Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(azen @ 2010 03 14, 18:09)
Na jei 2m tai dar turiu pora menesiu, reik paskubet  bigsmile.gif
Rodau savo bandymus su vandeniuku, pati zinau, kad dar reik reik padirbet bet vis tiek rodau blush2.gif

Saunuole, kad bandai ir darai ir rodai.. Patys lasiukai gerai pagauti, tik man ryskumo truksta, gal siek tiek didesnes ryskumo zonos... ir triuksmai lenda... Bet siaip saunuole... Lauksim kitu bandymu smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 03 14, 22:45)
Sveikos  4u.gif

Sunkiai cia tas mano seselis iziurimas, ale keliu...

Na tikrai labai neryskus tas seselis, bet is kitos puses man patiko tas svelnumas.... smile.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 15, 13:10)
laba diena,

kiek daug graziu nuotrauku su seseliais prisiziurejau thumbup.gif

nuotrauka su pomidoru ir sakute labai kurybiska, nu man tokiu ideju nekyla blush2.gif

azen, labai garzus lasiukai, man tik is arciau nnoretusi, antra nuotrauka, man graziausia ax.gif

keliu 5ND:
naturali aplinka

Naturaliame apsvietime pre geltonuoja man atrodo... Lyg ir auto geriausiai... O dirbtiniame pre gerai.... Man tinka... Mergele kuom fotkini... Dar dibtiniame kodel debeselis, o ne lempute?

Tai va prasidejo nauja savaite, tai kaip ir reiketu naujos temeles .... Ar darom ta su stiklu ir be atspindziu? ar kazka kito galvojam? kokie pasiulymai?
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 03 15, 13:56)
labas!

Azen nuotraukos man per tamsios, pirmoje tokia mesmale gavusis, o 3/4 sio "zanro" klasika, teisingai pagauta smile.gif

Tiny grazi tokia minimalistine ir svelni  4u.gif

mergele23 man wb geras  4u.gif

as va tokia sumeistravau:
O seseliu tema dar galioja ar jau baigiasi? Ar kokia kita galvojam  g.gif?

Sita tai man super.... smile.gif Blin tie varztai tokie grazus cia.... 4u.gif

Seseliu tema, kaip ir baigesi, bet kas nores, tegul toliau deda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 15 kovo 2010 - 13:02
Sveikos  4u.gif

grazi nuotrauka, bet man noretusi, kad fokusas butu ant visos sakeles... ax.gif
Papildyta:
labas!

Azen nuotraukos man per tamsios, pirmoje tokia mesmale gavusis, o 3/4 sio "zanro" klasika, teisingai pagauta smile.gif

Tiny grazi tokia minimalistine ir svelni  4u.gif

mergele23 man wb geras  4u.gif

labai graziai padarei thumbup.gif
kilo toks klausimas, ar cia taikei istrizianes taisykle? Ar siai taisyklei reikia tikslumo, kad butu nuo vieno kampo link kito? g.gif

Akasha,As turiu Nikon D90 vr18-105 mm
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 15, 14:04)
Naturaliame apsvietime pre geltonuoja man atrodo... Lyg ir auto geriausiai...

Tai va prasidejo nauja savaite, tai kaip ir reiketu naujos temeles .... Ar darom ta su stiklu ir be atspindziu? ar kazka kito galvojam? kokie pasiulymai?
Papildyta:

Sita tai man super.... smile.gif Blin tie varztai tokie grazus cia....  4u.gif

Seseliu tema, kaip ir baigesi, bet kas nores, tegul toliau deda....

doh.gif as auto tikrinau, pre tikrai geltonuoja smile.gif

man stiklas tinka, nezinau gal kokiu kitu variantu kas pasiulys ar dar kas nores pratesti

p.s. dziaugiuos kad patiko, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 15, 14:20)
doh.gif as auto tikrinau, pre tikrai geltonuoja smile.gif

o kaip čia jus tikrinat? Nelabai suprantu..

Stiklo tema labai įdomiai skamba smile.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

man patinkA, shvelnus, vos iziurimas. o jei padidint kontrasta? arba jb?
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 15, 13:10)
keliu 5ND:

dirbtiniam gerai. del naturalaus - nezinau g.gif

keleta sekmadieninio laukimo prie lango:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 15, 15:16)
o kaip čia jus tikrinat? Nelabai suprantu..

Stiklo tema labai įdomiai skamba smile.gif

fotoshope yra pipete (eyedropper), ziurek kad COLOR butu mazdaug R=G=B. Seseliuose wb kazkiek nuplauks. (Kazkur rasiau apie tikrinima, gali pasiieskot jei netingi sioje temoje).

Maggie, man tos orchidejos kaip tik blasko ir "tersia" kadrus, pirmos trys be geliu geriau ziuretusi manau, paskutine tokia labai nenaturalna mano akiai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 15, 15:16)
man patinkA, shvelnus, vos iziurimas. o jei padidint kontrasta? arba jb?

dirbtiniam gerai. del naturalaus - nezinau g.gif

Man pirma ir paskutine geriausios.... Pirmojoj siek tiek blasko orchidejos ir ju spalva... taip pat fonas net is triju skirtingu spalvu man nea.... Na reikejo ta uzyolaida labiau patraukti ir butu tik juoda ir raudona... Antroj man nepatinka kiap krenta seseliai ant veido... matosi visos raukslytes... Ir fotografuojant moters portreta reiketu vengti kadru is apacios... Labai retai tokie kadrai graziai ziurisi... Trecioje puodelis, ziedai ir ryskus nagai blasko demesi... O va paskutine man fainiausia... spalvos neblasko demesio... garazus jb ir tas modeliuko pasimaivymas kazkuom zavus smile.gif...Tik neuzpyk, cia tik mano kuklia nuomone viskas taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 15, 16:09)
Maggie, man tos orchidejos kaip tik blasko ir "tersia" kadrus, pirmos trys be geliu geriau ziuretusi manau, paskutine tokia labai nenaturalna mano akiai smile.gif  4u.gif

as cia mena bandziau daryt su tom gelem he he. bet pati matau, kad ypac tie pagaliukai nekaip ziurisi.

QUOTE(Akasha @ 2010 03 15, 16:25)
Man pirma ir paskutine geriausios.... Pirmojoj siek tiek blasko orchidejos ir ju spalva... taip pat fonas net is triju skirtingu spalvu man nea.... Na reikejo ta uzyolaida labiau patraukti ir butu tik juoda ir raudona... Antroj man nepatinka kiap krenta seseliai ant veido... matosi visos raukslytes... Ir fotografuojant moters portreta reiketu vengti kadru is apacios...  Labai retai tokie kadrai graziai ziurisi... Trecioje puodelis, ziedai ir ryskus nagai blasko demesi... O va paskutine man fainiausia... spalvos neblasko demesio... garazus jb ir tas modeliuko pasimaivymas kazkuom zavus smile.gif...Tik neuzpyk, cia tik mano kuklia nuomone viskas taip  4u.gif

oi ne, nepykstu, man labai idomi objektyvi ir ishsami kritika smile.gif man paciai patinka spalvotos nuotraukos, visada ishliksiu ishtikima jb, bet kai kada spalvos labai gyvybes priduoda biggrin.gif turiu omeny, kad man tos trys spalvos visai cia tinka, bet del geliu - tu ir robobebras teisus. idomi pastaba del fotografavimo is apacios, kazhkaip neuzhfiksavau, na as zinau, kad visishkai is apacios nekaip ziurisi, bet nemaniau, kad nors siek tiek daro toki pati dalyka.

aciu uz komentarus.

beje, kaip del savaites temos? ka mastom? kazhka minejai del atsipindziu, bet nelabai supratau temos esmes.
Atsakyti

dirbtiniam gerai.
[/quote]

tuomet perdarysiu natūralu, kaip supratau dirbtinis visiems gerai;)

Labai gražios nuotraukos, tokiam fone graziausiai ziurisi pirma ir trečia foto, jos labai natūralios.
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif

Aciu, kad pastebejot ir iziurejot 4u.gif

Maggie, jeigu kontrasta didinu, tai seselio linijos tik dar labiau ploneja ir fonas isdega...

Man is taviskiu pirmoji labai patiko. Spalvos visur labai grazios. Visose, isskyrus pirmoje, man biski kuno perdaug, galva optiskai sumazeja... kazkokio kito kampo noretus...

Grazu bigsmile.gif Man paparti primena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 03 15, 17:02)
beje, kaip del savaites temos? ka mastom? kazhka minejai del atsipindziu, bet nelabai supratau temos esmes.

As irgi nelabai supratau... gal galima patikslinti uzduoti, ka reiskia be atspindziu?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 12, 22:24)
pazaidziau lego, ideja lyg ir yra, bet kazko truksta.
fainai, tiek su lego, tiek su varžtukais.

QUOTE(azen @ 2010 03 14, 16:09)
Na jei 2m tai dar turiu pora menesiu, reik paskubet  bigsmile.gif
Rodau savo bandymus su vandeniuku, pati zinau, kad dar reik reik padirbet bet vis tiek rodau blush2.gif
tamsoki, bet faina, kad bandai. Aš dar neradau laiko su lašiukais pažaisti.

QUOTE(Tiny @ 2010 03 14, 20:45)
Sveikos  4u.gif
įžiūrimas šešėlis smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 03 15, 13:16)
man tik pirma patinka.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 15, 17:16)
man tik pirma patinka.

kuom kitos nepatiko?
Atsakyti