Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Mangute @ 2010 03 09, 14:16)
sveikos,

noreciau prisijungti. Nuo ko tureciau pradeti? Paskaiciau biski sitos temos, tai ten tik barniai daugiau nieko. tai cia offtopic buvo, ar cia visa tema tokia? Apie kazkokia Noelle kalba ejo smile.gif

biggrin.gif tu titulini skaityk ten viskas parasyta, prasys Nd atlikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2010 03 09, 12:16)
sveikos,

noreciau prisijungti. Nuo ko tureciau pradeti? Paskaiciau biski sitos temos, tai ten tik barniai daugiau nieko. tai cia offtopic buvo, ar cia visa tema tokia? Apie kazkokia Noelle kalba ejo smile.gif
Gaila, kad nieko kito apart "barnių" šioje temoje neradai.

sveikinu prisijungus, o pradėti tikriausiai nuo nd reikėtų.

savaitės temai
http://colormekatie....ow-project.html
smagios foto su netikrais šešėliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 09 kovo 2010 - 13:29
QUOTE(Maggie @ 2010 03 09, 13:55)
man dirbtinis melynuoja g.gif

na nemelynuoja, ziurek, ikeliu ta pati custom, ir custom paversta i grayscale (t.y. jokiu kitu spalvu nera, lieka 8 bitu r=g=b ). Bent jau as skirtumo nepastebiu.
Originalas virsuje, grayscale apacioje (specialiai suliejau):
user posted image
user posted image

Mangute, junkis ir pagyvink tema, pati matai kokiu nesamoniu tenka prisigalvoti kai liudnoka pasidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 09 kovo 2010 - 13:34
QUOTE(Noelle @ 2010 03 09, 13:22)
savaitės temai

o kaip smagiai cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 09, 14:37)
o kaip smagiai cia biggrin.gif

tikrai smagiai smile.gif o galiu savo nuotrauka su seseliais ideti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2010 03 09, 13:42)
tikrai smagiai smile.gif o galiu savo nuotrauka su seseliais ideti?  4u.gif

tai aiskiai smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Ne apie kažkokią, o apie Noellę biggrin.gif
Siūlau paskaityti praeitą temą ir dar praeitą, gali ir dar vieną prieš ax.gif o svarbiausia pirmąjį puslapį. Atlik ND ir junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
tik nzn ar cia i tema as blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 09, 14:11)
todel zaviuosiu, Akasha, nes lygtais irgi 50mm naudoja, o jau fotkes toookios ryskios. kaip ta padarai? buna, manishke uzsiema, nejuda, as padedu aparata ir fotkinu, nezymiai, bet pas mane daugumazh visada neryshku g.gif  unsure.gif  verysad.gif
man paskutine. labiausiai. kitos kazhkodeltai nelabai, tokios be cinkelio (kazhkaip neuzfiksavau, kad vyresnele dar turi blush2.gif faina).

Aga irgi 50-tukas... Beveik niekada nefotografuoju visiskai atverta diefragma... Dazniausiai stengiusi naudoti 2.5 ar 2.8, taip tikrai gaunu ryskesni vaizda ir daug daug fotkinu ir tik po to atrenku pavykusius kadrus... Patikek as irgi nevisada pataikau sufokusuoti.... Gal tai ir negerai kad darau begale kadru, kad isgauciau man patinkanti rezultata, bet kolkas man kitaip nesigauna blush2.gif

sveikos,

Tikrai ne visa tem vien apie tai smile.gif Temoje(o ypac pirmame poste) yra daug naudingos informacijos, kuria naudinga perskaityti, o po to jau daryti ND... Sveika prisijungus...
O apie tavo nuotrauka, seseliai yra tai vadinasi i tema smile.gif bet manes kazkaip nekabina... tiesiog zmoniu seseliai ir tiek... mano akiai dar atrama trukdo, ar kas ten tokio, nes ji kreivina kadra... Bet cia tik mano nuomone... 4u.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 03 09, 14:22)
savaitės temai

Gerule nuorodele 4u.gif

Dar viena is saldainiu valgymo... Kai paprasiau atiduoti sladaini, labai pasipiktino...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 09 kovo 2010 - 14:13
sveikos,

skaityk 1 puslapi, daug info, padaryk namu darbus (pirmi 5 punktai privalomi), dek darbus, mokykis, kritikuok ir t.t.

sveika, drauguzhe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2010 03 09, 09:29)
Akasha, o is kur Tu? Jeigu Vilniuje, tai galetume pasiorganizuot kanors  mirksiukas.gif

man visai nortusi, kad mano mazhule kas pafotkintu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 03 09, 14:33)
na nemelynuoja, ziurek, ikeliu ta pati custom, ir custom paversta i grayscale (t.y. jokiu kitu spalvu nera, lieka 8 bitu r=g=b ). Bent jau as skirtumo nepastebiu.

aha smile.gif
monitorius melynuoja gal. arba mano galva biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, bandžiau atlikti ND su WB natūraliame apšvietime, skaičiukai geri, tik va kodėl mano debesėlis toks mėlynas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2010 03 09, 14:50)
tik nzn ar cia i tema as  blush2.gif

Nepyk, bet nezinau kaip komentuoti, tiesiog neidomus kadras 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 09, 15:07)
Dar viena is saldainiu valgymo... Kai paprasiau atiduoti sladaini, labai pasipiktino...

Sufokusuota tikrai labai gerai. Bet man kirpimas nepatinka, truksta erdves mergaitei, noreciau matyti, kaip ji laiko ta saldaini. Ir fono idomesnio truksta, noreciau, kad uz nugaros matytusi ne siena, o erdve, priduodanti nuotraukai gylio 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 03 09, 15:22)
man visai nortusi, kad mano mazhule kas pafotkintu bigsmile.gif

O as visai noreciau pasitreniruoti smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 03 09, 18:19)
Sveiki, bandžiau atlikti ND su WB natūraliame apšvietime, skaičiukai geri, tik va kodėl  mano debesėlis toks mėlynas  g.gif

Tinka mirksiukas.gif
Beje, perziurejau flickr'a Tavo. Kokie grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti