QUOTE(azen @ 2010 03 14, 18:09)
Na jei 2m tai dar turiu pora menesiu, reik paskubet
Rodau savo bandymus su vandeniuku, pati zinau, kad dar reik reik padirbet bet vis tiek rodau
Rodau savo bandymus su vandeniuku, pati zinau, kad dar reik reik padirbet bet vis tiek rodau
Saunuole, kad bandai ir darai ir rodai.. Patys lasiukai gerai pagauti, tik man ryskumo truksta, gal siek tiek didesnes ryskumo zonos... ir triuksmai lenda... Bet siaip saunuole... Lauksim kitu bandymu
QUOTE(Tiny @ 2010 03 14, 22:45)
Na tikrai labai neryskus tas seselis, bet is kitos puses man patiko tas svelnumas....
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 15, 13:10)
laba diena,
kiek daug graziu nuotrauku su seseliais prisiziurejau
nuotrauka su pomidoru ir sakute labai kurybiska, nu man tokiu ideju nekyla
azen, labai garzus lasiukai, man tik is arciau nnoretusi, antra nuotrauka, man graziausia
keliu 5ND:
naturali aplinka
kiek daug graziu nuotrauku su seseliais prisiziurejau
nuotrauka su pomidoru ir sakute labai kurybiska, nu man tokiu ideju nekyla
azen, labai garzus lasiukai, man tik is arciau nnoretusi, antra nuotrauka, man graziausia
keliu 5ND:
naturali aplinka
Naturaliame apsvietime pre geltonuoja man atrodo... Lyg ir auto geriausiai... O dirbtiniame pre gerai.... Man tinka... Mergele kuom fotkini... Dar dibtiniame kodel debeselis, o ne lempute?
Tai va prasidejo nauja savaite, tai kaip ir reiketu naujos temeles .... Ar darom ta su stiklu ir be atspindziu? ar kazka kito galvojam? kokie pasiulymai?
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 03 15, 13:56)
labas!
Azen nuotraukos man per tamsios, pirmoje tokia mesmale gavusis, o 3/4 sio "zanro" klasika, teisingai pagauta
Tiny grazi tokia minimalistine ir svelni
mergele23 man wb geras
as va tokia sumeistravau:
O seseliu tema dar galioja ar jau baigiasi? Ar kokia kita galvojam ?
Azen nuotraukos man per tamsios, pirmoje tokia mesmale gavusis, o 3/4 sio "zanro" klasika, teisingai pagauta
Tiny grazi tokia minimalistine ir svelni
mergele23 man wb geras
as va tokia sumeistravau:
O seseliu tema dar galioja ar jau baigiasi? Ar kokia kita galvojam ?
Sita tai man super.... Blin tie varztai tokie grazus cia....
Seseliu tema, kaip ir baigesi, bet kas nores, tegul toliau deda....