Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Forgete @ 2010 03 11, 16:28)
Marile man atrodo visai neblogai, tik rankyte nukirpta arba daugiau nukirpt, arba visa reiketu palikt. Dabar toks ribis variantas. Na ir truputi su PS prasisukt - pasviesint, paryskint. Ir nezinau kaip del sviesos saltinio, gal noretusi kad ji atsisukus i ji butu, bet taip daugiau paslaptingumo suteikia.  4u.gif

ačiū už komentarą 4u.gif nieko nedaryta su foto, tokia ir nufotofrafuota. Suprantu dėl galūnių nukarpymo per sąnarius, neišėjo visko sužiūrėt. O šviesa tokia, nes ten stalinė lempa iš sono.
Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2010 03 11, 17:29)
liuks, kad įkėlei. Žvilgsnis koks, ir ta rankutė labai fainai atrodo, ir tas pakeltas petukas liuks. Žodžiu, akimirka tikrai labai faina.
Gaila nukirptos rankutės kairėje, vos daugiau erdvės nepamaišytų. Kadangi ranka nukirpta, tai visą nuotrauką pasiūlyčiau pakarpyti. Iš dešinės apie 1,5cm, iki rankutės, iš apačios apie 2-2,5cm, iki marškinukų apdailos. Sekantį kart gali mergaitę į šviesos šaltinį pasukti. O sušvelninti šešėlį, gali kad ir su baltu popieriaus lapu.

Maggie, gražūs dryžiukai  smile.gif

ačiū, pasinaudosiu patarimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 11, 07:02)
Na padariau jb, nezinau ar nepersistengiau. KAzkaip vis dar sunku atrasti tinkama varianta.
tikrai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 21:40)

emigrante tau viskas gavosi su tuo koliazu? parasiau efoto ir tik paskui pamaciau, kad ten tavo zinute.

aha, aciu, gavosi smile.gif

Maggie, man ta pirmoji dryziuke labai faina thumbup.gif O antroji griuva, taip ir linksta galva i desine biggrin.gif
Marile, kirpciau arba iki alkunes, arba zemiau juosmens smile.gif Ir spalvu siltesniu noreciau.
Atsakyti
As tai lauke fotkinau. Medzio sesely...
Irgi neastrus gaunasi doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 11, 17:25)
As tai lauke fotkinau. Medzio sesely...
Irgi neastrus gaunasi doh.gif
šešėlis matosi, nors ir neaštrus. Vistiek gerai, kad bandai.

Radau keliuose puslapiuose šešėlių foto. Tiesiog, pasižiūrėjimui. O gal kurį nors ir atkartoti noras kils, ar šiaip idėjos gims (pamenu kai pradėjau fotografuoti, ir kitus tuometinius foto bendražygius... būtina foto buvo šešėlinis autoportretas su fotoaparatu smile.gif

http://www.betterpho...l...tID=&camID=

http://www.smashingm...ow-photography/

http://www.digitalpi...ow-photographs/
Atsakyti
Graziu pavyzdziu yra thumbup.gif
Va ka atkasiau archyve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia su muilime ir ant bajerio aisku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 03 11, 17:00)
neturiu aš trikojo, aš tokia tikra naujokė, pradedanti  4u.gif  iš tikro tai nėr ką ir rodyti, pati matau kad nieko gero..
Papildyta:
Ai, pagalvojai, velniai nematė, dedu nuotrauką, nors vis nedrąsu, bet jei niekad nieko nedėsiu, tai nieko ir nebus, vis tik čia pradinukų tema.. Čia vakar šešėlius begaudant pabandžiau ir dukrą pafotkint, galbūt turėsit kokių komentarų. Gal ne tiek į šešėlių temą ši nuotrauka, kiek šiaip bandymas vaiką fotografuot

Visai faina nuotaika pagavai... Saunuole, kad bandai ir darai 4u.gif Daugiau nuotraukyciu dek... o problemeles jau kitos merginos issake...

QUOTE(Maggie @ 2010 03 11, 17:37)
i seseliu tema:

O man antroji graziau ziurisi... pirmojoj fokusas pabeges atrodo...

Noelle, geros nuorodeles.... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prieš daugiau nei metus pirkau fotoaparatą FUJIFILM S100
http://news.cnet.com...mS100FS_540.jpg
Tiesiog norėjau kokybiškų ir ryškių nuotraukų, perkant sakė tai megėjiškas-profesionalus fotoaparatas.
Dabar norėtusi netik ryškių nuotraukų, bet ir pasimokyti fotografavimo meno. Taigi, pradedu sakityt jūsų pamokėles! thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Atleiskit už tokį nerimtą mano šešėlį,nesusilaikiau - meilė rankdarbiam išreikšta per fotografiją biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 11, 23:20)
Sveiki visi 4u.gif 
Atleiskit už tokį nerimtą mano šešėlį,nesusilaikiau - meilė rankdarbiam išreikšta
rimtas, nerimtas, bet nuostabus! (kaip tik ieškau vienam projektėliui 20 žmonių su skirtingais pomėgiais. Rezervuojuosi tave ir tavo rankdarbius smile.gif )

Aš noriu pabandyti žiedo šešėlį ant knygos psl. fotografuoti. Ne mano idėja, bet tiesiog noriu pabandyti smile.gif
Faina šiaip su jumis, bent skaitmeninį fotoaparatą išjudinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 12 kovo 2010 - 08:31
Labas rytas
Nemeniskas bet ryskus kedes seselis
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 11, 21:25)
O man antroji graziau ziurisi... pirmojoj fokusas pabeges atrodo...

fokusas - i lapukus buvo ax.gif bet tikrai atrodo kaip pabeges.
antra man irgi idomesne, tik griuva. einu pabandysiu ishtiesint, bet kiek bebandyciau man nelabai, nes susiaureja foto ir aplamai nepatinka.
Papildyta:
patiko Kokeres seselis, nors foto tamsoka, bet tokia paslaptinga, idomi siena, seseliai. pabandyk su ja trupuciuka PSopinti.
Atsakyti