Aš tai labai laukiu temos stiklo be atspindžių, noriu išmokt akvariumą fotografuot, nes kol kas tai niekaip nepavyksta
QUOTE(Maggie @ 2010 03 15, 15:26)
kuom kitos nepatiko?
nerašiau, kad netinka. Tiesiog kitos nepatinka. Pirmoje orchidėjų galėtų ir nebūti, bet kitavertus ne taip jos ir maišo.
Antra, iš apačios fotografuota, būtent šiai merginai tai netinka (mano nuomone), taip pat galėtų gėlių nebūti, arba kažkaip kitaip jomis būčiau sužaidusi.
Trešioje įsprausta labai į kampą, žvilgsniui vietos nepalikta.
Paskutinė, gal ir būtų nieko, bet man tokia... na pamaiviška. Nesu tokių foto mėgėja.
QUOTE(Marile @ 2010 03 15, 16:44)
Aš tai labai laukiu temos stiklo be atspindžių, noriu išmokt akvariumą fotografuot, nes kol kas tai niekaip nepavyksta
Be blico fotkink. Tinkamu kampu ir nebus atspindziu
Meggie, tavo foto tvarkingos, bet kazkaip nekabina.
Pritariu nuomonei, kad modeliui netinka buti fotografuojamai is apacios. Pagurklys atsikisa
QUOTE(Kokere @ 2010 03 15, 17:02)
visaip bandau, ir su blicu, ir be blico, bet jei be blico, tada išplaukia, vis tik žuvytės gyvos, plaukioja viena vienintelis kadras yra pavykęs, bet ten pati žuvytė neįdomi (negraži)
Kazkada tema su stiklu jau buvo, jei netingesit paiekoti surasit... Na kiek as bandziau tai daryti nera labai paprasta, esme, kad nebutu aiskiai iziurimu atspindziu ant stiklo, kaip tarkim kad paties fotografuojancio nesimatytu ar siaip kokiu pasaliniu objektu, taip pat ryskiu sviesos saltiniu, na kaip pavyzdziai lempos ... cia va imetu nuorodele, kaip galima tai daryti http://www.tabletops...photography.htm
Galima tai ir be softboxo daryti.... na reikia bandyti zaisti ir informacijos pasiieskoti
Galima tai ir be softboxo daryti.... na reikia bandyti zaisti ir informacijos pasiieskoti
QUOTE(Marile @ 2010 03 15, 17:18)
visaip bandau, ir su blicu, ir be blico, bet jei be blico, tada išplaukia, vis tik žuvytės gyvos, plaukioja viena vienintelis kadras yra pavykęs, bet ten pati žuvytė neįdomi (negraži)
Sveikos
geriausia akvariumo fotografijai naudoti polirizacini fitra
Patiko varztukai tvarkinga fato tokia atrodo
na o mano lasiukai, zinau kad sviesos truksta, bet dabar jau sumasciau kita varianta reiks isbandyt ir ziureti kas gausis, o va pas mane neprizumina daug tai tenka fotika arti kist... na bet sumastysiu ka nors kai fotika pataisysiu
na o mano lasiukai, zinau kad sviesos truksta, bet dabar jau sumasciau kita varianta reiks isbandyt ir ziureti kas gausis, o va pas mane neprizumina daug tai tenka fotika arti kist... na bet sumastysiu ka nors kai fotika pataisysiu
Maggie, pirma faina, o va man antroj tas orchideju pagaliukas labai skaudziai i gerkle ''duria''. Ir visose tas pagaliukas demesi blasko.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 12, 14:19)
Patiko šešėlis su pomidoru, liuks. Ir Tavo ieškojimai mane žavi
QUOTE(pinga @ 2010 03 12, 14:55)
Malonus akiai Tavo bandymas pašešėliauti , gėlytę tik nuimčiau
QUOTE(Tiny @ 2010 03 14, 22:45)
Toks minimalistinis, man patinka, jei dar kiek ryškesnis, būtų išvis liuks.
QUOTE(Maggie @ 2010 03 15, 15:16)
Man pirmoji labiausiai patiko.
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 03 15, 13:56)
varžtukai tai iš vis nerealiai
QUOTE(Maggie @ 2010 03 15, 17:26)
kuom kitos nepatiko?
QUOTE(Noelle @ 2010 03 15, 17:58)
nerašiau, kad netinka. Tiesiog kitos nepatinka.
Pirmoje orchidėjų galėtų ir nebūti, bet kitavertus ne taip jos ir maišo.
Antra, iš apačios fotografuota, būtent šiai merginai tai netinka (mano nuomone), taip pat galėtų gėlių nebūti, arba kažkaip kitaip jomis būčiau sužaidusi.
Paskutinė, gal ir būtų nieko, bet man tokia... na pamaiviška. Nesu tokių foto mėgėja.
Pirmoje orchidėjų galėtų ir nebūti, bet kitavertus ne taip jos ir maišo.
ir as taip nerashiau
dabar aishkiau. nors ashtrokai.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 16, 01:09)
ai, tiek to.
norėjau įkelti pirmą bandymą su stiklu, bet persigalvojau Atrodo, kad vistik ne tai, ką reikia išgauti. Dar pasibandysiu
norėjau įkelti pirmą bandymą su stiklu, bet persigalvojau Atrodo, kad vistik ne tai, ką reikia išgauti. Dar pasibandysiu
Kelk kelk.... gi idomu viska paziureti.... As irgi vakar fotkinau stikla, tik truputi ne tema... specialiai dariau atspindzius, tai siek tiek veliau ikelsiu.... Laukiam ir tavo darbelio...