Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 13, 13:31)
gal kuri turit issisaugojus linka, kur tokia moteris fotografuojasi nuoga su dukra? tokios siek tiek sokiruojancios foto.. lyg rusu fotografe.. kazkada cia daug buvo apie tai kalbeta.. nors uzmusk, nerandu smile.gif

sita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 03 13, 13:35)

aciu, sita smile.gif
Atsakyti
O kiek smagiu seseliu pridejot thumbup.gif

Labiausiai patiko akashos pomidoras, o del piestuku tai man gal kokiu graziai padroztu drozliu salia noretusi. Saunuole akasha, kaip tie keistuoliai - svarbiausia izvelgti stebuklus paprastuose dalykuose rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites pradziai papasakosiu apie beda kuri istiko mano fotoaparata.
Turiu Nikon D40 su AF s nikkor 18-55mm objektyvu. tai kazkas atsitiko objektyvui g.gif
kai fotografuoju kazka i toli viskas tvarkoj sukinejasi svariai, bet kai is toli pereinu i fotografavima kazko iis arti tai toks jausmas, kad ojektyvui sunku suktis kad sufokusuotu, is leeeto taip ir keistai dzirgzdamas vos vos sufousuoja.
Gal kam taip buvo? Zinoma jei supratot ka norejau pasakyti blush2.gif
ai tiesa dar pamirsau pamineti, kad kai perjungiu i rankini fokusavima tai viskas sukiojasi kuo puikiausiai

Na o dabar bandau ideti WB diena fotografuota

Auto
user posted image

Debeselis
user posted image

Rankinis nustatymas
user posted image
Papildyta:
f5.6
user posted image

f14.0
user posted image

f36.0
user posted image

Man tokioj kompozicijoj kazkaip geriausiai pasimate tas skirtumas tarp skirtingu f
bandziau ir knyga ir zemelapi, bet ten taip ryskiai man nsimate to ryskumo gylio (ar ko ten tokio biggrin.gif , na atleiskit dar terminu nelabai gerai isisavinau blush2.gif )
esme supratau, nes daug bandymu padariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 13 kovo 2010 - 21:46
QUOTE(Forgete @ 2010 03 13, 21:52)
O kiek smagiu seseliu pridejot  thumbup.gif

Labiausiai patiko akashos pomidoras, o del piestuku tai man gal kokiu graziai padroztu drozliu salia noretusi. Saunuole akasha, kaip tie keistuoliai - svarbiausia izvelgti stebuklus paprastuose dalykuose  rolleyes.gif

Dekui, dekui uz tokias pagyras blush2.gif bigsmile.gif O del drozliu, buvo ir toks bandymas, tik nelabai man paciai patiko... droztukas negraziai drozia.... smile.gif

QUOTE(azen @ 2010 03 13, 22:58)
Sveikos mergaites pradziai papasakosiu apie beda kuri istiko mano fotoaparata.
Turiu Nikon D40 su AF s nikkor 18-55mm objektyvu. tai kazkas atsitiko objektyvui  g.gif
kai fotografuoju kazka i toli viskas tvarkoj sukinejasi svariai, bet kai is toli pereinu i fotografavima kazko iis arti tai toks jausmas, kad ojektyvui sunku suktis kad sufokusuotu, is leeeto taip ir keistai dzirgzdamas vos vos sufousuoja.
Gal kam taip buvo? Zinoma jei supratot ka norejau pasakyti blush2.gif
ai tiesa dar pamirsau pamineti, kad kai perjungiu i rankini fokusavima tai viskas sukiojasi kuo puikiausiai

5 nd lyg ir gerai, 2 irgi gerai....
Del leto fokusavimo, gal sviesa kalta? Pabandyk lauke is arti (zinoma ne per daug arti, kokio 0,5m) koki daikta pafotkinti is arti, ir jei lauke greiciau fokusuoja vadinasi viskas tvarkoj su tuo objektyvu tiesiog jam tamsesnes vietos nepatinka, o jei ne tai vadinasi reikia nesti tikrinti ir tvarkyti....
Atsakyti
Nenoriu būti apibarta už reklamą, bet gal ką sudomins: objektyvas
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 13, 23:09)
Dekui, dekui uz tokias pagyras blush2.gif  bigsmile.gif O del drozliu, buvo ir toks bandymas, tik nelabai man paciai patiko... droztukas negraziai drozia.... smile.gif
5 nd lyg ir gerai, 2 irgi gerai....
Del leto fokusavimo, gal sviesa kalta? Pabandyk lauke is arti (zinoma ne per daug arti, kokio 0,5m) koki daikta pafotkinti is arti, ir jei lauke greiciau fokusuoja vadinasi viskas tvarkoj su tuo objektyvu tiesiog jam tamsesnes vietos nepatinka, o jei ne tai vadinasi reikia nesti tikrinti ir tvarkyti....

dziaugiuosi, kad ND mano geri, aciu thumbup.gif

o objektyvas, tai ne tai kad del sviesos nefokusuoja, bet grynai toks vaizdas, kad jam mechaniskai sunku suktis - dzerzgia sukdamasi blink.gif gal ko pridulkejo g.gif
na bandysiu i garantini kreiptis, tik nezinau ar garantinis 1m ar 2m buvo, niekur ant talono garantinio nerandu to parasyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 03 14, 13:42)
dziaugiuosi, kad ND mano geri, aciu  thumbup.gif

o objektyvas, tai ne tai kad del sviesos nefokusuoja, bet grynai toks vaizdas, kad jam mechaniskai sunku suktis - dzerzgia sukdamasi  blink.gif gal ko pridulkejo g.gif
na bandysiu i garantini kreiptis, tik nezinau ar garantinis 1m ar 2m buvo, niekur ant talono garantinio nerandu to parasyta  unsure.gif

Nikonams jei neklystu visada buna 2 metai garantijos.... Siaip jei butu pridulkejas tai ir i tolimesnius objektus turetu letai fokusuoti... nors visai imanomas variantas, kad kazkas ikrite yra...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 14, 14:55)
Nikonams jei neklystu visada buna 2 metai garantijos.... Siaip jei butu pridulkejas tai ir i tolimesnius objektus turetu letai fokusuoti... nors visai imanomas variantas, kad kazkas ikrite yra...

Na jei 2m tai dar turiu pora menesiu, reik paskubet bigsmile.gif
Rodau savo bandymus su vandeniuku, pati zinau, kad dar reik reik padirbet bet vis tiek rodau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sunkiai cia tas mano seselis iziurimas, ale keliu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 14 kovo 2010 - 21:46
laba diena,

kiek daug graziu nuotrauku su seseliais prisiziurejau thumbup.gif

nuotrauka su pomidoru ir sakute labai kurybiska, nu man tokiu ideju nekyla blush2.gif

azen, labai garzus lasiukai, man tik is arciau nnoretusi, antra nuotrauka, man graziausia ax.gif

keliu 5ND:
naturali aplinka
debeselis
user posted image
pre
user posted image
auto
user posted image
dirbtinis apsvietimas
debeselis
user posted image
pre
user posted image
auto
user posted image
Atsakyti
labas!

Azen nuotraukos man per tamsios, pirmoje tokia mesmale gavusis, o 3/4 sio "zanro" klasika, teisingai pagauta smile.gif

Tiny grazi tokia minimalistine ir svelni 4u.gif

mergele23 man wb geras 4u.gif

as va tokia sumeistravau:
user posted image

O seseliu tema dar galioja ar jau baigiasi? Ar kokia kita galvojam g.gif?
Atsakyti