Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(bizyte @ 2010 03 10, 17:41)
oi oi, kankinau ir aš šešėlius truputį, ir vaikus aišku biggrin.gif bet man rodos nieko gero kol kas, nes šešėlis krito tik ant žemės, bandžiau tiesti paklodę (ir išlyginau net  biggrin.gif  ), ale vistiek visos raukšlės matosi doh.gif  ant sienos būtų geriau  g.gif nu bet dedu kritikai, bandymas, vienas iš n.....blush2.gif
kiekviena pradžia, jau kažkiek nuveikto darbo smile.gif svarbu bandyti. O paklodę gal bandyk pakabinti.

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 10, 18:46)
o as pagavau seseli toki

labai liuksinis, išties. Labai patinka!

QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 19:45)
fainai sugalvojai. Man tik tonavimas nelabai patinka, o paverts į jb pilka labai, tai kontrasto augiau reiktų.

QUOTE(robobebras @ 2010 03 10, 21:31)
labai daug nepeizeju, bo tik biskiuka atsisedau, dedu savo mena, o ryt pakomentuosiu kitus, jei turesiu ka dadet ir nebus viskas issakyta.
ryškiai, gražiai.

QUOTE(Maggie @ 2010 03 10, 22:32)
noelles idomus kadras, bet man asmenishkai per geltona ir kvadratas uzkliuvo.
smile.gif o kuom kvadratas užkliuvo? Gal tik nepratusi tokį formatą matyti.
O dėl geltonumo. Nieko nepadarysi, tokios sienos + daug kontrasto, kaip kad man patinka.
Ačiū dar kartelį už komentarus.

Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 03 10, 22:32)
na as ne i tema - dar vienas auto-shuolis jusu teismui:

smagi
Atsakyti
Maggie faina ta tavo sese, liuks bandymai thumbup.gif

Na padariau jb, nezinau ar nepersistengiau. KAzkaip vis dar sunku atrasti tinkama varianta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 11, 00:32)

Na nepasiseke man su tuo katino seseliu, bet nieko, dar sioj savaitej turiu laiko, tik nezinau ar ka sumastysiu... Man kai reikia kanors teminio padaryti, tai visai kitos idejos laksto galvoj...
Nu va tavo paskutine, tai liuks foto smile.gif Man labai patinka, kad tokia energinga ir seselis si karta po tavimi matosi, na zodziu liux.... 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 03 11, 09:02)
Maggie faina ta tavo sese, liuks bandymai  thumbup.gif

Na padariau jb, nezinau ar nepersistengiau. KAzkaip vis dar sunku atrasti tinkama varianta.

Na va tikrai geriau atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 11, 01:18)
  smile.gif o kuom kvadratas užkliuvo? Gal tik nepratusi tokį formatą matyti.
O dėl geltonumo. Nieko nepadarysi, tokios sienos + daug kontrasto, kaip kad man patinka.
Ačiū dar kartelį už komentarus.

nezinau. suspausta. nes ideja labai faina, man patinka kede, siena, is pradziu kai tik idejai foto, as to seselio (kur zmogaus) net nepastebejau. tai vat galvoju, jei daugiau butu virshaus, gal "laisvesne foto" butu buvusi. nors aplamai ji idomi.
Atsakyti
Labai patiko Noelles ir robobebro seseliai smile.gif
Atsakyti
aš vakar ir bandžiau fotografuoti šešėlius, bet man niekaip tokie ryškūs nesigauna verysad.gif sakykit, ar jūs juos tokius išgaunat tik fotoaparatu, ar paryškinat dar paskui programom? Gal galit patart kaip juos išgaut ryškesnius fotografuojant? Aš bandžiau vakare, išjungus šviesą, tik su staline lempa šviečiant gaudyt, bet vistiek nėra tokie ryškūs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 03 11, 10:48)
aš vakar ir bandžiau fotografuoti šešėlius, bet man niekaip tokie ryškūs nesigauna  verysad.gif  sakykit, ar jūs juos tokius išgaunat tik fotoaparatu, ar paryškinat dar paskui programom? Gal galit patart kaip juos išgaut ryškesnius fotografuojant? Aš bandžiau vakare, išjungus šviesą, tik su staline lempa šviečiant gaudyt, bet vistiek nėra tokie ryškūs  verysad.gif

su lempa sunkiai, gal kokio halogeno reik. Arba saules seseli gaudyt.
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 03 11, 09:48)
aš vakar ir bandžiau fotografuoti šešėlius, bet man niekaip tokie ryškūs nesigauna  verysad.gif  sakykit, ar jūs juos tokius išgaunat tik fotoaparatu, ar paryškinat dar paskui programom? Gal galit patart kaip juos išgaut ryškesnius fotografuojant? Aš bandžiau vakare, išjungus šviesą, tik su staline lempa šviečiant gaudyt, bet vistiek nėra tokie ryškūs  verysad.gif
o kokius nustatymus, turi trikojį?
aš savo foto kontrastą didinau.
Parodyk savo bandymą, nes kai matai realią foto, galima daugiau ką patarti.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 11, 15:15)
o kokius nustatymus, turi trikojį?
aš savo foto kontrastą didinau.
Parodyk savo bandymą, nes kai matai realią foto, galima daugiau ką patarti.

neturiu aš trikojo, aš tokia tikra naujokė, pradedanti 4u.gif iš tikro tai nėr ką ir rodyti, pati matau kad nieko gero..
Papildyta:
Ai, pagalvojai, velniai nematė, dedu nuotrauką, nors vis nedrąsu, bet jei niekad nieko nedėsiu, tai nieko ir nebus, vis tik čia pradinukų tema.. Čia vakar šešėlius begaudant pabandžiau ir dukrą pafotkint, galbūt turėsit kokių komentarų. Gal ne tiek į šešėlių temą ši nuotrauka, kiek šiaip bandymas vaiką fotografuot

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 11 kovo 2010 - 16:01
Marile man atrodo visai neblogai, tik rankyte nukirpta arba daugiau nukirpt, arba visa reiketu palikt. Dabar toks ribis variantas. Na ir truputi su PS prasisukt - pasviesint, paryskint. Ir nezinau kaip del sviesos saltinio, gal noretusi kad ji atsisukus i ji butu, bet taip daugiau paslaptingumo suteikia. 4u.gif
Atsakyti
i seseliu tema:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 03 11, 15:00)
Ai, pagalvojai, velniai nematė, dedu nuotrauką, nors vis nedrąsu, bet jei niekad nieko nedėsiu, tai nieko ir nebus, vis tik čia pradinukų tema.. Čia vakar šešėlius begaudant pabandžiau ir dukrą pafotkint, galbūt turėsit kokių komentarų. Gal ne tiek į šešėlių temą ši nuotrauka, kiek šiaip bandymas vaiką fotografuot

liuks, kad įkėlei. Žvilgsnis koks, ir ta rankutė labai fainai atrodo, ir tas pakeltas petukas liuks. Žodžiu, akimirka tikrai labai faina.
Gaila nukirptos rankutės kairėje, vos daugiau erdvės nepamaišytų. Kadangi ranka nukirpta, tai visą nuotrauką pasiūlyčiau pakarpyti. Iš dešinės apie 1,5cm, iki rankutės, iš apačios apie 2-2,5cm, iki marškinukų apdailos. Sekantį kart gali mergaitę į šviesos šaltinį pasukti. O sušvelninti šešėlį, gali kad ir su baltu popieriaus lapu.

Maggie, gražūs dryžiukai smile.gif
Atsakyti