Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Noelle @ 2010 03 10, 16:03)
O galiu paklausti kas dėstytojas?  smile.gif
o, jau atsakyta.

aš truputį su tavo dėstytoju nesutikčiau  smile.gif

tai as ir nesakau, kad turi sutikti smile.gif man idomi kiekviena nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 10, 11:40)
Ir su seseliais nesumastau nieko originalaus... Tai dedu kas gavosi....  blush2.gif
Ir dar bandziau stikla be atspindziu, bet dar nesigavo graziai... Dar reikes pasimokyti smile.gif
o visai fainas tas šešėlis smile.gif
Įdomūs abu bandymai u stiklu. Reikės ir pačiai išbandyti, bet jau po savaitgalio.

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 10, 12:48)
kaip dabar?
dabar puikiai

QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 13:15)
Bandau ir as i sesliu tema ka nors ideti.Zinau,kad erdves truksta,kad kokybe nugrybavus,bet neesu garantuota,kad vakare galesiu perfotografuoti,tai uz tai ir dedu blush2.gif O be to labai,labai senai ka nors tokio fotografavau,tai labai tikiuosi,kad su sia foto prasilaus ledai blush2.gif
fainutis šešėlis smile.gif Savo tokiai foto padidinčiau kontrastą. Bet tai manau skonio reikalas. Kažkiek pradingtų tikriausiai dabartinis švelnumas. Gaila būtų smile.gif
linkiu, kad ledai prasilaužtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 10 kovo 2010 - 15:14
QUOTE(Mangute @ 2010 03 10, 15:00)
tikrai cekinu smile.gif siaip man buvo idomu paziureti, kiek skiriasi nuomones. nes kaip ir pats destytojas sake, nera vienos nuomones.

o lankau as R. Zolubo kursus pradedantiesiems smile.gif  www.fotomokykla.lt

as taip pat buvau kursuose (tuose vienos dienos is efoto) reikejo nusinest 5 nuotraukas, nusinesiau cia sukritikuotas, o ten pasake - viskas cia saunu. As sakau - bet gi cia bliuro per daug - ne ka jus, viskas cia normaliai. As pati ziuriu i tas nuotraukas ir matau trukumus, o jiem normaliai.

Isejau tikrai neapsidziaugus, o nuliudus kad pinigai uz kursus ismesti i bala sad.gif Gerai kad tai buvo ne patys brangiausi kursai.

Kritika ir tik kritika neleidzia mums uzmigti ant lauru ir varo mus i prieki.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 14:15)
Isejau tikrai neapsidziaugus, o nuliudus kad pinigai uz kursus ismesti i bala sad.gif Gerai kad tai buvo ne patys brangiausi kursai.

ir aš panašius esu lankiusi. Nekalbu apie šį dėstytoją nes nebuvus jo paskaitose. Bet turėjom irgi vieną, kuriam viskas, ką darėm buvo puiku, nuostabu ir t.t. Pasakydavo mažutėlę pastabėlę, tiesiog profilaktiškai, bet tuo pačiu pridurdavo, kad tai tik menkniekis, net nelabai pastebima klaidelė smile.gif
Pabaigiau kursus nieko naujo neišmokusi, bet įtikinta, kad tai, ką darau, yra nuostabu, puiku, idealu smile.gif Greitas tas įsitikinimas subliuško smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 10 kovo 2010 - 15:24
QUOTE(Noelle @ 2010 03 10, 15:22)
ir aš panašius esu lankiusi. Nekalbu apie šį dėstytoją nes nebuvus jo paskaitose. Bet turėjom irgi vieną, kuriam viskas, ką darėm buvo puiku, nuostabu ir t.t.  Pasakydavo mažutėlę pastabėlę, tiesiog profilaktiškai, bet tuo pačiu pridurdavo, kad tai tik menkniekis, net nelabai pastebima klaidelė  smile.gif
Pabaigiau kursus nieko naujo neišmokusi, bet su įsitikimu, kad tai, ką darau, yra nuostabu, puiku, idealu  smile.gif

nu bent pasitikejimo duoda biggrin.gif ir dingsta visokios depresijos, kad nemoki fotografuoti smile.gif reiktu ir man i tokius uzsirasyt, vien del to, kad paimciau fotika i rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 16:15)
as taip pat buvau kursuose (tuose vienos dienos is efoto) reikejo nusinest 5 nuotraukas, nusinesiau cia sukritikuotas, o ten pasake - viskas cia saunu. As sakau - bet gi cia bliuro per daug - ne ka jus, viskas cia normaliai. As pati ziuriu i tas nuotraukas ir matau trukumus, o jiem normaliai.

na as einu ne i vienos dienos kursus smile.gif o 10 paskaitu berods..

papasakokit man prasau apie moteriska portreta, i ka reiktu atkreipti demesi. Aciu 4u.gif ziurineju ziurineju dabar po intera, tai ju yra visokiu. o man reikia padaryti klaisikini moteriska portreta. cia namu darbai..
Papildyta:
17 diena tik nzn kelinta valanda bus Zolubo paskaita naujam Swedbank pastate prie Neries. Portreto tema man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2010 03 10, 14:36)
17 diena tik nzn kelinta valanda bus Zolubo paskaita naujam Swedbank pastate prie Neries. Portreto tema man atrodo.

18val.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 10, 17:03)

eina kas nori? ar mokama? butu idomu sudalyvaut.
Atsakyti
oi oi, kankinau ir aš šešėlius truputį, ir vaikus aišku biggrin.gif bet man rodos nieko gero kol kas, nes šešėlis krito tik ant žemės, bandžiau tiesti paklodę (ir išlyginau net biggrin.gif ), ale vistiek visos raukšlės matosi doh.gif ant sienos būtų geriau g.gif nu bet dedu kritikai, bandymas, vienas iš n.....blush2.gif
user posted image
Atsakyti
labai patiko nuotraukos:

veido siluetas su kede, labai idomi nuotrauka.
su lempute ir tauremis ir man reikes pamegiti thumbup.gif
ir labai grazus nescios moters seselis, tik gal i desini sona ji noretusi pastumti... bet cia tik mano nuomone ax.gif

o as pagavau seseli toki
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 03 09, 23:54)
I seseliu tema labai tinka,bet kaip pati matai ir dangus nereikalingas ir centravimas kaip ir maisytu pagal taisykles blush2.gif
Papildyta:
O Mangute seseliai man patiko,tokie rimti susikaupe,net keista,kad nuotaika jauciasi ax.gif

o man atrodo dangus nors ir perdeges bet tinka, be dangaus butu ne tas, ir centras nekliuna, zodziu man foto patiko (mano neismanancia nuomone)

QUOTE(Noelle @ 2010 03 10, 00:18)
stiklas be atspindžių visai įdomu būtų  smile.gif
Apie savo foto pati viską pasakei  smile.gif

Keliu savo pirmą bandymą šešėlių temai.
user posted image

kaip grazu!!!!!! bigsmile.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 10, 19:46)
labai patiko nuotraukos:

veido siluetas su kede, labai idomi nuotrauka.
su lempute ir tauremis ir man reikes pamegiti thumbup.gif
ir labai grazus nescios moters seselis, tik gal i desini sona ji noretusi pastumti... bet cia tik mano nuomone ax.gif

o as pagavau seseli toki
user posted image

man patinka...

Atsakyti
Noelle, fainas tavo seselis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Akasha, patiko tavo lempute ax.gif
Atsakyti