zhinau kad banalu, bet tik tiek ishejo sugalvot. fokusas silpnas, triukshmai lenda - ***** reikia stovo
QUOTE(robobebras @ 2010 03 12, 19:19)
Aciu, mergaites, uz pagyras mano seseliui
Smagu, kad cia tiek nemazai visi priedeliojot savo darbeliu, anksciau tik Akasha dazniau dedavo
p.s. veliau ikrausiu dar ir kitokiu, tik nenorejau uzgruzint dabar sito posto
Smagu, kad cia tiek nemazai visi priedeliojot savo darbeliu, anksciau tik Akasha dazniau dedavo
p.s. veliau ikrausiu dar ir kitokiu, tik nenorejau uzgruzint dabar sito posto
Dekui uz pagyras... Man irgi smagu, kad visi taip suaktyvejo ir daug darbeliu deda...
Is siu tai man paskutine smagi... Bet kaip bebutu pati pirmoji buvo geriausia
QUOTE(Maggie @ 2010 03 12, 19:31)
zhinau kad banalu, bet tik tiek ishejo sugalvot. fokusas silpnas, triukshmai lenda - ***** reikia stovo
Man tai truputeli kliuva, kad ranka taip apkapojai.... Triuksmu as nelabai matau, o ir fokusas priklauso nuo to kur norejai sufokusuoti.... Man tai ganetinai ryskus fokusas i laiksrodi... gal didesne ryskumo zona reikejo naudoti... Bet siaip visai nieko kadras...
QUOTE(Noelle @ 2010 03 12, 08:26)
Faina šiaip su jumis, bent skaitmeninį fotoaparatą išjudinau.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 12, 18:19)
paskutine idomesne, kitose noretusi ir toliau ranka matyt, ne tik plastakos dali...
Maggi gal reikejo tik seseli bandyt fotkint, tiesiog rankas toliau nuo sienos, kokia lempa uz ju, mintis patiko, as vis ja bandau igyvendint, tik nelabai pavyksta vienai...
QUOTE(frederica @ 2010 03 12, 00:20)
Sveiki visi
Atleiskit už tokį nerimtą mano šešėlį,nesusilaikiau - meilė rankdarbiam išreikšta per fotografiją
Atleiskit už tokį nerimtą mano šešėlį,nesusilaikiau - meilė rankdarbiam išreikšta per fotografiją
labai siltas darbas
pazaidziau lego, ideja lyg ir yra, bet kazko truksta.
robobebrai, antra Тoks netikėtumo efektas!
Pirma kiek pekrauta, kompozicija nelabai.. Trečia tiesiog tvarkinga foto.
Pirma kiek pekrauta, kompozicija nelabai.. Trečia tiesiog tvarkinga foto.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 13, 00:24)
paskutine labai ok, visko saikingai, idomiai ziurisi, tik gal kitos spalvos lego imciau - ryshkesnes.
su rankom - pati pirma buvo geriausia. sitos jau tokios chaotishkos.
Akasha - man labai patiko pomidoras, ideja liux. norejau paklaust kaip tu ta padarai? step by step? balta fona, grazhu seseli, kuo apshvieti ir t.t. buciau labai dekinga, nes noreciau pasimokyt grynai daiktus fotkint taip isciustintai
pieshtukai as well patiko, bet ten kur be drozhtuko (kaip tu juos taip sudejai, pabandysiu ir as smalsumo delei )
aciu uz nuomones. Po ranka geltoni legai pasitaike, tai taip ir sudejau, melyni jauciu butu buve geriau. Va dar viena pazaidziau:
QUOTE(Maggie @ 2010 03 13, 12:10)
Akasha - man labai patiko pomidoras, ideja liux. norejau paklaust kaip tu ta padarai? step by step? balta fona, grazhu seseli, kuo apshvieti ir t.t. buciau labai dekinga, nes noreciau pasimokyt grynai daiktus fotkint taip isciustintai
pieshtukai as well patiko, bet ten kur be drozhtuko (kaip tu juos taip sudejai, pabandysiu ir as smalsumo delei )
Kaip ir pati sakei baltas fonas(cia jei neklystu naudojau a2 formata) Siaip daug smagiau butu tureti A1 arba A0, tada nesimatytu taip ryskiai sujungimo linija, kau vienas prie sienos ir kitas ant pagrindo.... Tokiu atveju galima viena lapa naudoti parindui ir sienai.... (tai siuoatveju ta hotizonto linija retushavau PS pagalba). Apsvietimui naudojau vyro telefono(SE Aino) blykste.. Ten ja galima tiesiog ijungti ir sviecia kaip brozikas.... Pasistaciau telefona, isijungiau blikste ir ieskojau tinkammo kampo su sakute..... Tada padariau bandomaji kadra del nustatymu, kadras gavosi tamsokas... Atitinkamai didinau islaikyma... Ir dar vienas kadras ir viskas... pasiziurejau, kad viskas kaip ir norejau... O toliau darbas PS buvo... didinau kontrasta, taisiau lapu susjungimo linija ir viskas...
O su piestukai panasiai, tik sviesos daugiau, tai yra dvi stalines lempos... Piestukus kazkur kadaise buvau maciusi panasiai sustatytus, tai uzsimaniau ir as taip Is pradziu koki pusvalandi kankinausi ir man niekaip neisgavo, vis subiredavo, tai galiausiai susinervinau, pasiemiau lipalo ir statydama vis paklijavau ir viskas suveike puikiai... Tai va gali drasiai bandyti ieskoti ir t.t. Daiktu fotografija su praktika irgi labai lengva perprasti, svarbiausia ten sviesa pagrindas, o visa kita jau paprasta...
Tikiuosi, kad nors kazka supratai ir kad padejau
QUOTE(robobebras @ 2010 03 13, 13:00)
aciu uz nuomones. Po ranka geltoni legai pasitaike, tai taip ir sudejau, melyni jauciu butu buve geriau. Va dar viena pazaidziau:
Va sita is viso legolendo fainiausia
Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2010 03 13, 13:18)
Pora šešėlių
mintis labai liuks, tik man kiek per sviesu... dar tavo vietoj daryciau, kad vazeles selis nebutu kreivas, o labiau tiesiai.....
gal kuri turit issisaugojus linka, kur tokia moteris fotografuojasi nuoga su dukra? tokios siek tiek sokiruojancios foto.. lyg rusu fotografe.. kazkada cia daug buvo apie tai kalbeta.. nors uzmusk, nerandu