Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(mergele23 @ 2010 03 10, 14:48)
koki zidinio nuotoli naudojai ir koks pas tave objektyvas? dusyk bandziau patart naudot max zidinio nuotoli ir max atverta diafragma, gal neuzfiksavai sitam zinuciu sraute smile.gif

zidinio nuotolis 18 , f3.5 doh.gif objektyvas vr18-105 nikon d90
kazkaip ne taip buvau supratus si ND biggrin.gif
tikrai neuzfiksavau sios ziutes ax.gif
kaip dabar?

ND ok, tik kai cituoji, nenutrink paskutinio [ / quote ], tada tvarkingai gausis, nes paskui ir tave cituoti sunku mirksiukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 15:15)
Bandau ir as i sesliu tema ka nors ideti.

man nerodo paveikslo

p.s. JAU RODO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 10 kovo 2010 - 14:32
Akasha,man tavo kates seselis patiko,tik galejai,tai siule kaip nors paklonuoti,bet cia tokia PS technine klaidele.O lempute,tai is vis super thumbup.gif bet va atspindziai matosi.O klauykit kiek as pamenu tai tik su polerizuotu ar kaip ten jis filtru galima atspindzius panaikinti,taip?Ta prasme lengviausia.Kazkur turejau prie muilines toki,bet itariu,kad nerasiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 03 10, 14:25)
ND ok, tik kai cituoji, nenutrink paskutinio [ / quote ], tada tvarkingai gausis, nes paskui ir tave cituoti sunku  mirksiukas.gif
man nerodo paveikslo

O dabar?
Atsakyti
del mano seseliu smile.gif tai zodziu destytojas sake ideali kompocizija, tik spalvas reikejo paryskinti (idejau neryskintas), bet nei vienas nesaket, kad spalvos blogai, tik kad neidomi fotke. bet cia manau skonio reikalas smile.gif nes man pvz labiau patinka fotografuoti gamta ir makro, o ne architektura ar dar kokius kitokius daiktus. todel mano suvokimas apie grozi yra visai kitoks 4u.gif
Atsakyti
Noelle man tavo seselis labai wub.gif

Akasha lempute super thumbup.gif

mergele23 tobuleji akyse mirksiukas.gif

inesaS - tu gi kaip tiksinti bomba, nostalgija jauciu tokiam seseliui wub.gif

QUOTE(Mangute @ 2010 03 10, 14:34)
del mano seseliu smile.gif tai zodziu destytojas sake ideali kompocizija, tik spalvas reikejo paryskinti (idejau neryskintas), bet nei vienas nesaket, kad spalvos blogai, tik kad neidomi fotke. bet cia manau skonio reikalas smile.gif nes man pvz labiau patinka fotografuoti gamta ir makro, o ne architektura ar dar kokius kitokius daiktus. todel mano suvokimas apie grozi yra visai kitoks  4u.gif

Koks destytojas ir kokioj mokymo istaigoj taip sake?

Na va pagyriau visas dabar einu toliau su savo serganciais bernais kariaut doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 10 kovo 2010 - 14:41
QUOTE(Mangute @ 2010 03 10, 14:34)
del mano seseliu smile.gif tai zodziu destytojas sake ideali kompocizija, tik spalvas reikejo paryskinti (idejau neryskintas), bet nei vienas nesaket, kad spalvos blogai, tik kad neidomi fotke. bet cia manau skonio reikalas smile.gif nes man pvz labiau patinka fotografuoti gamta ir makro, o ne architektura ar dar kokius kitokius daiktus. todel mano suvokimas apie grozi yra visai kitoks  4u.gif

Nepasakyciau,kad suvokimas apie grozi yra kitoks.Tiesiog tau patinka kitoks zanras.Man asmeniskai be proto sunku fotografuoti zmones,o ir siaip as neturiu fantazijos blush2.gif O nuotraukas kitu vertinu pagal tai ar kabina ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!

Labai nebloga tema savaitine, yra i ka akis paganyt smile.gif
Negaliu nepagirti, labiausiai patiko Maggie ir Noelles foto, vis sugrizt norisi, nuotaikos puikiai jauciasi 4u.gif
IneSa, mamyte nuostabi wub.gif Tik ta zalsva spalva koreguociau...

Bandysiu jungtis ir as, per laisvas dieneles lisiu tikrai pafotkinti, tik nera garantijos, ar kas rodomo gausis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 10 kovo 2010 - 14:55
QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 15:15)
Bandau ir as i sesliu tema ka nors ideti.Zinau,kad erdves truksta,kad kokybe nugrybavus,bet neesu garantuota,kad vakare galesiu perfotografuoti,tai uz tai ir dedu blush2.gif O be to labai,labai senai ka nors tokio fotografavau,tai labai tikiuosi,kad su sia foto prasilaus ledai blush2.gif

Oi koks fainas pilvuzas wub.gif Tai greitai ir leliuko fotkemis grozesimes? smile.gif Del erves tai jau pati pasakei... o siaip visai faina...

QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 15:28)
Akasha,man tavo kates seselis patiko,tik galejai,tai siule kaip nors paklonuoti,bet cia tokia PS technine klaidele.O lempute,tai is vis super thumbup.gif bet va atspindziai matosi.O klauykit kiek as pamenu tai tik su polerizuotu ar kaip ten jis filtru galima atspindzius panaikinti,taip?Ta prasme lengviausia.Kazkur turejau prie muilines toki,bet itariu,kad nerasiu doh.gif

doh.gif Patingejau klonuoti... Sorry...
Na kaip as suprantu ir be filtro galima isgauti... Filtro neturiu ir nesiruosiu kolkas pirkti smile.gif
Va dedu dar viena parodyti... Kiek tamsoka(labai nervina, kad neturiu gero sviesos saltinio)... Ir fokusas nepabeges pirmojoj, cia specialiai i tolimiausia taure jei ka smile.gif
user posted image user posted image

QUOTE(Forgete @ 2010 03 10, 15:40)
Koks destytojas ir kokioj mokymo istaigoj taip sake?
Na va pagyriau visas dabar einu toliau su savo serganciais bernais kariaut  doh.gif

Dekui uz pagyras mirksiukas.gif
Man irgi idomu koks destytojas ir kur?

Ir sveikatytes tavo bernuzeliams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 10 kovo 2010 - 14:59
QUOTE(Mangute @ 2010 03 10, 15:34)

o tai kodel nedejai paryskintos? Kartais tik tiek ir truksta. Ar tu cia mus checkini smile.gif ?
O del skonio tikrai nesigincijama.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 10, 15:56)
o tai kodel nedejai paryskintos? Kartais tik tiek ir truksta. Ar tu cia mus checkini smile.gif ?
O del skonio tikrai nesigincijama.

tikrai cekinu smile.gif siaip man buvo idomu paziureti, kiek skiriasi nuomones. nes kaip ir pats destytojas sake, nera vienos nuomones.

o lankau as R. Zolubo kursus pradedantiesiems smile.gif www.fotomokykla.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 10 kovo 2010 - 15:02
QUOTE(Mangute @ 2010 03 10, 13:34)
del mano seseliu smile.gif tai zodziu destytojas sake ideali kompocizija, tik spalvas reikejo paryskinti (idejau neryskintas), bet nei vienas nesaket, kad spalvos blogai, tik kad neidomi fotke

O galiu paklausti kas dėstytojas? smile.gif
o, jau atsakyta.

aš truputį su tavo dėstytoju nesutikčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 10 kovo 2010 - 15:05
QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 15:43)
Nepasakyciau,kad suvokimas apie grozi yra kitoks.Tiesiog tau patinka kitoks zanras.Man asmeniskai  be proto sunku  fotografuoti zmones,o ir siaip as neturiu fantazijos blush2.gif O  nuotraukas kitu vertinu pagal tai ar kabina ar ne mirksiukas.gif

man irgi sunku zmones fotografuoti. lengva nebent sese smile.gif nes jai patinka fotografuotis todel ji mielai pozuoja smile.gif su zmonem man irgi truksta fantazijos, bet manau, kad galima ismokti smile.gif reikia ziureti daug nuotrauku, po to ir pati pradedi matyti kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 14:15)
Bandau ir as i sesliu tema ka nors ideti.Zinau,kad erdves truksta,kad kokybe nugrybavus,bet neesu garantuota,kad vakare galesiu perfotografuoti,tai uz tai ir dedu blush2.gif O be to labai,labai senai ka nors tokio fotografavau,tai labai tikiuosi,kad su sia foto prasilaus ledai blush2.gif

blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif geras..ir dar auto bigsmile.gif thumbup.gif ne nezinojau... wub.gif smagumelis wub.gif
Atsakyti