodyti butu... ax.gif Ir zinoma staline lempa... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 kovo 2010 - 19:03
Akasha, o gal gali man tundrai paaiškinti kaip ten su ta deže fotografuoji blush2.gif dedi į vidų daiktą ir fotkini? o fotoaparatas lauke? ar kiši į vidų?
Atsakyti