Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 20:45)

bigsmile.gif thumbup.gif

Mergaites, pasakykit jus man tundrai kaip sprasti Pusiau atomatinis WB?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 03 10, 21:11)
bigsmile.gif  thumbup.gif

Mergaites, pasakykit jus man tundrai kaip sprasti Pusiau atomatinis WB?? blush2.gif

betkuris kitas isskyrus auto ir custom
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 03 10, 19:41)
oi oi, kankinau ir aš šešėlius truputį, ir vaikus aišku biggrin.gif bet man rodos nieko gero kol kas, nes šešėlis krito tik ant žemės, bandžiau tiesti paklodę (ir išlyginau net  biggrin.gif  ), ale vistiek visos raukšlės matosi doh.gif  ant sienos būtų geriau  g.gif nu bet dedu kritikai, bandymas, vienas iš n.....blush2.gif

Nezinau, nekabina kazkodel ir ta rauksleta paklode tikrai gadina reikala... Bandyk ant sienos... 4u.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 10, 20:46)
labai patiko nuotraukos:
veido siluetas su kede, labai idomi nuotrauka.
su lempute ir tauremis ir man reikes pamegiti thumbup.gif
ir labai grazus nescios moters seselis, tik gal i desini sona ji noretusi pastumti... bet cia tik mano nuomone ax.gif
o as pagavau seseli toki

Visai faina, tik irgi fono rauksles kliuva smile.gif Dar gal siek tiek moters seselio kirpciau ir kampas tamsus prie vieduokles trukdo... bet ideja faina....

QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 21:45)

Labai labai liuks... tik gal spalvota varianta noreciau matyti..... Nes toks fainas vaizdelis, o ta pilka spalva biski gruzina....

QUOTE(azen @ 2010 03 10, 22:11)
bigsmile.gif  thumbup.gif

Pusiau automatinis ten kur nupiesti debeselis, saulyte, blykste ir lemputes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 10 kovo 2010 - 21:35
QUOTE(Akasha @ 2010 03 10, 21:35)
Nezinau, nekabina kazkodel ir ta rauksleta paklode tikrai gadina reikala... Bandyk ant sienos...  4u.gif
Visai faina, tik irgi fono rauksles kliuva smile.gif Dar gal siek tiek moters seselio kirpciau ir kampas tamsus prie vieduokles trukdo... bet ideja faina....
Labai labai liuks... tik gal spalvota varianta noreciau matyti..... Nes toks fainas vaizdelis, o ta pilka spalva biski gruzina....
Pusiau automatinis ten kur nupiesti debeselis, saulyte, blykste ir lemputes....

aaaa na dabar zinosiu biggrin.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Akasha ne kas gavosi ir spalvoto. Nenoriu cia terst dedu nuoroda http://farm5.static...._67fd00f75c.jpg . tam pirmam variante saturation buvau numazinus, gal reik visai jb daryt.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 21:20)
Akasha ne kas gavosi ir spalvoto. Nenoriu cia terst dedu nuoroda http://farm5.static...._67fd00f75c.jpg . tam pirmam variante saturation buvau numazinus, gal reik visai jb daryt.

As daryciau jb rolleyes.gif
Atsakyti
labai daug nepeizeju, bo tik biskiuka atsisedau, dedu savo mena, o ryt pakomentuosiu kitus, jei turesiu ka dadet ir nebus viskas issakyta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 23:20)

Jo tada JB geriau ir dar kontrasto didink.... Labai gerai atrodo kai seseliai visai juodi....(Truputi pazaidziau, tai gerai gavosi)
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 03 10, 23:31)
labai daug nepeizeju, bo tik biskiuka atsisedau, dedu savo mena, o ryt pakomentuosiu kitus, jei turesiu ka dadet ir nebus viskas issakyta.

Na visai fainai... ir istrizaine ir kontrastu buvusiai temai ir dabar seseliams.... Man patinka.....
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 03 10, 18:41)
oi oi, kankinau ir aš šešėlius truputį, ir vaikus aišku biggrin.gif

bizyte pakankink dar save ir vaikus, mesk ta paklode salin.

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 10, 19:46)
o as pagavau seseli toki

visai nieko rolleyes.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 03 10, 22:31)
labai daug nepeizeju

wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 10, 22:26)
As daryciau jb  rolleyes.gif

aha, na einu pasibandysiu.
emigrante tau viskas gavosi su tuo koliazu? parasiau efoto ir tik paskui pamaciau, kad ten tavo zinute.
Atsakyti
is seseliu labiausiai patiko robobebro - ryshku, shviesu, formatas, ideja, kompozicija - super. man labai liux.

noelles idomus kadras, bet man asmenishkai per geltona ir kvadratas uzkliuvo.

akasha - tvarkingos taures, man kaip tik patiko, kad tamsokos, kazhkaip cia tiko. katino seselis- schmoll.gif as nesupratau, kad cia kate, kol kazhkuri neparashe he he. sedziu ir galvoju - kieno gi cia seselis.
lempute - good. tvarka. viskas ok. man patinka, kad tu vis bandai paprastus daiktus fotkint, nebutinai visada juk kadra su pilna ideja daryt, labai protinga nuo paprastu daiktu pradet. man taip nesigauna. saunuole.
QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 15:15)
Bandau ir as i sesliu tema ka nors ideti

na jei nors ciut ciut pazhaist su ta foto PS - galima tikrai paverst grazhiu kadru. dailus mazhutis apvalus pilvukas. taip viskas proporcingai. o erdves noretusi smile.gif
QUOTE(Mangute @ 2010 03 10, 16:03)
man irgi sunku zmones fotografuoti. lengva nebent sese smile.gif nes jai patinka fotografuotis todel ji mielai pozuoja smile.gif su zmonem man irgi truksta fantazijos, bet manau, kad galima ismokti smile.gif reikia ziureti daug nuotrauku, po to ir pati pradedi matyti kas ir kaip.

man atvirksciai - zmones patinka ir iseina, jauciasi ka kada reik daryt etc. visai nemoku peizazhu.
QUOTE(kitten` @ 2010 03 10, 15:54)
Negaliu nepagirti, labiausiai patiko Maggie ir Noelles foto, vis sugrizt norisi, nuotaikos puikiai jauciasi 4u.gif

oi kaip malonu. is tikruju man paciai atrodo gan vykes kadras, vienas is daugybes zinoma hehe, tai labai jau laukiau komentaru; buvo daugiau desines, bet man taip pasirode geriau, nes ishryshkeja zmogus, suolis.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 10, 12:04)
dešinėje kiek daugiau erdvės norisi.
O šiaip smagiai. Fainas tas delno šešėliūkštis and užpakalio. Rodos, kad jai kas žnybtli ir ji pašoka  smile.gif
pabandyk nors paprastutį šešėliuką nufotografuoti. Vakare pasidairyk namuose, tikrai bevaikštant rasi paskui tave sliūkinantį šešėlį.

ax.gif
su seseliais bandzau. tokia grazhi diena shian buvo, kambarys apshviestas saules spinduliu, ikvepimas didziulis - pradedu fotkint, po keliu pykshtelejimu - change battery pack doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 21:45)

nice. bandyk jb. jauki tokia foto.

na as ne i tema - dar vienas auto-shuolis jusu teismui:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 11, 00:32)
is seseliu labiausiai patiko robobebro - ryshku, shviesu, formatas, ideja, kompozicija - super. man labai liux.

noelles idomus kadras, bet man asmenishkai per geltona ir kvadratas uzkliuvo.

akasha - tvarkingos taures, man kaip tik patiko, kad tamsokos, kazhkaip cia tiko. katino seselis- schmoll.gif as nesupratau, kad cia kate, kol kazhkuri neparashe he he. sedziu ir galvoju - kieno gi cia seselis.
lempute - good. tvarka. viskas ok. man patinka, kad tu vis bandai paprastus daiktus fotkint, nebutinai visada juk kadra su pilna ideja daryt, labai protinga nuo paprastu daiktu pradet. man taip nesigauna. saunuole.

na jei nors ciut ciut pazhaist su ta foto PS - galima tikrai paverst grazhiu kadru. dailus mazhutis apvalus pilvukas. taip viskas proporcingai. o erdves noretusi smile.gif

man atvirksciai - zmones patinka ir iseina, jauciasi ka kada reik daryt etc. visai nemoku peizazhu.

oi kaip malonu. is tikruju man paciai atrodo gan vykes kadras, vienas is daugybes zinoma hehe, tai labai jau laukiau komentaru; buvo daugiau desines, bet man taip pasirode geriau, nes ishryshkeja zmogus, suolis.

ax.gif
su seseliais bandzau. tokia grazhi diena shian buvo, kambarys apshviestas saules spinduliu, ikvepimas didziulis - pradedu fotkint, po keliu pykshtelejimu - change battery pack doh.gif

Papildyta:

nice. bandyk jb. jauki tokia foto.

na as ne i tema - dar vienas auto-shuolis jusu teismui:

user posted image

suolis grazus,. bet atrodai beranke.
Atsakyti