Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Aciukas, Meggie, Bandysiu zaist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 11, 19:25)
As tai lauke fotkinau. Medzio sesely...
Irgi neastrus gaunasi doh.gif

Gal reikejo pabandyti kontrasta padidinti... Siaip kompoziciskai, man visai idomiai ziurisi...

QUOTE(Roksi @ 2010 03 12, 00:26)
Sveikos  4u.gif

Prieš daugiau nei metus pirkau fotoaparatą FUJIFILM S100
http://news.cnet.com...mS100FS_540.jpg
Tiesiog norėjau kokybiškų ir ryškių nuotraukų, perkant sakė tai megėjiškas-profesionalus fotoaparatas.
Dabar norėtusi netik ryškių nuotraukų, bet ir pasimokyti fotografavimo meno. Taigi, pradedu sakityt jūsų pamokėles!  thumbup.gif

Sveika prisijungus... Lauksim namu darbu smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 03 12, 01:20)
Sveiki visi 4u.gif 
Atleiskit už tokį nerimtą mano šešėlį,nesusilaikiau - meilė rankdarbiam išreikšta per fotografiją biggrin.gif

Kodel nerimtas? Labai faina, kai dviaistros susungiamos i viena 4u.gif

QUOTE(Kokere @ 2010 03 12, 10:24)
Labas rytas
Nemeniskas bet ryskus kedes seselis

Kedes seselis tikrai ryskus ir fainas, gal tik kompozicijos kitokios siek tiek noretusi, pirmojoj, beveik gerai viskas butu, tik apacios siek tiek daugiau noretusi, kad kede nebutu taip drastiskai apkarpyta...

Na as irgi vakar dar kankinausi su seseliais... Kaip sviesos saltini sugalvojau panaudoti Mobiliako fotiko blykste smile.gif
user posted image

O cia siaip pazaidimai su piestukais... smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 12, 00:20)
Sveiki visi 4u.gif 
Atleiskit už tokį nerimtą mano šešėlį,nesusilaikiau - meilė rankdarbiam išreikšta per fotografiją biggrin.gif

puikiai! thumbup.gif Man labai patinka. Ir idėja, ir kompozicija, ir spalvos wub.gif Preciziškai atlikta.

QUOTE(Kokere @ 2010 03 12, 09:24)
Labas rytas

pirmoji man thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 12, 13:19)

Na as irgi vakar dar kankinausi su seseliais... Kaip sviesos saltini sugalvojau panaudoti Mobiliako fotiko blykste smile.gif
O cia siaip pazaidimai su piestukais... smile.gif

Pirmoji su šešėliais labai thumbup.gif Smagi nuotraukytė, su nuotaika - pomidorui 'kaput' biggrin.gif
Pieštukai irgi smagiai. Tik drožtukas gal nereikalingas. Be jo mano akimis geriau.
Žavi visų nuotraukyčių kokybė. Didelis pliusas Tau thumbup.gif

O čia mano bandymas pašešėliauti ax.gif Lauksiu nuomonių.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2010 03 12, 14:55)
Pirmoji su šešėliais labai  thumbup.gif  Smagi nuotraukytė, su nuotaika - pomidorui 'kaput'  biggrin.gif
Pieštukai irgi smagiai. Tik drožtukas gal nereikalingas. Be jo mano akimis geriau.
Žavi visų nuotraukyčių kokybė. Didelis pliusas Tau thumbup.gif

O čia mano bandymas pašešėliauti  ax.gif Lauksiu nuomonių.

Dekui.... smile.gif Va del piestuku del to ir dejau abu variantu... Labai gaila, kad droztuko spalvingo neturejau...

O tavo seseliai man irgi patinka :)Grazi kompozicija labai....Kaip apsvietima darei?
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 11, 19:12)
Va ka atkasiau archyve lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Cia su muilime ir ant bajerio aisku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

smile.gif

QUOTE(Kokere @ 2010 03 12, 08:24)
Labas rytas
kompoziciškai nelabai. Bet šešėlis išties ryškus. Foto taip pat kiek persharpintos, bent jau man.

Akasha, liuks padirbėjai. Su pieštukais pirma, be drožtuko patinka. Fainuoliška.
Ir su šešėliu liuks, gerai sumąstei.

Pinga, fainas ir tavo šešėlis. Gal gėlė ten ir nereikalinga. Patinka labai tas foto minkštumas.

Faina, kad šešėlių kasdien daugėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 12, 16:03)
Akasha, liuks padirbėjai. Su pieštukais pirma, be drožtuko patinka. Fainuoliška.
Ir su šešėliu liuks, gerai sumąstei.

Pinga, fainas ir tavo šešėlis. Gal gėlė ten ir nereikalinga. Patinka labai tas foto minkštumas.

Faina, kad šešėlių kasdien daugėja  smile.gif

Dekui Noelle.... Tema tai tikrai labai faina ir kazkaip daug darbu sulauke thumbup.gif

O man iskilo tokia beda ir klausimas... Vat fotkinau seseli, su vienu sviesos saltiniu, nes jei daugiau tai seselis darosi neryskus, bet mane nervina, kad ir po pomidoru atsiranda seselis... Ka daryti, kad jo nebutu, negi tik PS pagalba galima ji panaikinti?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 12, 16:20)
Dekui Noelle.... Tema tai tikrai labai faina ir kazkaip daug darbu sulauke  thumbup.gif

O man iskilo tokia beda ir klausimas... Vat fotkinau seseli, su vienu sviesos saltiniu, nes jei daugiau tai seselis darosi neryskus, bet mane nervina, kad ir po pomidoru atsiranda seselis... Ka daryti, kad jo nebutu, negi tik PS pagalba galima ji panaikinti?

thumbup.gif Kokių fainų šešėlių prikrovėt. smile.gif
Aš vis dar su tuo WB vargstu doh.gif Bandau dienos šviesoje pakartoti:

auto
user posted image

pre auto
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 12, 14:14)
O tavo seseliai man irgi patinka :)Grazi kompozicija labai....Kaip apsvietima darei?

Ačiū, Akasha 4u.gif Kompozicija silpnoka mano vieta, tai labai malonu girdėti, kad nors ši pavyko smile.gif Apšvietimas čia natūralus - tiesioginė popiečio saulė. Daugiau jokių šaltinių nenaudojau. Baltas fonas suveikė kaip reflektorius, todėl šešėlinėj pusėj detalės pakankamai aiškios.

QUOTE(Noelle @ 2010 03 12, 15:03)

Ačiū 4u.gif Su gėle man gyvesnė kompozicija atrodė, todėl ją ir palikau. O ką reiškia "foto minkštumas" ?
Tiesa, man Tavo šešėlinė foto su kėde taip pat patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 12, 15:36)
Aš vis dar su tuo WB vargstu  doh.gif Bandau dienos šviesoje pakartoti:

Man custom lyg geltonuoja truputį.. Bet atlikta tikrai kūrybiškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 12 kovo 2010 - 15:49
QUOTE(pinga @ 2010 03 12, 16:48)
Man custom lyg geltonuoja truputį.. Bet atlikta tikrai kūrybiškai  smile.gif

g.gif
Niu su pincetu tikrinau lotuliukas.gif, niu nėra grynai balta spalva 255, 255, 255 bet skaičiukai į tą pusę.
Lengviau su PS tą baltos spalvos nustatymą pataisyt lotuliukas.gif O dėl kūribiškumo, tai čia nieko nėra wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 12 kovo 2010 - 15:57
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 12, 16:36)

Man atrogo, kad gerai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 12, 16:36)

man auto balciausias g.gif
gal del zalio pagrindo custom siek tiek geltonuoja-zaliuoja.
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz pagyras mano seseliui mirksiukas.gif
Smagu, kad cia tiek nemazai visi priedeliojot savo darbeliu, anksciau tik Akasha dazniau dedavo smile.gif
Patiko forgetes seselis, Maggie dryziukai labai faini (gal reikejo tik platesni kampa naudot, jei toki turi, kad viskas butu rysku), federica man labiausiai kas uzkliuva foto - kad ta sirdeles ideja matyta. Kokeres seselis geras, siaip is jo kazka daugiau islauzt manau buvo imanoma. Akashos piestukai mieli, droztuko kaip pati sakei reikia spalvoto arba visai nereikia. Pomidoras gerulis, man tas seselis netrukdo smile.gif. pinga irgi grazu.
Meadow man irgi geltonuoja smile.gif
uo prigyriau, jei patiko, dedu dar keleta variantu is tos pacios darytos serijos:

user posted image

user posted image

user posted image

p.s. veliau ikrausiu dar ir kitokiu, tik nenorejau uzgruzint dabar sito posto smile.gif
Atsakyti