Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Mangute @ 2010 03 09, 12:50)
tik nzn ar cia i tema as  blush2.gif

į temą, šešėliai yra. Tik nuobodokai. Bent jau kokio minimalus rankų mosto ar dar kokio skirtumo norisi.

QUOTE(Akasha @ 2010 03 09, 13:07)
Dar viena is saldainiu valgymo... Kai paprasiau atiduoti sladaini, labai pasipiktino...

Tiny jau rašė apie rankutę... Dėl fono tai skonio reikalas. Šita foto labiau linksta link studijinių, prie vienspalvių fonų. Šiaip ir tokių reikia.
QUOTE(frederica @ 2010 03 09, 16:19)
Sveiki, bandžiau atlikti ND su WB natūraliame apšvietime, skaičiukai geri, tik va kodėl  mano debesėlis toks mėlynas  g.gif

tiek debesėlis prie natūralaus, tiek lemputė prie dirbtinio gali būti mėlynos, geltonos, oranžinės...
Nd geras. Šiaip labai gražiai žiūrisi. Nebūtum auksarankė, ir tokie elementarūs nd kruopštumu kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 09, 15:22)
man visai nortusi, kad mano mazhule kas pafotkintu bigsmile.gif

Kai tik apsispresi rasyk... ax.gif As tavo mergicka, tu mano ir abiem bus gera praktika smile.gif

Beje gal dar nevisos zinot apie Nikon kursus vilniuje Kovo 20d.... Kam idomu galite registruotis smile.gif http://www.nikonscho...=5210&time=5211

Su seseliu tema ir man sunkokai sekasi kokia minti isausti....

Siaip dar siulyciau is techniniu ND pandyti stikla be atspindziu fotkinti.. Cia gal kitai savaitei temuke butu...

bigsmile.gif Cha prisiminiau, kad turiu visai tinkancia seseliu tema foto (daryta pries koki pusmeti, zinoma dar su muiline ir kokybe tikrai nelabai) Bet visvien dedu jusu teismui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 09 kovo 2010 - 23:32
QUOTE(Akasha @ 2010 03 09, 23:20)
bigsmile.gif  Cha prisiminiau, kad turiu visai tinkancia seseliu tema foto (daryta pries koki pusmeti, zinoma dar su muiline ir kokybe tikrai nelabai) Bet visvien dedu jusu teismui smile.gif

I seseliu tema labai tinka,bet kaip pati matai ir dangus nereikalingas ir centravimas kaip ir maisytu pagal taisykles blush2.gif
Papildyta:
O Mangute seseliai man patiko,tokie rimti susikaupe,net keista,kad nuotaika jauciasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 09 kovo 2010 - 23:54
QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 00:54)
I seseliu tema labai tinka,bet kaip pati matai ir dangus nereikalingas ir centravimas kaip ir maisytu pagal taisykles blush2.gif
Papildyta:
O Mangute seseliai man patiko,tokie rimti susikaupe,net keista,kad nuotaika jauciasi ax.gif

Baik baik, tuo tarpu kai fotkinau atrode labai pavykes kadras lotuliukas.gif Zinoma, kad kompoziciskai jis ir nelabai teisingas, bet seselis viduri man nemaiso... tai pagrindinis objektas kuri norejau centruoti... del dangaus tikrai sutinku, kad jo cia galetu nebuti, nes jis isdeges.... Bet man jau ranka kazkaip nekyla sio kadro taisyti... blush2.gif Tiesiog smagu prisiminti, kas buvo... tikiuosi dar po pusmecio atsidurti toje pacioje vietoje ir tada pakartoti smile.gif bus ka palyginti....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 09, 22:20)
Siaip dar siulyciau is techniniu ND pandyti stikla be atspindziu fotkinti.. Cia gal kitai savaitei temuke butu...

bigsmile.gif  Cha prisiminiau, kad turiu visai tinkancia seseliu tema foto (daryta pries koki pusmeti, zinoma dar su muiline ir kokybe tikrai nelabai) Bet visvien dedu jusu teismui smile.gif

stiklas be atspindžių visai įdomu būtų smile.gif
Apie savo foto pati viską pasakei smile.gif

Keliu savo pirmą bandymą šešėlių temai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 10 kovo 2010 - 00:21
QUOTE(Akasha @ 2010 03 10, 00:11)
Baik baik, tuo tarpu kai fotkinau atrode labai pavykes kadras  lotuliukas.gif  Zinoma, kad kompoziciskai jis ir nelabai teisingas, bet seselis viduri man nemaiso... tai pagrindinis objektas kuri norejau centruoti... del dangaus tikrai sutinku, kad jo cia galetu nebuti, nes jis isdeges.... Bet man jau ranka kazkaip nekyla sio kadro taisyti... blush2.gif  Tiesiog smagu prisiminti, kas buvo... tikiuosi dar po pusmecio atsidurti toje pacioje vietoje ir tada pakartoti smile.gif bus ka palyginti....

drinks_cheers.gif Del centravimo ir as sutinku,kad cia ir man jis nemaiso,bet ka zinau,kitiems labai patinka laikytis taisykiu ax.gif As manau,kad ne visada jos reiklingos blush2.gif
Kazkaip kai nesidomejai taip smarkiai fotografavimu,atrode,eina sau kiek geru kadru esi padares thumbup.gif Bet va, vos susiduri su keletu paprasciausiu taisykliu ir supranti,kad tose foto labai daug klaidu lotuliukas.gif Ir vis atrodo,kad dabar taip,nefotografuotu ax.gif

Papildyta:
Noelle,man tai labai,labai tavo foto wub.gif
Pati dabar zaidziu su lempa,bet aisku tavo lygis ne mano nosiai blush2.gif
Atsakyti
privargau. maniau cia tik "sokejos" seselis, bet pasirodo cia mano, toks iiiilgas. keista labai ankstyva saule.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 10 kovo 2010 - 00:46
Maggie,*****,jei butum nepasakius apie seseli,buciau net nepamacius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 03 10, 02:08)
Maggie,*****,jei butum nepasakius apie seseli,buciau net nepamacius blush2.gif

as ji dar gerokai paryshkinau. hehhe.

o visa kita? dzin seseliai. jei rimtai - nuobodziavom su sese ir esme buvo pagauti shuoli, tai galima sakyt ne visai i tema, nu bet seselis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 10, 01:12)
as ji dar gerokai paryshkinau. hehhe.

o visa kita? dzin seseliai. jei rimtai - nuobodziavom su sese ir esme buvo pagauti shuoli, tai galima sakyt ne visai i tema, nu bet seselis yra smile.gif

Jei rimtai,tai man asmeniskai faina fotke.Kaip ir atrodo,kad truksta vietos desneje,bet juk istikro zvilgnis nukreiptas ir jam erdves pakanka.Temai pagauk judesi,si foto butu pats tas mirksiukas.gif .Saunuole,kad fotografuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 10, 00:18)

Keliu savo pirmą bandymą šešėlių temai.
user posted image

nice rolleyes.gif
Atsakyti
Akasha, o tu akytes papildomai dar ryškini kažkaip? g.gif

Noelle, man patinka rolleyes.gif

aš nežinau ar ką sumąstysiu šešėlių temai, nei saulės, nei lempų nei laiko šiom dienom doh.gif na, bet gal per šventes ką išspausiu ax.gif
Atsakyti