QUOTE(Maggie @ 2010 03 09, 14:11)
todel zaviuosiu, Akasha, nes lygtais irgi 50mm naudoja, o jau fotkes toookios ryskios. kaip ta padarai? buna, manishke uzsiema, nejuda, as padedu aparata ir fotkinu, nezymiai, bet pas mane daugumazh visada neryshku
man paskutine. labiausiai. kitos kazhkodeltai nelabai, tokios be cinkelio (kazhkaip neuzfiksavau, kad vyresnele dar turi
faina).
Aga irgi 50-tukas... Beveik niekada nefotografuoju visiskai atverta diefragma... Dazniausiai stengiusi naudoti 2.5 ar 2.8, taip tikrai gaunu ryskesni vaizda ir daug daug fotkinu ir tik po to atrenku pavykusius kadrus... Patikek as irgi nevisada pataikau sufokusuoti.... Gal tai ir negerai kad darau begale kadru, kad isgauciau man patinkanti rezultata, bet kolkas man kitaip nesigauna
QUOTE(Mangute @ 2010 03 09, 14:16)
sveikos,
noreciau prisijungti. Nuo ko tureciau pradeti? Paskaiciau biski sitos temos, tai ten tik barniai daugiau nieko. tai cia offtopic buvo, ar cia visa tema tokia? Apie kazkokia Noelle kalba ejo
Tikrai ne visa tem vien apie tai
Temoje(o ypac pirmame poste) yra daug naudingos informacijos, kuria naudinga perskaityti, o po to jau daryti ND... Sveika prisijungus...
O apie tavo nuotrauka, seseliai yra tai vadinasi i tema
bet manes kazkaip nekabina... tiesiog zmoniu seseliai ir tiek... mano akiai dar atrama trukdo, ar kas ten tokio, nes ji kreivina kadra... Bet cia tik mano nuomone...
QUOTE(Noelle @ 2010 03 09, 14:22)
savaitės temai
http://colormekatie....ow-project.html
smagios foto su netikrais šešėliais
Gerule nuorodele
Dar viena is saldainiu valgymo... Kai paprasiau atiduoti sladaini, labai pasipiktino...