Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 17:32)
emigrante parašė, kad visiems galioja vienodos taisyklės, išimčių nebus (netiksli citata). ir vėliau parašė, kad puikiai žino, kas tokia yra Noelle, apie jos parodas ir t.t.. dėl to tas durnas juokas ir suėmė. pasirodė, kad iš Noelle vos ne šaipomasi.

Atsiversk mano pirma zinute (kalbu apie ta, kur ''siunciau'' noele ND, ir paziurek didele sypsena gale. Kas nesuprato juoku, tai cia jau ne mano problema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 03 kovo 2010 - 18:45
emigrante, na taip, pirmoji Tavo žinutė teikė vilčių, kad juokauji, kaip ir mūsų reakcija - kad juokaujam visi apie noelles "išbandymą" namų darbais.. o šioji (žemiau) žinutė jau naujoje temoje ką reiškia? wink.gif irgi juokai? wink.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 16:29)
cia gal mane pasikelusia ir nekulturinga pavadino  lotuliukas.gif  labai gerai zinau noele, ir konkursus jos laimetus sekiau. Bet taisykles yra taisykles manau, ir butu nesazininga kitu atzvilgiu. Cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

Atsakyti
baikim merginos pyktis. Jei izeidziau noele - atsiprasau.
dedu foto kritikai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 18:32)
emigrante parašė, kad visiems galioja vienodos taisyklės, išimčių nebus (netiksli citata). ir vėliau parašė, kad puikiai žino, kas tokia yra Noelle, apie jos parodas ir t.t.. dėl to tas durnas juokas ir suėmė. pasirodė, kad iš Noelle vos ne šaipomasi.

supratau, sita vieta buvau praleidus. sorry

QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 18:51)
baikim merginos pyktis. Jei izeidziau noele - atsiprasau.
dedu foto kritikai

prajuokinai, man ta arkli noretusi sona patraukt ir visai super butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 17:49)
emigrante, na taip, pirmoji Tavo žinutė teikė vilčių, kad juokauji, kaip ir mūsų reakcija - kad juokaujam visi apie noelles "išbandymą" namų darbais.. o šioji (žemiau) žinutė jau naujoje temoje ką reiškia? wink.gif irgi juokai? wink.gif

zinute pabaigoj su mirksniuku - bukim biedni, bet teisingi kaip sakoma, jei jau atejai i pradziamoksliu tema - prisistatyk ir pasakyk, kad esi labiau pazengus ir gali dalintis patarimais, o ne sitaip klaidint merginas. Na nemoku issireiksrt, darbe esu, sefai aplink laksto, pasislepus rasau lotuliukas.gif Del to ir mintys teisingai sakini sudeliot neina.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 17:53)
supratau, sita vieta buvau praleidus. sorry
prajuokinai, man ta arkli noretusi  sona patraukt ir visai super butu biggrin.gif

aha, noris ir man, bet tada susipaudzia tas arklys is virsaus ir apacios doh.gif
Kas dar kliuna? Momentinis kadras toks, ejau pamaciau, uz fotiko ir turiu smile.gif
Atsakyti
pataisytas 1nd..
deja nespėju taip greit padaryti nd kaip juda forumas blush2.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu komentarų
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 18:56)
zinute pabaigoj su mirksniuku - bukim biedni, bet teisingi kaip sakoma, jei jau atejai i pradziamoksliu tema - prisistatyk ir pasakyk, kad esi labiau pazengus ir gali dalintis patarimais, o ne sitaip klaidint merginas. Na nemoku issireiksrt, darbe esu, sefai aplink laksto, pasislepus rasau  lotuliukas.gif  Del to ir mintys teisingai sakini sudeliot neina.

aš už Noelle neatsakysiu, bet nemanau, kad ji siekė ką nors suklaidinti.

ok, baigiam.

dabar jau suvisam dingstu. Tau šefai laksto, o man kepsnys kepa bigsmile.gif
nu gerai, dar palauksiu, ką atrašys. Zitlali, greičiau rašyk biggrin.gif nu rimtai, gal aš neteisi, nes iš tokios nepiktos baikos išėjo VO koks skandalas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 kovo 2010 - 19:01
na as buvau bene vienintelis palaikantis noelle, nors nezinojau nei kas ji nei ka ji daro. Bet uzastrinau ne del josios, jai respektas, nes akiu nedraske, mol "kaip jus taip dristat". Pezesiai ir kaip issireiskiau "nekulturingu ir pasikelusiu bobu" komentarai surasyti paskutiniame praejusios temos puslapyje.

O sayonaros komentaras del ko nepadarytu namu darbu tai analogiskas situacijai, kai ieinate su keliais draugais i pradinuku klase ir juokiates kaip jie mokosi skaiciuoti 2+2: "as tai nemokeciau 2+2", "as ir 5+5 nemokeciau", o gudriausias, sayonara, isstoja priekin ir pareiskia, kad nemoketu 2+2, nes niekada nesidomejo aritmetika...

Jeigu ateinate cia i svecius, tai nusiaukite batus ir elkites kaip sveciai, niekas jusu neisvarys. O jei nedalyvaujate temoje, nekomentuojate nuotrauku, nedalinate patarimu ir ateinate papezet tik offtopicais, tai sorry, tikrai tokiu nereikia.
Atsakyti
esca man kazhkaip labau ryshumo truksta, kaip per migla. bet laukiam kitu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 18:56)
aha, noris ir man, bet tada susipaudzia tas arklys is virsaus ir apacios  doh.gif
Kas dar kliuna? Momentinis kadras toks, ejau pamaciau, uz fotiko ir turiu  smile.gif

nu netikiu kad labai spaudzia, vos vos i sona.

QUOTE(esca @ 2010 03 03, 18:57)
pataisytas 1nd..

liuks
Atsakyti
As tik savo posta taisiau tongue.gif neturiu ka pasakyt, manrods eilinis nesusikalbejimas+menulis+kam nors PMS ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 03, 20:00)

Jeigu ateinate cia i svecius, tai nusiaukite batus ir elkites kaip sveciai, niekas jusu neisvarys. O jei nedalyvaujate temoje, nekomentuojate nuotrauku, nedalinate patarimu ir ateinate papezet tik offtopicais, tai sorry, tikrai tokiu nereikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti